Gazete Vatan Logo
İtalya Mourinho Türk yıldıza kafayı taktı bi' kere! 7 milyon euro'luk teklif

Mourinho Türk yıldıza kafayı taktı bi' kere! 7 milyon euro'luk teklif

Roma'nın dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho, Lille'de oynayan sağ bek Zeki Çelik içim 7 milyon euro'luk teklif yaptı.

Mourinho Türk yıldıza kafayı taktı bi' kere! 7 milyon euro'luk teklif

Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Roma, Lille'den Zeki Çelik'in transfer girişimlerine devam ediyor. Roma yeni sezona daha iddialı ve güçlü bir kadroyla girmeyi hedefliyor. İlk olarak ön libero için Manchester United'dan ayrılan Nemanja Matic'le imza aşamasına gelen Çizme ekibinin sağ bek için de listesine Zeki'yi aldı

Gianluca Di Marzio'nun haberine göre; İtalyan ekibi, milli futbolcumuz ile anlaşmaya vardı. Zeki'nin, eğer transfer resmiyet kazanırsa Roma'dan yıllık 2 milyon euro maaş alacağı aktarıldı.

7 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Roma'nın, Lille ile görüşmelere ise devam ettiği belirtildi. Roma'nın sportif direktörü Tiago Pinto'nun, 25 yaşındaki futbolcu için Fransız ekibine 7 milyon euro teklif etmeye hazırlandığı ifade edildi.

AYRILIĞA SICAK BAKILIYOR

Fransız ekibiyle iki sezon önce tarihi bir şampiyonluk yaşayan Zeki'nin de yeni maceralara hazır olduğu belirtilirken, sözleşmesinin son senesine girecek olması da Lille'in transfere sıcak bakmasını sağlıyor.

İSTANBULSPOR'DAN FRANSA'YA

Zeki Çelik, 2018 yılında İstanbulspor'dan Lille'e transfer oldu. Fransız ekibindeki 4. sezonunu geride bırakan başarılı sağ bek, takımı ile 2020-2021 sezonunda Fransa Ligue 1'de şampiyonluk sevinci yaşadı. 25 yaşındaki oyuncu, geçen sezon ise forma giydiği 40 maçta 3 gol 3 asistlik bir performans sergiledi.

Lille ile sözleşmesi Haziran 2023'te sona erecek milli futbolcunun, güncel piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösteriliyor.

Mourinho Türk yıldıza kafayı taktı bi kere 7 milyon euroluk teklif

Haberin Devamı