Gigi Hadid Hot

Gigi Hadid Hot

Son dakika gigi hadid hot haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gigi hadid hot ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gigi hadid hot haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gigi Hadid Hot

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gigi hadid hot gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 gigi hadid hot haberi bulunmuştur. Tüm gigi hadid hot haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gigi Hadid'in babası Hüsnü Çoban mı?
Gigi Hadid'in babası Hüsnü Çoban mı? Dünyaca ünlü manken Gigi Hadid'in babası 'Arka Sokaklar' dizisinin Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan'a benzetildi.
20.06.2017 Magazin
Bella Hadid: Gigi benim en iyi dostum!
Bella Hadid: Gigi benim en iyi dostum! Hadid kardeşlerin küçüğü Bella Hadid, en iyi dostunun ablası Gigi Hadid olduğunu açıkladı.
23.04.2017 Magazin
Gigi Hadid herkesi şoke etti!
Gigi Hadid herkesi şoke etti! Dünyaca ünlü model Gigi Hadid imajında büyük bir değişikliğe gitmeye karar verdi ve saçlarını kısacık kestirdi.
2.04.2017 Magazin
Hadid kardeşler nefes kesti!
Hadid kardeşler nefes kesti! Son dönemde podyumlara damga vuran iki kardeş Gigi Hadid ve Bella Hadid, cesur kıyafet tercihleri ile dikkati çekiyor.
23.02.2017 Magazin
Yılın Modeli Gigi Hadid!
Yılın Modeli Gigi Hadid! İngiliz Moda Ödülleri dün akşam Londra'daki Royal Albert Hall'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
6.12.2016 Magazin
'Annem aklını kaybediyordu'
'Annem aklını kaybediyordu' Victoria's Secret tarihinde podyuma çıkan ilk kız kardeşler olan Gigi Hadid ile Bella Hadid, geceye damga vurdu. 21 yaşındaki model Gigi Hadid, "Annem (Yolanda Hadid) aklını kaybediyordu" açıklamasını yaptı.
2.12.2016 Magazin
İkinci kez en iyi seçildi!
İkinci kez en iyi seçildi! One Direction grubunun eski solisti Zayn Malik, GQ dergisi tarafından ikinci kez “En İyi Giyinen Erkek” unvanına layık görüldü.
27.11.2016 Magazin
Gigi Hadid'in Melanie Trump taklidi tepki çekti!
Gigi Hadid'in Melanie Trump taklidi tepki çekti! 2016 Amerikan Müzik ödülleri görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Geceye Punk grubu Green Day'in ABD'nin seçilmiş başkanı Donald Trump'a olan tepkisi ve sunuculardan Gigi Hadid'in Melanie Trump taklidi damga vurdu.
21.11.2016 Magazin
Gigi Hadid’den cüretkar pozlar
Gigi Hadid’den cüretkar pozlar Gigi Hadid, bir dergiye üstsüz poz verdi...
16.11.2016 Magazin
Gigi Hadid'in tüm sırlarını açıkladı!
Gigi Hadid'in tüm sırlarını açıkladı! Süper model Gigi Hadid’le bir yıldır ilişki yaşayan One Direction grubunun eski solisti Zayn Malik, ilişkilerine dair bilinmeyen detayları anlattı...
3.11.2016 Magazin
Hangisi daha seksi? Gigi ve Bella Hadid kardeşler rakip oldu...
Hangisi daha seksi? Gigi ve Bella Hadid kardeşler rakip oldu... Moda dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan olan 2016 İngiliz Moda Ödülleri adayları açıklandı...
27.10.2016 Magazin
Bella Hadid kendini boksa verdi
Bella Hadid kendini boksa verdi Eski sevgilisi The Weeknd’in Selena Gomez ile aşk yaşamaya başlamasından sonra model Bella Hadid boks yaparak stres attı.
16.01.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gigi Hadid Hot ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gigi hadid hot haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.