Gazete Vatan Logo
Şampiy10İcardi gidiyor mu? Mauro İcardi Galatasaray’dan ayrılıyor mu, İcardi seneye Real Madrid’e mi gidiyor?

İcardi gidiyor mu? Mauro İcardi Galatasaray’dan ayrılıyor mu, İcardi seneye Real Madrid’e mi gidiyor?

İcardi gidiyor mu sorusu, futbolseverler tarafından sorgulanmaya başlandı. Trendyol Süper Lig'de geride kalan 2023/24 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da gol kralı olan Mauro Icardi için ortaya atılan iddia endişe yarattı. Arjantinli yıldızın takımdan ayrılma ihtimali konuşuluyor. Peki, İcardi seneye gidiyor mu 2024, İcardi Galatasaray'dan ayrılacak mı?

İcardi gidiyor mu? Mauro İcardi Galatasaray’dan ayrılıyor mu, İcardi seneye Real Madrid’e mi gidiyor?

Mauro İcardi Galatasaray’dan ayrılıyor mu, İcardi gidiyor mu? Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile mücadele eden son hafta Konyaspor'u mağlup ederek şampiyonluğa giden Galatasaray'daki iddialar üzdü. İki sezondur Galatasaray'da top koşturan ve gösterdiği performansla kısa sürede binlerce kişinin sevgisini kazanan Mauro Icardi’nin ayrılacağı iddia edildi. İşte İcardi gidiyor mu? Sorusuna yönelik ortaya atılan iddialar…

İCARDİ GİDİYOR MU, MAURO İCARDİ GALATASARAY’DAN AYRILIYOR MU?

Ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur'un görevini bırakacak olması nedeniyle Mauro Icardi'nin de sarı - kırmızılılardan ayrılık ihtimali oldukça arttı.

Haberin devamında Arjantinli yıldızın Galatasaray'a transferinde Erden Timur'un projesinin büyük rol oynadığı ve Icardi'nin bu nedenle Parçalı formayı terletmeyi tercih ettiği kaydedildi.

Mauro Icardi'nin Erden Timur'un görevinden ayrılması halinde takıma veda edebileceği öne sürüldü.

TİMUR'A SÖZÜNÜ TUTTU

Haberin Devamı

Öte yandan Di Marzio, Icardi'nin bu sezon başında Suudi Arabistan'dan gelen astronomik maaş tekliflerini reddederek Erden Timur'a verdiği 'Galatasaray'ı 2 yıl üst üste şampiyon yapma' sözünü tutmak için takımda kaldığının altını çizdi.

Arjantinli yıldız Mauro Icardi, geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın Youtube kanalına açıklamalarda bulunmuştu.

Icardi'nin sözleri şu şekildeydi;

"HER ZAMAN DAHA İYİSİNİ İSTEYECEĞİZ"

"Çok mutluyum. Sesim için de özür dilerim öncelikle. Florya'da çok eğlendik, onu söylemeliyim. Şampiyonluğumuzu stadımızda, bütün taraftarımızla birlikte kutluyoruz. Gol krallığından ve şampiyonluktan dolayı çok mutluyum tabii ki. Takımı ilerletmek için buraya geldim ve takımın gelebileceği en iyi yere gelmesini istiyorum. Beni buraya getiren insanlara çok teşekkür etmek istiyorum. Biz mücadele etmeye devam edeceğiz ve her zaman daha iyisini isteyeceğiz."

"HER ŞEHİRDE SEVGİYİ GÖRÜYORUZ"

"Taraftarın bana ve aileme sevgisi inanılmaz, çok hoş bir his tabii ki... Aileme ve bana karşı nasıl yaklaştıklarını gördüğümüzde çok mutlu oluyoruz. Sadece İstanbul'da değil, her şehirde sevgiyi görüyoruz. Büyüğü ve küçüğüyle birlikte her zaman bizim yanımızdalar. Bu sevgiyi gördüğüm zaman gurur duyuyorum tabii ki... Yeni nesilleri mutlu edebildiğim için çok mutlu oluyorum. Onları futbola motive ediyor olduğum için mutlu oluyorum. Çok müteşekkirim bundan dolayı. Biz sahada oynuyoruz, biletini alıp buraya gelen taraftarlarımız bizim yanımızda oluyorlar. Koreografiler yapıyorlar ve bize destek oluyorlar. Onlar sayesinde biz daha iyi oynuyoruz. Onlara minnettarım."

Haberin Devamı