Gigi Hadid Bikini

Gigi Hadid Bikini

Son dakika Gigi Hadid bikini haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gigi Hadid bikini ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gigi Hadid bikini haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gigi Hadid Bikini

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gigi hadid bikini gelişmeleri de dahil olmak üzere 24 gigi hadid bikini haberi bulunmuştur. Tüm gigi hadid bikini haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gigi Hadid herkesi büyüledi!
Gigi Hadid herkesi büyüledi! Gigi Hadid, Milano Moda Haftası'nda dünyaca ünlü süpermodellerin çıktığı Versace defilesinde yıldızlaştı.
25.09.2017 Magazin
Gigi Hadid de kadroya girdi!
Gigi Hadid de kadroya girdi! Podyumların kraliçesi Gigi Hadid'in, Victoria's Secret Fashion Show 2018'de görev alacağı açıklandı.
31.08.2017 Magazin
Gigi Hadid sokağa öyle bir elbise ile çıktı ki...
Gigi Hadid sokağa öyle bir elbise ile çıktı ki... Victoria's Secret'in en gözde meleklerinden olan Gigi Hadid, önceki gün New York City'de aracından inerken görüntülendi. Hadid'i görenler çok şaşırdı. İşte Gigi Hadid'in şaşkın bakışlar arasında objektiflere yansıdığı anlar...
13.04.2017 Magazin
Gigi Hadid ve annesi alışverişte!
Gigi Hadid ve annesi alışverişte! Gigi Hadid, önceki gün annesi Yolanda Foster ile birlikte alışveriş çılgınlığına tutuldu.
12.04.2017 Magazin
Gigi Hadid herkesi şoke etti!
Gigi Hadid herkesi şoke etti! Dünyaca ünlü model Gigi Hadid imajında büyük bir değişikliğe gitmeye karar verdi ve saçlarını kısacık kestirdi.
2.04.2017 Magazin
Hadid kardeşler nefes kesti!
Hadid kardeşler nefes kesti! Son dönemde podyumlara damga vuran iki kardeş Gigi Hadid ve Bella Hadid, cesur kıyafet tercihleri ile dikkati çekiyor.
23.02.2017 Magazin
Yılın Modeli Gigi Hadid!
Yılın Modeli Gigi Hadid! İngiliz Moda Ödülleri dün akşam Londra'daki Royal Albert Hall'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
6.12.2016 Magazin
Gigi Hadid'in Melanie Trump taklidi tepki çekti!
Gigi Hadid'in Melanie Trump taklidi tepki çekti! 2016 Amerikan Müzik ödülleri görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Geceye Punk grubu Green Day'in ABD'nin seçilmiş başkanı Donald Trump'a olan tepkisi ve sunuculardan Gigi Hadid'in Melanie Trump taklidi damga vurdu.
21.11.2016 Magazin
Gigi Hadid’den cüretkar pozlar
Gigi Hadid’den cüretkar pozlar Gigi Hadid, bir dergiye üstsüz poz verdi...
16.11.2016 Magazin
Gigi Hadid objektif karşısına geçti! Bikinili pozlarını paylaştı...
Gigi Hadid objektif karşısına geçti! Bikinili pozlarını paylaştı... Dünyaca ünlü model Gigi Hadid, bir bikini markasıyla anlaştı. Reklam çekimleri için objektif karşısına geçen ünlü isim, peş peşe paylaştığı kareleriyle görenleri kendine hayran bıraktı.
12.05.2022 Magazin
Bella Hadid'in gizli aşkı ortaya çıktı!
Bella Hadid'in gizli aşkı ortaya çıktı! Dünyaca ünlü modelin 4 aydır birlikte olduğu gizli aşkı ortaya çıktı.
19.10.2017 Magazin
'Bella ve Gigi'yi ayırmak imkansız'
'Bella ve Gigi'yi ayırmak imkansız' Podyumların aranan kız kardeşleri Gigi Hadid ile Bella Hadid, birbirlerinden bir an olsun ayrılmıyor ve bu halleriyle dikkati çekiyor.
17.10.2017 Magazin
Gigi-Bella Hadid kardeşler nefes kesti!
Gigi-Bella Hadid kardeşler nefes kesti! Londra Moda Haftası kapsamında podyuma çıkan Gigi-Bella Hadid kardeşler, modaseverleri kendine hayran bıraktı.
21.09.2017 Magazin
Bella Hadid: Gigi benim en iyi dostum!
Bella Hadid: Gigi benim en iyi dostum! Hadid kardeşlerin küçüğü Bella Hadid, en iyi dostunun ablası Gigi Hadid olduğunu açıkladı.
23.04.2017 Magazin
Bella Hadid kendini boksa verdi
Bella Hadid kendini boksa verdi Eski sevgilisi The Weeknd’in Selena Gomez ile aşk yaşamaya başlamasından sonra model Bella Hadid boks yaparak stres attı.
16.01.2017 Magazin
Bella Hadid sosyal medyayı salladı!
Bella Hadid sosyal medyayı salladı! Kendisi gibi modellik yapan kardeşi Gigi ile moda dünyasını kasıp kavuran Bella Hadid, sıcak yaz günlerini özlediği böyle gösterdi.
11.01.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gigi Hadid Bikini ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gigi hadid bikini haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.