Geri ödemesiz destek verilecek! Başvurular e-Devlet'ten yapılıyor, tek tek açıklandı
Geri ödemesiz destek verilecek! Başvurular e-Devlet'ten yapılıyor, tek tek açıklandı Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) 3 destek programı açıkladı. Bir kısmı geri ödemeli olan desteklerde üst limit 10 milyon TL’ye kadar çıkıyor. e-Devlet üzerinden başvuru yapılabiliyor.
17.05.2023 Ekonomi
Ev alana devletten geri ödemesiz para
Ev alana devletten geri ödemesiz para Devlet, milyonlarca evlenecek gence ve ilk kez ev sahibi olacak vatandaşlara karşılıksız destek (hibe) sağlıyor. Yeni evlenecek çiftler bu iki imkandan ayrı ayrı yararlanıp geleceğe dönük önemli kolaylıklar elde edebiliyor. Devletin bu kapsamda çiftlere sunduğu fırsat toplamda 79 bin lirayı buluyor. Peki devletin verdiği geri ödemesiz hibe desteği nasıl alınır?
8.09.2020 Ekonomi
KOSGEB girişimcilik destek programına nasıl başvuru yapılıyor? Geri ödemesiz kaç lira alıyor
KOSGEB girişimcilik destek programına nasıl başvuru yapılıyor? Geri ödemesiz kaç lira alıyor KOSGEB yeni girişimcileri desteklemek adına birbirinden elverişli programlara imza atmaya devam ediyor. Girişimcilik destek programı adı altın 50, 100 ve 150 bin liralık desteklerde bulunan KOSGEB programına nasıl başvuru yapılıyor sizler için derledik. İşte KOSGEB girişimcilik destek programı başvuru adımları...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri