Genç

Genç

Son dakika genç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan genç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını genç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Genç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan genç gelişmeleri de dahil olmak üzere 78.683 genç haberi bulunmuştur. Tüm genç haberleri aşağıda listelenmiştir.
18 yaşındaki Rukiye'nin korkunç ölümü! TIR lastiği sonu oldu
18 yaşındaki Rukiye'nin korkunç ölümü! TIR lastiği sonu olduAnkara'da TIR'dan fırlayan lastiğin çarptığı 18 yaşındaki Rukiye Berra Erarslan hayatını kaybetti. Genç kız gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.
26.07.2024Gündem
Gaziantep'te öğrenciyken geliştirdiler! 6 ayda 132 bin dolar kazanç
Gaziantep'te öğrenciyken geliştirdiler! 6 ayda 132 bin dolar kazançGaziantep'te, yapay zekayla granit ve doğal taş kesimindeki kaybı ortadan kaldıracak proje geliştiren iki genç arkadaş, TÜBİTAK desteğiyle kendi şirketlerini kurdu.
26.07.2024Gaziantep
Bakan Özdemiş Göktaş: Her hanede bir aile danışmanı olacak, eylül ayında atama yapılacak
Bakan Özdemiş Göktaş: Her hanede bir aile danışmanı olacak, eylül ayında atama yapılacakAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Nasıl her ailenin bir aile hekimi varsa, biz de her hanenin bir aile danışmanı olsun istiyoruz. Bununla ilgili çalışmamızı başlattık. Bu sayede mahalle mahalle ülkemizin sosyal risk haritasını çıkaracağız." dedi.
26.07.2024Gündem
Barış Alper değil, Yunus Akgün rekor kıracak! Milyon euroları önüne serdi, imzayı atacak
Barış Alper değil, Yunus Akgün rekor kıracak! Milyon euroları önüne serdi, imzayı atacakGALATASARAY HABERİ... Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Kopenhag forması giyen Elias Jelert'i renklerine bağlayan Galatasaray'da gözler takımdan ayrılacak futbolculara çevrildi. Geçtiğimiz sezon Leicester City'de sezonu tamamlayan Yunus Akgün'e Avrupa'dan transfer teklifleri gelmeye devam ediyor. Son olarak İtalyan ekibi genç yıldıza bomba bir teklifte bulundu. İşte detaylar...
26.07.2024Galatasaray
“START Stajım” programına katılan gençler AKM’de buluştu
“START Stajım” programına katılan gençler AKM’de buluştu“START Stajım” programına katılan gençler Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte Türk Telekom CEO’su Ümit Önal ile bir araya geldi.
Bursa'da kedi dayağı: Besledikleri kediyi öldüren baba- oğul tarafından darp edildi!
Bursa'da kedi dayağı: Besledikleri kediyi öldüren baba- oğul tarafından darp edildi!Bursa'nın İnegöl ilçesinde Serpil B. (57) ile kızı Cansu Y. (30), besledikleri kediyi otomobil ile ezdikleri gerekçesiyle tartıştıkları komşuları Ali A. (56) ve Yurdanur G. (30) tarafından darbedildi. Anne ile kızı yaralanırken, baba ve kız gözaltına alındı.
25.07.2024Gündem
Adana'ya atanan imam atandığı köyün çehresini güzelleştiriyor! Çalışmalarıyla gönülleri fethetti
Adana'ya atanan imam atandığı köyün çehresini güzelleştiriyor! Çalışmalarıyla gönülleri fethettiAdana'nın Feke ilçesinde camide görev yapan genç imam, yaptığı etkinliklerle çocukların, çalışmalarıyla da mahalle sakinlerinin gönüllerine dokunuyor.
25.07.2024Adana
Selfie çekerken denize düşmüştü! Genç kız 4 gün sonra hayatını kaybetti
Selfie çekerken denize düşmüştü! Genç kız 4 gün sonra hayatını kaybettiİstanbul Haliç Metro Köprüsü üzerinde denize düşüp tekne ile kurtarılan 25 yaşındaki Nalan Kaya, hayatını kaybetti.
24.07.2024Gündem
Adana'da iki genç kız motosiklet ile takla attı! 'Haftada bir kaza oluyor'
Adana'da iki genç kız motosiklet ile takla attı! 'Haftada bir kaza oluyor'Adana'da iki genç kız kaldırım taşının kalkması sonucu motosiklet ile yere çakıldı. Bu anlar saniye saniye görüntülendi. Kaza sonrası bölge esnafı çözüm istedi. Bozuk kaldırım nedeniyle yayaların da büyük sıkıntı yaşadığını belirten esnaf, her hafta kaldırımın bozuk olması nedeniyle en az bir kazanın yaşandığına dikkat çekti. Kaza sırasında motosiklette yolcu konumundaki kişinin kaskının olmayışı da gözlerden kaçmadı.
24.07.2024Adana
İki genç kızın motosiklet ile takla attı! Görüntüler anbean kaydedildi
İki genç kızın motosiklet ile takla attı! Görüntüler anbean kaydedildiAdana'da iki genç kız kaldırım taşının kalkması sonucu motosiklet ile yere çakıldı. Bu anlar saniye saniye görüntülendi.
24.07.2024Adana
Trabzonspor'da Pedro Malheiro imzayı attı
Trabzonspor'da Pedro Malheiro imzayı attıTrabzonspor, yeni transfer Pedro Malheiro için imza töreni düzenledi.
23.07.2024Futbol
Çekiçli sopalı cinayetin ardından yeni görüntüler ortaya çıktı!
Çekiçli sopalı cinayetin ardından yeni görüntüler ortaya çıktı!Mardin'de Resul Derin'in (40) çekiç ve sopalarla öldüren kuzenler Abdulvahap ve Selahattin Acet'in, ifadelerinde, cinayete neden olarak gösterdikleri taşlı, sopalı kavganın cep telefonu görüntüleri ortaya çıktı.
23.07.2024Gündem
Beşiktaş'a Giovanni van Bronckhorst iyi geldi! Kimse sakatlık yaşamadı
Beşiktaş'a Giovanni van Bronckhorst iyi geldi! Kimse sakatlık yaşamadıBeşiktaş’ta bu sezon göreve gelen Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, kamp döneminde takıma hiç yükleme yapmadı. Geçen sezon bir aylık hazırlık sürecinde 8 futbolcu sakatlık yaşarken, bu kez kimsenin sakatlanmaması dikkat çekti.
23.07.2024Beşiktaş
Olimpiyatlarda yarışacak sporcular moral depoladı
Olimpiyatlarda yarışacak sporcular moral depoladıTurkcell, Paris Olimpiyatları’nda yüzme ve atletizmde yarışacak milli sporcularımızı konuk etti. Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Sporun birleştirici gücüne ve gençlerin gelişimi için taşıdığı öneme odaklanıyoruz. Olimpik sporların ülkemizde daha da yaygınlaşmasını hedefliyoruz. Tüm dünyanın takip edeceği olimpiyatlarda Ay Yıldızlı formayı giyecek sporcularımıza sonsuz başarılar diliyorum” dedi.
23.07.2024Şampiy10
Beşiktaş, Can Keleş'i renklerine bağladı
Beşiktaş, Can Keleş'i renklerine bağladıBeşiktaş Kulübü, Fatih Karagümrük Kulübü’nde forma giyen genç futbolcu Can Keleş’le sözleşme imzaladı.
22.07.2024Beşiktaş
Haliç'te selfie çekerken denize düşen genç kıza tekne çarptı! Kaptan o anları anlattı
Haliç'te selfie çekerken denize düşen genç kıza tekne çarptı! Kaptan o anları anlattıİstanbul Haliç Metro Köprüsü üzerinde 25 yaşındaki Nalan Kaya, cep telefonuyla özçekim(selfie) yaptığı esnada metrelerce yükseklikten denize düştü. Nalan Kaya denizdeyken seyir halinde olan bir tekne çarptı. Hastaneye kaldırılan Nalan Kaya'nın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.
22.07.2024Gündem
Zehra Çilingiroğlu ve Mürsel Kaya akşam yürüyüşünde görüntülendi
Zehra Çilingiroğlu ve Mürsel Kaya akşam yürüyüşünde görüntülendiHülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu’nun kızları Zehra Çilingiroğlu, sevgilisi Mürsel Kaya ile tatil sezonunu Çeşme’de açtı.
22.07.2024Magazin
Beşiktaş'ta Amartey krizi! Özel uçağa binmedi
Beşiktaş'ta Amartey krizi! Özel uçağa binmediYeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Takımda istenmeyen isimlerden olan Amartey ile ilgili yaşanan kriz ortaya çıktı.
21.07.2024Şampiy10
17 yaşındaki genç yaşıtına kurşun yağdırdı: 'Polat Alemdar'a özeniyorum'
17 yaşındaki genç yaşıtına kurşun yağdırdı: 'Polat Alemdar'a özeniyorum'Eyüpsultan'da parkta oturduğu sırada yaşıtı Muhittin Can S.'nin silahından çıkan kurşunlara hayatını kaybeden 17 yaşındaki Muhammet Berat Baykuş'un ailesi konuştu.
20.07.2024 Gündem
Real Madrid'de Arda Güler herkesi şaşırttı! Satışlar resmen patladı
Real Madrid'de Arda Güler herkesi şaşırttı! Satışlar resmen patladıReal Madrid'de geçen sezonun son bölümü ve EURO 2024'te gösterdiği performanslar sonrası adından söz ettiren Arda Güler, İspanya'yı sallamaya devam ediyor. İspanyol devinde adeta Arda Güler çılgınlığı yaşanıyor. İşte detaylar...
20.07.2024Fenerbahçe
KKTC'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuzey Kıbrıs bizim göz bebeğimizdir canımızdan bir parçadır
KKTC'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuzey Kıbrıs bizim göz bebeğimizdir canımızdan bir parçadırCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü kutlamalarında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias'ın açıklamalarına sert tepki göstererek, "Geçenlerde Yunanistan Savunma Bakanı yine akla ziyan açıklamalar yaptı. Sayın Miçotakis’le bir araya geldik ve kendilerine, ‘Ayın 20’sinde biz Kuzey Kıbrıs’tayız, duydum ki sen de güneydesin, herhalde Dendias gibi bize sataşma yapmazsın’ dedim. Böyle bir şey düşünmediğini söyledi" dedi.
20.07.2024Gündem
Ünlü piyanist ve besteci kına gecesi yaptı! ‘Hollandalı kayınvalidem bana Atatürk altın verdi’
Ünlü piyanist ve besteci kına gecesi yaptı! ‘Hollandalı kayınvalidem bana Atatürk altın verdi’Türk asıllı Hollandalı müzisyen Karsu Dönmez sevgilisi Mike Schrama ile ay sonu nikah masasına oturacak. Genç şarkıcı düğün öncesi kına gecesi yaptı.
20.07.2024Magazin
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçlarıİddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
19.07.2024İddaa
Dünya devi Ar-Ge merkezini Türkiye’ye kurdu! Türkiye’nin dijital dönüşüm hedeflerine katkıda bulunulacak
Dünya devi Ar-Ge merkezini Türkiye’ye kurdu! Türkiye’nin dijital dönüşüm hedeflerine katkıda bulunulacakDünyanın önde gelen seyahat yazılımları geliştiricisi Amadeus’un İstanbul’daki Ar-Ge Merkezi açıldı. Dijital teknolojilerin geliştirilmesine katkı sağlayacak yatırımla, özellikle seyahat teknolojileri alanında yeni fikir ve girişimlerin Türkiye’de gelişip ölçeklenmesinin önü açılacak. Yaklaşık 500 yazılım geliştiricinin çalışacağı merkez; yıl sonuna kadar Nice ve Bengaluru Ar-Ge merkezlerinin ardından dünyanın üçüncü büyük Ar-Ge noktası olacak.
19.07.2024Ekonomi
2023 yılında 6 milyar e-ticaret işlemi gerçekleşti
2023 yılında 6 milyar e-ticaret işlemi gerçekleştiTürkiye E-Ticaret Ekosistemi Raporu sonuçlarına göre; 2023 yılında Türkiye’de yüzde 132 büyüme gösteren e-ticaret satış hacmi, 1.855 milyar TL'ye ulaştı. Önceki yıllara göre 2023'te işlem sayısının yıllık büyüme oranı ise yüzde 23 oldu ve 2023 Türkiye’sinde 6 milyar adete yakın e-ticaret işlemi gerçekleşti. Buradan da ortalama sepet büyüklüğü 2023 yılında yüzde 108 büyüdü ve bir önceki yıla göre 255 TL artarak 492 TL’ye yükseldi.
19.07.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Genç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki genç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.