Sebze fiyatları ile ilgili flaş karar! Hazine ve Maliye Bakanlığı açıkladı
Sebze fiyatları ile ilgili flaş karar! Hazine ve Maliye Bakanlığı açıkladı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati başkanlığında Gıda ve Tarımsal Ürün Piyasaları İzleme ve Değerlendirme Komitesi Toplantısı gerçekleştirildi. Bakan Nebati, "Küresel gıda fiyatlarının güncel durumu ile ülkemizin 2022 yılı hasat sezonundaki gelişmeler doğrultusunda gıda fiyatlarının seyrini ele alarak, Tahıl Koridoru Anlaşması'nın dünya genelinde tahıl fiyatlarındaki düşüşe sağladığı olumlu katkıyı değerlendirdik" dedi.
3.08.2022 Ekonomi
Bakan Pakdemirli açıkladı! Önümüzdeki haftadan itibaren başlıyor...
Bakan Pakdemirli açıkladı! Önümüzdeki haftadan itibaren başlıyor... Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, gıda fiyatlarına ilişkin "Gerekli aksiyonu önümüzdeki haftadan itibaren alacağız. Aracı sayısını azaltacağız" dedi.
7.02.2019 Gündem
Son kez toplanıp karar verecekler
Son kez toplanıp karar verecekler Gıda Komitesi cumartesi tekrar toplanarak ithalat, ekmek fiyatları, soğuk taşıma gibi konulardaki son kararını verecek.
18.05.2017 Ekonomi
Konu gıda olduğunda hesap kitap teferruat
Konu gıda olduğunda hesap kitap teferruat Enerji fiyatları düşerken, çift haneli enflasyondan söz ediyor olmanın en büyük sebebi kuşkusuz gıda. Bu yıl Gıda Komitesi’nin daha sağlıklı çalıştırılacağı belirtiliyor. Komite’nin belki de en önemli konusu tarladan tüketiciye ulaşana kadar katlanan fiyatların matematiğini ortaya koymak olacak.
16.01.2016 Ekonomi