Bella Hadid Hot

Bella Hadid Hot

Son dakika bella hadid hot haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bella hadid hot ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bella hadid hot haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bella Hadid Hot

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bella hadid hot gelişmeleri de dahil olmak üzere 30 bella hadid hot haberi bulunmuştur. Tüm bella hadid hot haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bella Hadid ilişki durumunu açıkladı!
Bella Hadid ilişki durumunu açıkladı! Bella Hadid, magazin basınında isminin birlikte anıldığı kimseyle ilişki yaşamadığını ve kalbinin boş olduğunu söyledi.
16.08.2017 Magazin
Bella Hadid 'at' ile rahatlıyor!
Bella Hadid 'at' ile rahatlıyor! Dünyaca ünlü seksi model Bella Hadid, daha önce 'En iyi terapi yöntemi' olarak ilan ettiği biniciliğe döndü.
10.08.2017 Magazin
Bella Hadid etrafına neşe saçtı
Bella Hadid etrafına neşe saçtı ABD'li model Bella Hadid, önceki gün New York'ta görüntülendi.
28.07.2017 Magazin
Bella Hadid yine çok formda!
Bella Hadid yine çok formda! Podyumların kraliçesi Bella Hadid, önceki gün New York'ta spor yaparken görüntülendi.
26.07.2017 Magazin
Bella Hadid sınırları zorladı!
Bella Hadid sınırları zorladı! Dünyaca ünlü model Bella Hadid, önceki gün New York'ta objektiflere takıldı.
24.07.2017 Magazin
Kendall Jenner ve Bella Hadid'in Mikonos tatili
Kendall Jenner ve Bella Hadid'in Mikonos tatili Geçtiğimiz hafta Londra Onur yürüyüşüne katılan süpermodeller Kendall Jenner ve Bella Hadid bugünlerde ise Mikonos’un keyfini sürüyor.
11.07.2017 Magazin
Bella Hadid'den DiCaprio'ya: Tipim değilsin!
Bella Hadid'den DiCaprio'ya: Tipim değilsin! Çapkınlıklara başlayan Leonardo DiCaprio'ya Bella Hadid'den şoke eden cevap: Tipim değil. Ayrıca oldukça eski kafalı!
20.06.2017 Magazin
Bella Hadid ve Emily Ratajkowski yakınlaşması...
Bella Hadid ve Emily Ratajkowski yakınlaşması... Emily Ratajkowski, Instagram'dan paylaştığı video ile herkesi şaşırttı. Videoda Bella Hadid ve Emily oldukça samimi görünüyor...
18.05.2017 Magazin
Kendall ve Bella'nın 'gizli pozları' ortalığı karıştırdı!
Kendall ve Bella'nın 'gizli pozları' ortalığı karıştırdı! Kendall Jenner ve Bella Hadid'in tropik cennette çekilen fotoğrafları sosyal medyayı salladı.
10.05.2017 Magazin
Bella Hadid: Gigi benim en iyi dostum!
Bella Hadid: Gigi benim en iyi dostum! Hadid kardeşlerin küçüğü Bella Hadid, en iyi dostunun ablası Gigi Hadid olduğunu açıkladı.
23.04.2017 Magazin
İşte Bella Hadid'in yeni sevgilisi
İşte Bella Hadid'in yeni sevgilisi Bella Hadid, önceki gün New York'ta yeni sevgilisi Jordan Barrett'la ilk kez görüntülendi.
13.04.2017 Magazin
Bella Hadid'e bu yapılır mı?
Bella Hadid'e bu yapılır mı? Bella Hadid'i terk edip Selena Gomez ile aşk yaşamaya başlayan The Weeknd, yeni aşkıyla bir olup Bella'yı takipden çıkardı.
27.03.2017 Magazin
Hadid kardeşler nefes kesti!
Hadid kardeşler nefes kesti! Son dönemde podyumlara damga vuran iki kardeş Gigi Hadid ve Bella Hadid, cesur kıyafet tercihleri ile dikkati çekiyor.
23.02.2017 Magazin
Bella Hadid'in zor anları! Ortaya çıktı...
Bella Hadid'in zor anları! Ortaya çıktı... Bella Hadid, LOVE dergisinin Londra Moda Haftası onuruna verdiği geceye katıldı. Bella Hadid'in talihsiz anları...
22.02.2017 Magazin
Bella Hadid kendini boksa verdi
Bella Hadid kendini boksa verdi Eski sevgilisi The Weeknd’in Selena Gomez ile aşk yaşamaya başlamasından sonra model Bella Hadid boks yaparak stres attı.
16.01.2017 Magazin
'Annem aklını kaybediyordu'
'Annem aklını kaybediyordu' Victoria's Secret tarihinde podyuma çıkan ilk kız kardeşler olan Gigi Hadid ile Bella Hadid, geceye damga vurdu. 21 yaşındaki model Gigi Hadid, "Annem (Yolanda Hadid) aklını kaybediyordu" açıklamasını yaptı.
2.12.2016 Magazin
Eski sevgilisinden Bella Hadid'e şok!
Eski sevgilisinden Bella Hadid'e şok! 2016 Victoria's Secret Fashion Show'da sahne alan Etiyopya-Kanadalı R&B şarkıcısı The Weeknd'in, özellikle eski sevgilisi Bella Hadid'e bakışları dikkati çekti.
1.12.2016 Magazin
Bella Hadid'in Paris heyecanı!
Bella Hadid'in Paris heyecanı! Dünyaca ünlü iç giyim markası Victoria's Secret'ın her yıl merakla beklenen defilesine sayılı günler kaldı.
28.11.2016 Magazin
Bella Hadid-The Weeknd aşkı bitti!
Bella Hadid-The Weeknd aşkı bitti! Dünyaca ünlü 20 yaşındaki model Bella Hadid ile sahne adı 'The Weeknd' olan 25 yaşındaki rapçi sevgilisi Abel Tesfaye yollarını ayrıldı...
11.11.2016 Magazin
Bella Hadid o modelle dudak dudağa!
Bella Hadid o modelle dudak dudağa! İlk kez bu yılın Victoria’s Secret defilesinde podyuma çıkacak olan Bella Hadid, Bulgari reklam çekimindeki dekoltesiyle etkiledi...
8.11.2016 Magazin
'Kalçalarımı geri istiyorum'
'Kalçalarımı geri istiyorum' Ünlü model Bella Hadid, kariyerinde ilk kez Victoria's Secret defilesinde podyuma çıkacak...
8.11.2016 Magazin
Hangisi daha seksi? Gigi ve Bella Hadid kardeşler rakip oldu...
Hangisi daha seksi? Gigi ve Bella Hadid kardeşler rakip oldu... Moda dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan olan 2016 İngiliz Moda Ödülleri adayları açıklandı...
27.10.2016 Magazin
Müjdeyi bu seksi pozla verdi!
Müjdeyi bu seksi pozla verdi! Genç model Bella Hadid, ünlü markanın Paris şovunda yer alacak...
27.10.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bella Hadid Hot ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bella hadid hot haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.