Gisele Bündchen İnstagram

Gisele Bündchen İnstagram

Son dakika Gisele Bündchen instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gisele Bündchen instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gisele Bündchen instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gisele Bündchen İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gisele bündchen instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 gisele bündchen instagram haberi bulunmuştur. Tüm gisele bündchen instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Instagram için artık yaşlıyım
Instagram için artık yaşlıyım Brezilyalı model Gisele Bündchen Instagram ünlülerini kızdıracak açıklamalarda bulundu.
20.06.2018 Magazin
Tam 9 yıl geçti! Gisele'den duygusal paylaşım...
Tam 9 yıl geçti! Gisele'den duygusal paylaşım... Brezilyalı model Gisele Bündchen ile Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady, önceki gün evliliklerinin 9'uncu yılını kutladı.
1.03.2018 Magazin
Gisele Bündchen'den önemli mesaj!
Gisele Bündchen'den önemli mesaj! Gisele Bündchen, instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla çevre mesajı verdi.
20.02.2018 Magazin
'Geçen pazardan daha güzel bir pazar'
'Geçen pazardan daha güzel bir pazar' Brezilyalı model Gisele Bündchen, geçtiğimiz hafta Süper Bowl'da maçı kaybeden futbolcu eşi Tom Brady'ye destek olmuştu.
13.02.2018 Magazin
Dünyanın en seksi rockçısı!
Dünyanın en seksi rockçısı! Brezilyalı model Gisele Bündchen, ülkesindeki bir modaevinin kampanya çekimi için objektiflerine karşısına geçti.
26.07.2017 Magazin
Gisele Bündchen kendinden geçti!
Gisele Bündchen kendinden geçti! Efsanevi bir geri dönüşün yaşandığı ABD Ulusal Futbol Ligi final maçı Super Bowl'a Tom Brady ve Gisele Bündchen damga vurdu.
6.02.2017 Magazin
Deniz keyfine devam
Deniz keyfine devam Brezilyalı model Gisele Bündchen 5 yaşına yeni giren oğlu Benjamin ve kızı Vivian’la gittiği Costa Rica tatilinden çektiği kareleri instagram’da paylaşmaya devam ediyor...
10.12.2014 Magazin
Gisele oyunculuğunu konuşturdu
Gisele oyunculuğunu konuşturdu Ünlü parfüm markası Chanel No...
15.10.2014 Magazin
Yeni 5 numara Gisele
Yeni 5 numara Gisele O markanın yeni yüzü Brezilyalı seksi model Gisele Bündchen oldu...
12.10.2014 Magazin
Yogoda sınır tanımıyor
Yogoda sınır tanımıyor Gisele Bündchen yine nefes kesti...
5.08.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gisele Bündchen İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gisele bündchen instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.