Gizli Bölme

Gizli Bölme

Son dakika gizli bölme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gizli bölme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gizli bölme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gizli Bölme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gizli bölme gelişmeleri de dahil olmak üzere 98 gizli bölme haberi bulunmuştur. Tüm gizli bölme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kesinleşmiş hapis cezası bulunan kadın, vitrinin arkasına yaptırdığı gizli bölmede yakalandı
Kesinleşmiş hapis cezası bulunan kadın, vitrinin arkasına yaptırdığı gizli bölmede yakalandı Kayseri'de çeşitli suçlardan hakkında kesinleşmiş 1 yıl 8 ay hapis cezası bulunan Y.A. isimli kadın hükümlü, vitrinin arkasına yaptırdığı gizli bölmede saklanırken yakalandı.
1.03.2024 Gündem
'Yolyemezler'e ikinci darbe! Örgüt lideri gizli bölmede yakalandı
'Yolyemezler'e ikinci darbe! Örgüt lideri gizli bölmede yakalandı Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'nca yürütülen soruşturma kapsamında ‘Yolyemezler’ suç örgütüne yapılan operasyonun devamında, örgüt lideri dolap kapakları içerisinde gizli bölmede yakalandı. Örgüt liderinin yakalandığı gizli bölmede 1 kalaşnikof tüfek, 1 Uzi marka otomatik tabanca, 6 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. ‘Yolyemezler’ silahlı suç örgütüne yapılan operasyonlarda örgütün yöneticisinin de içlerinde bulunduğu toplam 27 şüpheli gözaltına alındı.
22.11.2023 Gündem
İstanbul'da terör operasyonu: Dolapta yakalanan şüphelinin evinden patlayıcı çıktı
İstanbul'da terör operasyonu: Dolapta yakalanan şüphelinin evinden patlayıcı çıktı İstanbul'da düzenlenen terör operasyonunda aranan şüpheli, Küçükçekmece'de bir fırına yapılan operasyonda saklandığı dolabın içinde yakalandı. Şüphelinin verdiği Esenyurt'taki bir adreste ise 250 gram patlayıcı madde ile birlikte bomba yapımında kullanılan malzemeler geçirildi. Operasyonların devamında bomba saklanan evi kiralayan ve örgüt içerisinde faaliyet yürüten bir şüpheli daha yakalandı.
13.04.2023 Gündem
Firari kadın tavan arasında yakalandı! Kendine gizli bölme yapmış
Firari kadın tavan arasında yakalandı! Kendine gizli bölme yapmış Beyoğlu Güvenlik Büro Amirliği polisleri, ihbar üzerine düzenlediği baskında FETÖ/PDY üyeliğinden aranan firari bir kadını tavan arasındaki gizli bölmede yakalandı. Kadının yakalandığı kameralara yansırken, kadın gözaltına alınarak emniyete götürüldü.
18.01.2023 Gündem
FETÖ'den aranan eski emniyet müdürü Harun Özdeş kaçmaya çalışırken yakalandı
FETÖ'den aranan eski emniyet müdürü Harun Özdeş kaçmaya çalışırken yakalandı FETÖ üyesi suçlamasıyla yargılanan eski emniyet müdürü Harun Özdeş gemiye yüklenecek konteynerin altındaki gizli bölme içinde kaçmaya çalıştı ancak güvenlik görevlilerinin dikkati sayesinde yakalandı. Yakalanma anları ortaya çıkan Özdeş'in göçmen kaçakçısıyla 2 bin Euro karşılığında anlaştığı öğrenildi. Gizli bölmede 3 saat bekleyen Özdeş'in yakalandığı anlarda da direndiği belirtildi.
1.11.2022 Gündem
Müzikhol baskınında yabancı uyruklu kadınlar gizli bölmede yakalandı
Müzikhol baskınında yabancı uyruklu kadınlar gizli bölmede yakalandı Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir müzikholde yabancı uyruklu kadınların konsomatris olarak çalıştırıldığı ihbarını alan polis, iş yerine düzenlediği baskında gizli bölmede saklanan Özbekistan ve Kırgızistan uyruklu 5 kadını yakaladı.
22.10.2022 Yaşam
4 yaşındaki kız çocuğu 2 yıldır kayıptı gizli bölmede bulundu!
4 yaşındaki kız çocuğu 2 yıldır kayıptı gizli bölmede bulundu! Cayuga Heights kasabasındaki evinden kayıp olduğu bildirildiğinde küçük kız çocuğu 4 yaşındaydı. 2019'dan beri kayıp olan ve her yerde aranan 6 yaşındaki kız çocuğu New York'ta bir evin merdivenlerinin altındaki gizli bölmede sağ ve iyi durumda bulundu.
16.02.2022 Dünya
Bakan Muş: Gürbulak'ta 462,5 kilo metamfetamin ele geçirildi
Bakan Muş: Gürbulak'ta 462,5 kilo metamfetamin ele geçirildi Ticaret Bakanı Mehmet Muş: Bakanlığımıza bağlı Gümrük Muhafaza birimlerimizce Gürbulak Gümrük Kapısında 462,5 kg sıvı metamfetamin cinsi uyuşturucu madde ele geçirilmiştir. Yapılan başarılı operasyonla rekor miktarda uyuşturucu maddenin ülkemize girişine izin vermeyen personellerimizi tebrik ediyorum.
22.12.2021 Gündem
Gizli bölmede alkol alıp, iskambil oynadılar! 34 bin 690 lira ceza
Gizli bölmede alkol alıp, iskambil oynadılar! 34 bin 690 lira ceza Koronavirüs ile mücadele kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında bir tekel büfesinin arkasında oluşturdukları bölmede akol alıp, iskambil oyunu oynarken yakalanan 10 kişiye toplam 34 bin 690 lira ceza uygulandı.
24.05.2021 Gündem
Polisler bile inanamadı! O kadın 'sürünerek' ortaya çıktı
Polisler bile inanamadı! O kadın 'sürünerek' ortaya çıktı Kocaeli'nde, haklarında arama kararı bulunan kişilere yönelik düzenlenen operasyonda 19 kişi yakalanırken, 2 kadın evin gizli bölmesinden çıktı.
28.04.2021 Gündem
ABD - Meksika sınırında şok görüntü! TIR'ın gizli bölmesinden çıktı...
ABD - Meksika sınırında şok görüntü! TIR'ın gizli bölmesinden çıktı... Son dakika haberine göre; ABD - Meksika sınırında bir TIR’ın gizli bölmesine zulalanmış 20 düzensiz göçmen yakalandı.
15.04.2021 Dünya
Tavuk kümesinden 22 tabanca çıktı
Tavuk kümesinden 22 tabanca çıktı Samsun'un Çarşamba ilçesinde silah kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyonda evinin yanındaki tavuk kümesine gizlenmiş çok sayıda tabanca ele geçirilen Cemal Ş. (65), 'Tabancalar benim değil, oraya kim koydu bilmiyorum' dedi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 6 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
30.10.2020 Gündem
Corona virüs tedbirlerine uymayan mekanlara ceza yağdı!
Corona virüs tedbirlerine uymayan mekanlara ceza yağdı! Konya'da yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında yapılan denetimlerde, aralarında kumar oynatılan bir iş yerinin de bulunduğu 4 eğlence mekanındaki 111 kişiye, sosyal mesafe kuralını ihlalden ceza kesildi.
20.10.2020 Yaşam
Araçların gizli bölmesinden 300 bin liralık telefon çıktı
Araçların gizli bölmesinden 300 bin liralık telefon çıktı Ankara'da polisin yaptığı yol kontrol uygulamasında durdurulan iki aracın gizli bölmesinden yaklaşık 300 bin lira değerinde 227 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi.
22.09.2019 Gündem
Kaçak çalıştırılan kadınlar gizli bölmede yakalandı
Kaçak çalıştırılan kadınlar gizli bölmede yakalandı Ankara'da 300 polisin katılımıyla halkın yoğun olduğu bölgeler ve eğlence mekanlarına yönelik asayiş uygulama sırasında kontrol edilen bir eğlence mekanında kaçak çalıştırıldıkları belirlenen 6 yabancı uyruklu kadın soyunma dolabı görüntüsü verilmiş gizli bölmede yakalandı.
30.06.2019 Yaşam
FETÖ'nün gizli bölmesinden yüklü miktarda para çıktı
FETÖ'nün gizli bölmesinden yüklü miktarda para çıktı Trabzon'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "gaybubet evleri"ne yönelik operasyonda örgütün sözde "milli eğitim imamı"nın kaldığı hücre evindeki gizli bölmede 86 bin 200 lira, 12 bin 620 avro ve 21 bin 160 dolar bulundu.
24.09.2018 Gündem
Gizli bölme ve altın aranmıştı!
Gizli bölme ve altın aranmıştı! Bursa’da FETÖ elebaşı Gülen’in Türkiye’ye geldiğinde kalması için hazırlandığı iddia edilen villada polis arama yapmıştı. DHA o malikanenin içini görüntüledi
25.05.2022 Gündem
Uzmanlar son noktayı koydu! Tutankamon'un mezarındaki gizli oda...
Uzmanlar son noktayı koydu! Tutankamon'un mezarındaki gizli oda... Antik Mısır'ın genç yaşta ölen firavunu Tutankamon'un mezarında gizli bir bölme olduğundan emin olan uzmanlar yaptıkları radar taraması ile hayal kırıklığına uğradı.
8.05.2018 Dünya
Gizli bölme Diyarbakır polisinin gözünden kaçmadı
Gizli bölme Diyarbakır polisinin gözünden kaçmadı Diyarbakır'da polis ekiplerinin durdurduğu bir kamyonetin özel yapım gizli bölmesinde 11 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.
18.04.2018 Gündem
Dolaptaki gizli bölmeden kadın çıktı
Dolaptaki gizli bölmeden kadın çıktı Adana'da uyuşturucu, fuhuş, gasp ve yağma suçlarına karışan 'Cono Aşireti'ne yönelik bin polisin katılımıyla düzenlenen hava destekli operasyonda, gözaltına alınan 31'i kadın 46 kişinin evinden çıkanlar, polisi şaşkına çevirdi. Aramalarda oturma odasında bulunan vitrin görünümlü dolabın içinde gizlenen bir de kadın bulundu.
13.01.2018 Yaşam
Bayıdır'ın şirketinde gizli firar bölmesi ortaya çıktı
Bayıdır'ın şirketinde gizli firar bölmesi ortaya çıktı Darbe girişiminden sonra tabut içine saklanıp özel uçakla yurtdışına kaçan, FETÖ’nün karakutusu İbrahim Faruk Bayındır’ın, şirketine gizli firar bölmesi yaptırdığı ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Muğla'da 830 litre sahte içki ele geçirildi
Muğla'da 830 litre sahte içki ele geçirildi Muğla’nın Yatağan İlçesi Bozüyük Mahallesinde Jandarma ekiplerinin bir evde yaptıkları aramada sahte içki üretimi yapılan gizli bir bölüm ve toplamda 830 litre sahte içkiye el konuldu.
4.04.2017 Yaşam
Kocaeli'de yolcu otobüsünde 100 kilo eroin ele geçirildi
Kocaeli'de yolcu otobüsünde 100 kilo eroin ele geçirildi Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, TEM yolu İzmit geçişinde durdurduğu otobüste yaptığı aramada yaklaşık 100 kilo eroin ele geçirdi.
7.03.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Gizli Bölme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gizli bölme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.