Gisele Bundchen

Gisele Bundchen

Son dakika Gisele Bundchen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gisele Bundchen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gisele Bundchen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gisele Bundchen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gisele bundchen gelişmeleri de dahil olmak üzere 164 gisele bundchen haberi bulunmuştur. Tüm gisele bundchen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Irina Shayk cephesinden açıklama geldi!
Irina Shayk cephesinden açıklama geldi! Eski sevgilisi ve kızının babası Bradley Cooper ile tekrar bir araya geldiği konuşulan Irina Shayk, geçtiğimiz aylarda çapkın oyuncu Leonardo DiCaprio ile Coachella'da görüntülenerek, kafaları karıştırmıştı. 37 yaşındaki güzelin adı son olarak Gisele Bündchen'in eski eşiyle anılıyor. İddiaya göre Rus model, katıldığı düğünde ünlü Amerikan futbolcusundan gözünü ayıramadı. Irina Shayk bu iddialara yanıt verdi.
12.06.2023 Magazin
Tom Brady aşk acısıyla eridi!
Tom Brady aşk acısıyla eridi! Gösteri dünyasının gözde çifti Brezilyalı model Gisele Bündchen ile Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady, 13 yıllık evliliklerini geçtiğimiz aylarda sonlandırmıştı. Tom Brady, Gisele Bündchen ile evliliğini sonlandırmasının ardından 7 kilo verdi. Brady'nin çalkantılı özel hayatı nedeniyle futbol kariyerinin olumsuz etkilendiği ileri sürüldü.
29.01.2023 Magazin
Ünlü model milyonluk boşanmanın ardından tatil yapıyor!
Ünlü model milyonluk boşanmanın ardından tatil yapıyor! Victoria’s Secret modeli Gisele Bundchen, güzelliği, işindeki başarısı, çocukları ve son olarak da milyon dolarlık boşanmasıyla son günlerin en çok konuşulan isimlerin biri olmayı başardı. Ünlü model eski kocasının evinin hemen yanında bir ev satın alıp sonra da tatil için memleketine uçtu.
13.12.2022 Magazin
Tom Brady ve Gisele Bundchen’in evlilik anlaşması ortaya çıktı
Tom Brady ve Gisele Bundchen’in evlilik anlaşması ortaya çıktı Dünyanın gözde çiftlerinden olan Tom Brady ve Gisele Bundchen yıllarca kameralara gülümseyerek poz verdiler. Peri masallarını 13 yıl boyunca anlattılar ama yolları ayrıldı. Herkesin merak ettiği bir soru ise bugün itibarıyla cevaplandı.
3.11.2022 Magazin
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
Gisele Bündchen'den şaşırtan itiraflar!
Gisele Bündchen'den şaşırtan itiraflar! Brezilyalı eski model Gisele Bündchen yaşadığı travmayı itiraf etti. Model podyuma hazırlık sürecinde çok ağladığını da sözlerine ekledi.
19.05.2022 Magazin
Gisele Bündchen'den hayat dersleri: Ya panikler boğulursunuz...
Gisele Bündchen'den hayat dersleri: Ya panikler boğulursunuz... Brezilyalı model Gisele Bündchen, 2021'in kendisine verdiği dersleri takipçileriyle paylaştı. Hayatı sörf yapmaya benzeten Bündchen, "Ya panikler boğulursunuz ya da sakin kalıp rahatlamayı seçersiniz. Hayat da böyledir" ifadelerini kullandı
4.01.2022 Magazin
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi Pirelli, aralarında Iggy Pop, Cher, Grimes ve Jennifer Hudson'ın da bulunduğu müzik endüstrisinin en büyük isimlerinden bazılarının yer aldığı 2022 takvimi "On the Road"u tanıttı. Şarkıcı Bryan Adams'ın fotoğraflarını çektiği 2022 Pirelli takvimi bu yıl ilginç öğeler taşıyor. Geçen yıl koronavirüs nedeniyle duraklatılan Pirelli Takvimi’nin bu sayısı, Kanadalı şarkıcı-fotoğrafçı Bryan Adams tarafından çekildi ve "müzik dünyasının en büyük yeteneklerine" ithaf edildi. Peki, 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte nefes kesen Pirelli Takvimi’nden kareler…
30.11.2021 Kültür Sanat
Öykü Çelik 'Survivor' öncesi bakıma girmiş! Kendi kanıyla...
Öykü Çelik 'Survivor' öncesi bakıma girmiş! Kendi kanıyla... ‘Survivor Ünlüler-Gönüllüler’de mücadele eden Öykü Çelik’in, yarışma öncesi güzellik kampına girdiği ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun kendi kanı kullanılarak bakım yaptırdığı ortaya çıktı.
23.01.2021 Magazin
Hayatı yoga!
Hayatı yoga! Gisele Bündchen, Harper’s Bazaar dergisi için kamera karşısına geçti.
26.12.2019 Magazin
Bakım günü
Bakım günü Gisele Bündchen, önceki gün ‘ünlülerin saç tasarımcısı’ olarak tanınan Harry Josh ile birlikteydi.
17.11.2019 Magazin
'Onunlayken vücudumu uyuşturuyordum'
'Onunlayken vücudumu uyuşturuyordum' Ünlü model Gisele Bündchen'den yıllar sonra bomba bir itiraf geldi.
3.02.2019 Magazin
Özge Ulusoy'un cevabı ayakta alkışlandı
Özge Ulusoy'un cevabı ayakta alkışlandı Manken Özge Ulusoy'un katıldığı söyleşi de kadınlar hakkındaki bir soruya verdiği cevap dakikalarca alkışlandı.
23.10.2018 Magazin
En güzel Gisele!
En güzel Gisele! Manken Özge Ulusoy, hafta sonu İzmir Westpark’ta hayranlarıyla bir araya geldi.
22.10.2018 Magazin
İntiharı bile düşündüm
İntiharı bile düşündüm DÜNYANIN en çok kazanan modelleri arasında yer alan Gisele Bundchen (38), özel hayatıyla ilgili sırlarını ortaya döktü.
28.09.2018 Magazin
Bir karede iki Gisele
Bir karede iki Gisele Brezilyalı model Gisele Bündchen (38) de heykeli yapılan isimler arasına eklendi.
1.09.2018 Magazin
Kosta Rika çıkarması
Kosta Rika çıkarması Brezilyalı model Gisele Bündchen (37) Kosta Rika’da objektiflere takıldı.
18.07.2018 Magazin
Instagram için artık yaşlıyım
Instagram için artık yaşlıyım Brezilyalı model Gisele Bündchen Instagram ünlülerini kızdıracak açıklamalarda bulundu.
20.06.2018 Magazin
Tam 9 yıl geçti! Gisele'den duygusal paylaşım...
Tam 9 yıl geçti! Gisele'den duygusal paylaşım... Brezilyalı model Gisele Bündchen ile Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady, önceki gün evliliklerinin 9'uncu yılını kutladı.
1.03.2018 Magazin
Gisele Bündchen'den önemli mesaj!
Gisele Bündchen'den önemli mesaj! Gisele Bündchen, instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla çevre mesajı verdi.
20.02.2018 Magazin
'Geçen pazardan daha güzel bir pazar'
'Geçen pazardan daha güzel bir pazar' Brezilyalı model Gisele Bündchen, geçtiğimiz hafta Süper Bowl'da maçı kaybeden futbolcu eşi Tom Brady'ye destek olmuştu.
13.02.2018 Magazin
Sıfır makyaj kapak kızı
Sıfır makyaj kapak kızı Brezilyalı model Gisele Bündchen moda tarihine geçti! Vogue dergisinin İtalya edisyonu için kamera karşısına geçen model, dergi kapağında sıfır makyajla yer alan ilk isim oldu.
2.02.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gisele Bundchen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gisele bundchen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.