Gianluca Di Marzio

Gianluca Di Marzio

Son dakika Gianluca Di Marzio haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gianluca Di Marzio ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gianluca Di Marzio haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gianluca Di Marzio

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gianluca di marzio gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 gianluca di marzio haberi bulunmuştur. Tüm gianluca di marzio haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nicolo Zaniolo sürprizi! Transfer kararı belli oldu
Nicolo Zaniolo sürprizi! Transfer kararı belli oldu Galatasaray'ın sezon başında şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonuyla Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Premier Lig ekibinin, tecrübeli futbolcuya dair düşüncesinin değiştiği aktarıldı.
7.04.2024 Şampiy10
Çağlar Söyüncü için transfer yarışı! 20 milyon euroluk teklif ortaya çıktı
Çağlar Söyüncü için transfer yarışı! 20 milyon euroluk teklif ortaya çıktı Atletico Madrid'in Türk stoperi Çağlar Söyüncü'ye Roma ve Fulham'ın talip olduğu iddia edildi. İtalyan kulübü, Çağlar Söyüncü'yü kiralamak isterken, İngiliz ekibinin ise 20 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı öne sürüldü.
9.01.2024 Süper Lig
10 milyon euro bonservis ödenecek! Mauro Icardi Galatasaray'da
10 milyon euro bonservis ödenecek! Mauro Icardi Galatasaray'da Wilfried Zaha transferiyle taraftarlarını ayağa kaldıran Galatasaray, Mauro Icardi'yi de renklerine bağladı.
24.07.2023 Galatasaray
Arda Güler ile ilgili bomba iddia: Maliyeti 50 milyon Euro
Arda Güler ile ilgili bomba iddia: Maliyeti 50 milyon Euro İspanya’da Barcelona Kulübü’nün muhabirliğini yapan gazeteci Toni Juanmarti’nin iddiasına göre Arda Güler’in transferi, futbolcuya verilecek para hariç Real Madrid’e 50 milyon Euro’dan fazla paraya mal oldu.
7.07.2023 Futbol
Pirlo Beşiktaş'ın bitti denen transferini bozdu!
Pirlo Beşiktaş'ın bitti denen transferini bozdu! Uzun zamandır Fabio Borini'yle ilgilenen ve İtalyan yıldızla prensip anlaşmasına varan Beşiktaş'a Pirlo'nun yeni takımı Sampdoria'dan can sıkıcı haber geldi.
1.07.2023 Beşiktaş
Roma'dan flaş Icardi kararı! Yeni hedef Gianluca Scamacca
Roma'dan flaş Icardi kararı! Yeni hedef Gianluca Scamacca Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Roma, Mauro Icardi'ye olan ilgisini Gianluca Scamacca'ya yöneltti.
10.06.2023 Şampiy10
Ünlü gazeteci Di Marzio Joao Pedro'nun yeni takımını açıkladı! Cumartesi günü...
Ünlü gazeteci Di Marzio Joao Pedro'nun yeni takımını açıkladı! Cumartesi günü... İtalya'nın ünlü gazetecilerinden biri olan Gianluca Di Marzio, Cagliari'de forma giyen Joao Pedro'nun menajerinin Cumartesi günü Fenerbahçe yönetimiyle masaya oturmak için İstanbul'a geleceğini açıkladı.
15.07.2022 Fenerbahçe
7 milyon euro bonservis bir sonraki satıştan yüzde 15 pay! Zeki Çelik'in yeni takımı
7 milyon euro bonservis bir sonraki satıştan yüzde 15 pay! Zeki Çelik'in yeni takımı Lille'de ve milli takımda oynadığı futbolla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Zeki Çelik önümüzdeki sezon Roma forması giyecek.
3.07.2022 İtalya
Mourinho Türk yıldıza kafayı taktı bi' kere! 7 milyon euro'luk teklif
Mourinho Türk yıldıza kafayı taktı bi' kere! 7 milyon euro'luk teklif Roma'nın dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho, Lille'de oynayan sağ bek Zeki Çelik içim 7 milyon euro'luk teklif yaptı.
14.06.2022 İtalya
Galatasaray'dan Hernani sürprizi
Galatasaray'dan Hernani sürprizi Galatasaray geçtiğimiz sezonu Parma'da geçiren tecrübeli orta saha Hernani'nin peşine düştü.
23.07.2021 Galatasaray
Aanholt, Alioski, Moreno derken...
Aanholt, Alioski, Moreno derken... Trabzonspor'un da transfer listesinde bulunan Mario Rui için Galatasaray girişimlere başladı.
30.06.2021 Galatasaray
Fenerbahçe'den transferde gece yarısı bombası: Diego Perotti
Fenerbahçe'den transferde gece yarısı bombası: Diego Perotti Vedat Muriç'i Lazio'ya gönderen ve kasasına ciddi bir meblağ koymaya hazırlanan Fenerbahçe İtalya'nın Roma şehrinin bir başka takımından bir başka yıldız ismi bu kez kadrosuna katmak üzere... İtalyan medyası Sarı Lacivertliler'in Diego Perotti transferi için Roma'yla görüşmelere başladığını yazdı.
17.09.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Moses adım adım Inter'e!
Fenerbahçe'de Moses adım adım Inter'e! Fenerbahçe’de sakatlığı nedeniyle devre arası kampına katılamayan Victor Moses konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı. İtalya'da şampiyonluk yarışı veren Inter, Nijeryalı yıldıza kancayı taktı.
18.01.2020 Fenerbahçe
Beşiktaş Roma'nın kapısını çaldı!
Beşiktaş Roma'nın kapısını çaldı! Beşiktaş için İtalya'dan flaş bir iddia ortaya atıldı. Siyah-beyazlıların Romalı Maxime Gonalons için teklif yaptığı belirtildi.
23.08.2019 Beşiktaş
Klopp'tan futbol dünyasını şok eden açıklama!
Klopp'tan futbol dünyasını şok eden açıklama! Liverpool'un tarihe geçen hocası futbolseverleri şaşkına çevirdi...
22.08.2019 İngiltere
Ve resmen açıklandı! Eljif Elmas...
Ve resmen açıklandı! Eljif Elmas... Fenerbahçe yaptığı resmi açıklamayla Eljif Elmas'ın Napoli'ye transfer olduğunu duyurdu.
23.07.2019 Fenerbahçe
Dorukhan ısrarı bitmiyor! İtalya...
Dorukhan ısrarı bitmiyor! İtalya... Transfer döneminin başından bu yana Dorukhan Toköz için ilgisi bilinen İtalyan ekibi Udinese genç oyuncu için teklifini 7 milyon euroya çıkardı.
5.07.2019 Beşiktaş
Di Marzio duyurdu! Dünya devinden Ozan Kabak hamlesi...
Di Marzio duyurdu! Dünya devinden Ozan Kabak hamlesi... Galatasaray'ın 11 milyon euro bedelle Stuttgart'a sattığı Ozan Kabak'ın müthiş yükselişi devam ediyor. Bayern Münih, Manchester United gibi önemli kulüplerin yanında Schalke ve West Ham United'la da adı anılan genç oyuncu için dünya devinin devreye girdiği iddia edildi.
19.06.2019 İtalya
Merih Demiral 15 milyon euroya Juventus'ta!
Merih Demiral 15 milyon euroya Juventus'ta! Milli takımın yükselen değeri Merih Demiral, Juventus’a doğru emin adımlarla ilerliyor. İtalyan devi Sassuolo’ya 15 milyon Euro ödeyerek transferi noktalıyor.
5.06.2019 İtalya
Eljif Elmas'ın transferini duyurdu! Dev rakam...
Eljif Elmas'ın transferini duyurdu! Dev rakam... Yaptığı isabetli transfer haberleriyle gündeme sık sık damga vuran İtalyan muhabir Gianluca Di Marzio'dan bomba bir iddia geldi.
23.05.2019 Fenerbahçe
Roma'nın Ozan Kabak ısrarı sürüyor!
Roma'nın Ozan Kabak ısrarı sürüyor! Serie A ekiplerinden Roma, Galatasaraylı Ozan Kabak için temaslarına resmen başladı.
11.01.2019 Galatasaray
50 milyon euroya ManU'ya transfer oldu!
50 milyon euroya ManU'ya transfer oldu! Manchester United transfer harekatına erken başladı. Brezilya orta saha Fred’e 50 milyon euro verildi.
24.05.2018 İngiltere
Stefano Okaka'dan flaş Galatasaray açıklaması!
Stefano Okaka'dan flaş Galatasaray açıklaması! Watford'un golcüsü Stefano Okaka, İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'ya verdiği röportajda Galatasaray'a transferinin neden gerçekleşmediğini söyledi.
21.03.2018 Galatasaray
Görevine son veriliyor!
Görevine son veriliyor! İtalya'nın ünlü gazetecilerinden Gianluca di Marzio'dan flaş bir iddia geldi.
6.12.2017 Antalyaspor
Sosa bitti bitiyor!
Sosa bitti bitiyor! Bordo-Mavililer’in uzun süre peşinden koştuğu Jose Sosa hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Trabzonspor’un Arjantinli oyuncu ile anlaşmaya yakın olduğunu yazdı
6.09.2017 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Gianluca Di Marzio ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gianluca di marzio haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.