Gigi Hadid  Sevgili

Gigi Hadid Sevgili

Son dakika Gigi Hadid sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gigi Hadid sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gigi Hadid sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gigi Hadid Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gigi hadid sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 gigi hadid sevgili haberi bulunmuştur. Tüm gigi hadid sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gigi Hadid'den bayram kutlaması!
Gigi Hadid'den bayram kutlaması! Gigi Hadid, sosyal medyada kuzenleriyle bir arada olduğu aile fotoğrafını yayımladı.
28.06.2017 Magazin
Gigi Hadid'in babası Hüsnü Çoban mı?
Gigi Hadid'in babası Hüsnü Çoban mı? Dünyaca ünlü manken Gigi Hadid'in babası 'Arka Sokaklar' dizisinin Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan'a benzetildi.
20.06.2017 Magazin
Bella Hadid: Gigi benim en iyi dostum!
Bella Hadid: Gigi benim en iyi dostum! Hadid kardeşlerin küçüğü Bella Hadid, en iyi dostunun ablası Gigi Hadid olduğunu açıkladı.
23.04.2017 Magazin
Gigi Hadid sokağa öyle bir elbise ile çıktı ki...
Gigi Hadid sokağa öyle bir elbise ile çıktı ki... Victoria's Secret'in en gözde meleklerinden olan Gigi Hadid, önceki gün New York City'de aracından inerken görüntülendi. Hadid'i görenler çok şaşırdı. İşte Gigi Hadid'in şaşkın bakışlar arasında objektiflere yansıdığı anlar...
13.04.2017 Magazin
Gigi Hadid ve annesi alışverişte!
Gigi Hadid ve annesi alışverişte! Gigi Hadid, önceki gün annesi Yolanda Foster ile birlikte alışveriş çılgınlığına tutuldu.
12.04.2017 Magazin
Gigi Hadid herkesi şoke etti!
Gigi Hadid herkesi şoke etti! Dünyaca ünlü model Gigi Hadid imajında büyük bir değişikliğe gitmeye karar verdi ve saçlarını kısacık kestirdi.
2.04.2017 Magazin
Dua Lipa, Rita Ora'nın eski erkek arkadaşıyla aşk yaşıyor!
Dua Lipa, Rita Ora'nın eski erkek arkadaşıyla aşk yaşıyor! Şarkıları ve paylaşımlarıyla adından söz ettiren Dua Lipa, rakibi Rita Ora'nın eski erkek arkadaşı Romain Gavras ile gizlice aşk yaşamaya başladı. Lipa, uzun süre Bella-Gigi Hadid'in kardeşiyle sevgili olmuştu.
26.02.2023 Magazin
Bella Hadid'in gizli aşkı ortaya çıktı!
Bella Hadid'in gizli aşkı ortaya çıktı! Dünyaca ünlü modelin 4 aydır birlikte olduğu gizli aşkı ortaya çıktı.
19.10.2017 Magazin
Zayn Malik'in yeni imajı!
Zayn Malik'in yeni imajı! Farklı tarzıyla dikkati çeken şarkıcı Zayn Malik, saçlarını sıfıra vurdu.
6.09.2017 Magazin
Moda Haftası coşkusu
Moda Haftası coşkusu Renkli defilelere sahne olan Paris Moda Haftası, after partileriyle de adından söz ettiriyor.
4.03.2017 Magazin
Bella Hadid kendini boksa verdi
Bella Hadid kendini boksa verdi Eski sevgilisi The Weeknd’in Selena Gomez ile aşk yaşamaya başlamasından sonra model Bella Hadid boks yaparak stres attı.
16.01.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gigi Hadid Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gigi hadid sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.