Gigi Hadid  İnstagram

Gigi Hadid İnstagram

Son dakika Gigi Hadid instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gigi Hadid instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gigi Hadid instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gigi Hadid İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gigi hadid instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 59 gigi hadid instagram haberi bulunmuştur. Tüm gigi hadid instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gigi Hadid bikinili pozlarını paylaştı, yorum yağdı!  "Aklını mı kaçırdın?"
Gigi Hadid bikinili pozlarını paylaştı, yorum yağdı! "Aklını mı kaçırdın?" Ünlü model Gigi Hadid, Instagram'da paylaştığı bikinili fotoğraflarıyla beğeni topladı. Ancak fotoğraflardaki bir detay modelin hayranlarını şoke etti. Fotoğraflarda Hadid'in ejderha dövmesi dikkat çekince pozlara yorum yağdı.
16.07.2023 Magazin
Annesinin kopyası
Annesinin kopyası ABD’li top model Gigi Hadid, önceki gün çocukluk döneminde annesi Yolanda Hadid ile çekilmiş bu pozunu Instagram’ına yükledi.
16.05.2018 Magazin
Gigi Hadid onlara inanmıyor!
Gigi Hadid onlara inanmıyor! Gigi Hadid, Vogue dergisinin sorularını yanıtladı.
20.10.2017 Magazin
Gigi Hadid herkesi büyüledi!
Gigi Hadid herkesi büyüledi! Gigi Hadid, Milano Moda Haftası'nda dünyaca ünlü süpermodellerin çıktığı Versace defilesinde yıldızlaştı.
25.09.2017 Magazin
Zayn Malik'in yeni imajı!
Zayn Malik'in yeni imajı! Farklı tarzıyla dikkati çeken şarkıcı Zayn Malik, saçlarını sıfıra vurdu.
6.09.2017 Magazin
Gigi Hadid'den bayram kutlaması!
Gigi Hadid'den bayram kutlaması! Gigi Hadid, sosyal medyada kuzenleriyle bir arada olduğu aile fotoğrafını yayımladı.
28.06.2017 Magazin
Gigi Hadid'in babası Hüsnü Çoban mı?
Gigi Hadid'in babası Hüsnü Çoban mı? Dünyaca ünlü manken Gigi Hadid'in babası 'Arka Sokaklar' dizisinin Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan'a benzetildi.
20.06.2017 Magazin
Bella Hadid: Gigi benim en iyi dostum!
Bella Hadid: Gigi benim en iyi dostum! Hadid kardeşlerin küçüğü Bella Hadid, en iyi dostunun ablası Gigi Hadid olduğunu açıkladı.
23.04.2017 Magazin
Gigi Hadid sokağa öyle bir elbise ile çıktı ki...
Gigi Hadid sokağa öyle bir elbise ile çıktı ki... Victoria's Secret'in en gözde meleklerinden olan Gigi Hadid, önceki gün New York City'de aracından inerken görüntülendi. Hadid'i görenler çok şaşırdı. İşte Gigi Hadid'in şaşkın bakışlar arasında objektiflere yansıdığı anlar...
13.04.2017 Magazin
Gigi Hadid herkesi şoke etti!
Gigi Hadid herkesi şoke etti! Dünyaca ünlü model Gigi Hadid imajında büyük bir değişikliğe gitmeye karar verdi ve saçlarını kısacık kestirdi.
2.04.2017 Magazin
'Gigi Hadid, Leonardo Dicaprio ile aşk yaşıyor' iddiası şok etmişti! Zayn Malik'in son hamlesi ise şaşırttı
'Gigi Hadid, Leonardo Dicaprio ile aşk yaşıyor' iddiası şok etmişti! Zayn Malik'in son hamlesi ise şaşırttı Dünyaca ünlü oyuncu Leonardo Dicaprio ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündemine oturan Gigi Hadid, geçtiğimiz günlerde 2 yaşına giren kızı Khai’nin doğum günü pastasını Instagram hesabından yayınlamıştı. Hadid'in Zayn Malik'i etiketlemesi dikkatlerden kaçmamış, ikilinin aşklarına bir şans daha verecekleri konuşulmuştu. Ancak Zayn Malik'in son hamlesi herkesi şaşırttı.
24.09.2022 Magazin
Neşeli videoya anneden ilk tepki
Neşeli videoya anneden ilk tepki Dua Lipa ile model sevgilisi Anwar Hadid'in romantik anları...
31.07.2021 Magazin
'Çocuk doğurup bütün gün yemek pişiririm'
'Çocuk doğurup bütün gün yemek pişiririm' Gigi Hadid, geleceği hakkında konuşarak hayranlarını hayret içerisinde bıraktı.
21.02.2020 Magazin
Nefes kesti!
Nefes kesti! Dünyaca ünlü ABD’li süper model Gigi Hadid, yüzü olduğu Burberry için yapılan çekimlerden bir kareyi Instagram hesabından paylaştı.
19.10.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gigi Hadid İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gigi hadid instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.