Geri Çekilme

Geri Çekilme

Son dakika geri çekilme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan geri çekilme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını geri çekilme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Geri Çekilme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan geri çekilme gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.015 geri çekilme haberi bulunmuştur. Tüm geri çekilme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altın fiyatlarında rüzgar tersine dönüyor! Nisan'da alım fırsatı verecek, düşüş kısa sürecek
Altın fiyatlarında rüzgar tersine dönüyor! Nisan'da alım fırsatı verecek, düşüş kısa sürecek Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gram altın fiyatının rekor seviyeye ulaşmasının ardından uzmanlardan dikkat çeken uyarılar gelmeye başladı. Altın fiyatları haftanın son işlem gününde geri çekilme yaşadı. Ons altın tarafından esen ters rüzgara kapılan altın gram fiyatı düştü. Peki altın tarafında rota ne olacak? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş 'Altın o seviyeyi radarına aldı' diyerek rakam verdi. Sert düşüşler bekleyen Memiş, altın fiyatları için kritik tarihi duyurdu.
5.04.2024 Ekonomi
Fed'in faiz kararından sonra altın piyasasında yeni gelişme!
Fed'in faiz kararından sonra altın piyasasında yeni gelişme! ABD Merkez Bankası (Fed) piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı. Peki karar sonrasında altın, dolara ilişkin beklentiler neler? Ekonomist Belgin Maviş, milliyet.com.tr’ye piyasalara ilişkin beklentilerini açıkladı. İşte detaylar...
20.03.2024 Ekonomi
Kripto paralarda neler olacak? İşte Bitcoin için sürpriz tahmin
Kripto paralarda neler olacak? İşte Bitcoin için sürpriz tahmin Kripto paralarda hızlı rekorlar hızlı düşüşleri de beraberinde getiriyor. ABD’de onaylanan ETF’lerin etkisiyle rekor kıran kripto paralar geri çekilme yaşadı. Oldukça volatil seyreden kripto para piyasalarında yatırımcıların doğru hamleler yaparak dikkatli işlem yapması gerekiyor. Aksi halde marj aralığı bulunmadığı için birikimleri buharlaşabiliyor. Uzmanlar yatırım yaparken finansal okuryazarlığın olması gerektiğini belirtirken genel olarak da Bitcoin'de düzeltme beklendiğini öne sürdüler.
20.03.2024 Ekonomi
Narsist kişilerde Facebook, Instagram, TikTok ve benzeri sosyal medya bağımlılığı daha fazla
Narsist kişilerde Facebook, Instagram, TikTok ve benzeri sosyal medya bağımlılığı daha fazla Psikolog Ecem Özcan Tatlıdil, “Yapılan araştırmalarda narsist kişilerde Facebook, Instagram, TikTok ve benzeri sosyal medya platformlarına karşı daha faza bir bağımlılık eğilimi görülmüştür. Çünkü narsist kişiler, hayatlarına ilişkin her ayrıntıyı dünya üzerindeki her şeyden daha önemli bulduklarından, bu platformlarda kendileriyle ilgili her anı paylaşmaktadırlar” dedi.
18.03.2024 Sağlık
ABD'nin karakutusu büyükelçiden YPG itirafı: Güç kaybeder
ABD'nin karakutusu büyükelçiden YPG itirafı: Güç kaybeder ABD Suriye’den çekilecek mi? Çekilirse sonuçları ne olacak? Türkiye'nin Suriye sınırı nasıl etkilenecek? Eski Şam Büyükelçisi Robert Ford, CNN TÜRK Dış Haberler Muhabiri Elif Zeynep Özipekçi'ye değerlendirdi ve ‘Washington, Ankara ile ilişkilerini bozmak istemiyor’ dedi. Türkiyesiz bir Suriye çözümünün mümkün olmadığını açıkladı.
27.02.2024 Dünya
Kira fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama geldi! Yüzde 20 oranında düşüş
Kira fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama geldi! Yüzde 20 oranında düşüş Kira fiyatlarında genel olarak durağan bir seyir gözlenirken, bazı illerde fiyatlarda geri çekilme dikkat çekti. Türkiye’nin gözde turizm şehirlerinden birinde kira fiyatlarında yüzde 20’ye varan düşüş gözlendi. Peki kiralardaki düşüşün nedeni ne? İşte detaylar...
12.02.2024 Ekonomi
Plazmoliz Nedir, Hangi Ortamlarda Olur? Plazmoliz Örnekleri Nelerdir?
Plazmoliz Nedir, Hangi Ortamlarda Olur? Plazmoliz Örnekleri Nelerdir? Plazmoliz; bitkisel yapı üstünden değişik ortam şartları altında gerçekleşmektedir. Bununla beraber bu konu; biyolojik bakımdan canlı çeşitleri içerisinde önemli bir yer taşımaktadır. Plazmoliz durumu; bir osmoz neticesinde oluşmaktadır. Dış ortam içerisinde yer alan konsantrasyonun oranı, hücre çapındaki sıvıya göre çok fazla olduğu zaman çözünen molekül ve birim hacim başında daha az su içermesi nedeniyle ortaya çıkmaktadır.
9.02.2024 Yaşam
Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak! Piyasalarda yön ne olacak?
Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak! Piyasalarda yön ne olacak? Piyasalarda gözler Merkez Bankası'na çevrildi. Para Politikası Kurulu bugün faiz kararını açıklayacak. Peki beklentiler neler? Ekonomistler cevapladı.
23.11.2023 Ekonomi
Bankada parası olana kritik uyarı yapıldı! Yüzde 45 oranına faiz uygulanıyor
Bankada parası olana kritik uyarı yapıldı! Yüzde 45 oranına faiz uygulanıyor Mevduat faizlerinde ekim itibarıyla bir miktar geri çekilme olmuştu. Ancak TL’yi teşvik için atılan adımlarla ibre tekrar yukarı döndü. Bankalar yüzde 40-45 arası faiz uyguluyor. Bazı bankalar fon fazlası nedeniyle mevduat faizini artırmak istemiyor. Parasını TL vadeli mevduata yatıracakların veya mevcut vadesi bitmek üzere olanların piyasayı iyi araştırması şart! Mobil-şube makası son dönemde açılmaya başladı. Ayrıca mevduatta pazarlık da önemli hale geldi.
17.11.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarındaki son durum açıklandı! Gram altında sürpriz gelişme
Altın fiyatlarındaki son durum açıklandı! Gram altında sürpriz gelişme Yatırımcıların gözdesi olan gram altın, piyasalardaki son gelişmelerle birlikte değer kazanmaya devam ediyor. Faiz artırımlarının azalan etkisi ve jeopolitik gerginliklerin gölgesinde, altın fiyatlarındaki anlık değişimler ekonomik tahminleri şekillendiriyor. Piyasa analistleri, altın ve gram altın fiyatlarının gelecek dönemdeki seyrini, global ekonomik veriler ve bölgesel çatışmaların sonuçlarına bağlı olarak değerlendiriyor.
7.11.2023 Ekonomi
Kiralık ve satılık ev fiyatlarıyla ilgili çarpıcı analiz! Fiyatlar düşecek mi artacak mı?
Kiralık ve satılık ev fiyatlarıyla ilgili çarpıcı analiz! Fiyatlar düşecek mi artacak mı? Kiralık ve satılık ev fiyatlarıyla ilgili çarpıcı analiz geldi. Türkiye’de konut arzındaki azalış fiyatlar üzerinde etkili olmaya devam ediyor. Konut kredisine erişim, faizler, yüksek kiralar gibi sorunlar konuta yatırım yapacakları düşündürüyor. Uzman isimler ise konuta yatırım yapılması için beklenilmemesi gerektiğini, konjonkturel olarak fiyatlarda hafif geri çekilme olsa da yükselişin devam edebileceğinin sinyalini verdi. İşte kiracı ve ev sahibi milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
16.10.2023 Ekonomi
Ev ve kira fiyatlarıyla ilgili güzel haber! Fiyatlar düşecek
Ev ve kira fiyatlarıyla ilgili güzel haber! Fiyatlar düşecek Ev ve kira fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Hükümet ev ve kira fiyatlarını düşürmek için düğmeye bastı. Özellikle İstanbul, İzmir ve Ankara gibi Büyükşehirlerdeki konut problemini çözmek için harekete geçildi. Bunun yanında hükümetten imar alanları imara açılacak açıklaması geldi. Konuyla ilgili değerlendirmeler bulunan Gayrimenkul Uzmanı Esat Demir piyasa hakkında bilgi vererek son gelişmeleri değerlendirdi.
20.09.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarında son dakika sürprizi! Görülmemiş rekor için uyarı geldi
Altın fiyatlarında son dakika sürprizi! Görülmemiş rekor için uyarı geldi Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatlarında sürpriz bi gelişme yaşandı. Haftalardır rekor üstüne rekor kıran altın fiyatlarında geri çekilme yaşandı. Son birkaç gündür gelen veriler doğrultusunda fiyatlarda dalgalı seyir sürüyor. Fakat uzmanlardan altın için çok kritik uyarı geldi. Yeni rekorları işaret eden uzmanlar kar etmek için püf noktayı açıkladı. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
8.08.2023 Ekonomi
Altın fiyatları için tarihi rekor tahmini geldi! Aralık ayı işaret edildi
Altın fiyatları için tarihi rekor tahmini geldi! Aralık ayı işaret edildi Altın fiyatları yeniden yükselişe geçti. Kısa bir süre yatay seviyede devam eden altın fiyatları iç ve dış piyasada yeni rekorlara gözünü dikti. Altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk altın fiyatlarıyla ilgili kritik değerlendirmelerde bulunarak yeni rekor için tarih verdi.
12.07.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Tarihi rekor tahmini geldi, 2500 lira...
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Tarihi rekor tahmini geldi, 2500 lira... Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatlarının tarihi rekorun kırmasının ardından bir miktar geri çekilme yaşandı. Altının gram fiyatı, yeni güne ise yatay başlamasının ardından önceki kapanışının hemen altında 1600 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 2 bin 630 lira, Cumhuriyet altını da 10 bin 620 liradan satılıyor. Bugün 1909 dolar ile yaklaşık son üç buçuk ayın en düşük seviyesini test eden altının ons fiyatı, 1911 dolardan işlem görüyor. Öte yandan altın uzmanları çarpıcı bir tahminde bulundu. Uzman isim gram altında 2500 lirayı işaret etti.
28.06.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarıyla ilgili yatırımcıya uyarı! 22 Haziran son fırsat
Altın fiyatlarıyla ilgili yatırımcıya uyarı! 22 Haziran son fırsat Altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. 1490 lira seviyesini geçerek rekor kıran altında bir miktar geri çekilme yaşandı. Öte yandan piyasa uzmanlarından yatırımcıya kritik bir uyarı geldi. 22 Haziran'ı işaret eden uzmanlar altında son bir alım fırsatı gelebileceğini ifade etti.
18.06.2023 Ekonomi
Altın fiyatları uçuşa geçti! Uzman isimden çarpıcı altın uyarısı geldi
Altın fiyatları uçuşa geçti! Uzman isimden çarpıcı altın uyarısı geldi ABD Merkez Bankası'nın(Fed) 25 baz puanlık faiz artışı altın fiyatlarını uçurdu. Ons ve gram altın fiyatları rekor üstüne rekor kırdı. Ons fiyatı karar sonrası uluslararası piyasalarda 2 bin 70 dolarla tüm zamanların en yükseğini gördü. İç piyasada gram altın ise 1394 lira seviyesine çıkarak rekor tazeledi. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise yatırımcıya kritik uyarıda bulunarak önümüzdeki süreçte yatırımcıyı nelerin beklediğine dikkat çekti.
7.05.2023 Ekonomi
Kripto paralarda geri çekilme riski artıyor: Uzmanlardan uyarı!
Kripto paralarda geri çekilme riski artıyor: Uzmanlardan uyarı! Bitcoin fiyatı yükseliş ivmesinde bir kayıp gösteriyor. Uzmanlar, bunun nedeninin yatırımcıların kar realizasyonu yapması olabileceğini belirtirken Bitcoin'in daha düşük bir dip hareketine doğru yönelebileceğini söylüyor.
18.04.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarında çarpıcı tahmin! Yeni rekor geliyor tarih verildi
Altın fiyatlarında çarpıcı tahmin! Yeni rekor geliyor tarih verildi Geçtiğimiz hafta banka iflaslarıyla uçuşa geçen altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasalar ise gözünü mayıs ayında açıklanacak olan Fed faiz kararına dikti. Öte yandan Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yatırımcıya uyarılarda bulunarak altının geleceğiyle ilgili önemli tahminlerde bulundu. Ayrıca akşam saatlerine doğru altın fiyatları hareketlendi. Gram altın tarihi rekor kırdı. Ons altın ise kritik seviyeyi aştı.
4.04.2023 Ekonomi
Altın fiyatları tepetaklak oldu! Ekonomik tufan kopacak
Altın fiyatları tepetaklak oldu! Ekonomik tufan kopacak Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları tepe taklak oldu. FED açıklamasının ardında altın fiyatlarında düşüş hızlandı. Ons altındaki hızlı geri çekilme gram altına da negatif yansıdı. Gram Altın güne 1103 liradan başladı. Gün içinde en düşük 1100 lira, en yüksek de 1104 lira seviyesini gördü. Şu sıralar gram altın 1101 liradan alıcı buluyor. Öte yandan altın fiyatlarıyla ilgili uzmanlardan çarpıcı tahminler geldi. İşte altın fiyatlarıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
8.03.2023 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan deprem sonrası kritik açıklama!
Merkez Bankası'ndan deprem sonrası kritik açıklama! Merkez Bankası PPK toplantı özetinde deprem felaketi sonrasında iktisadi faaliyete ilişkin göstergeler üzerinde belirsizlik oluştuğu, depremin doğrudan etkilerinin yanında, yeniden inşa faaliyetleri ve uygulanan destekleyici politikalar kanalıyla dolaylı etkilerinin zaman içinde değişen çeşitli sektörel ve bölgesel yansımaları olacağı belirtildi.
2.03.2023 Gündem
Altın fiyatları ters yüz oldu! Uzman isim 'tam zamanı' diyerek uyardı
Altın fiyatları ters yüz oldu! Uzman isim 'tam zamanı' diyerek uyardı Altın fiyatlarında geçtiğimiz hafta başlayan düşüş yeni haftada da sürüyor. Gram altın fiyatları ABD'den gelen veriler sebebiyle kan kaybetmeye devam ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk altın fiyatlarının geleceğiyle ilgili konuşarak yatırımcıya kritik uyarılarda bulundu.
28.02.2023 Ekonomi
Altında kritik uyarı geldi! Fırsatı kullanan büyük kazanacak
Altında kritik uyarı geldi! Fırsatı kullanan büyük kazanacak Altın fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama geldi. Bir süredir dalgalı bir seyir izleyen altın fiyatlarıyla ilgili çarpıcı analiz geldi. Finans analisti İslam Memiş, yatırımcıya peş peşe uyarılarda bulunarak alım fırsatı ile ilgili tarih verdi. Memiş, "Şubat ayının yarısına kadar beklenen geri çekilme yatırımcı için bir alım fırsatı olarak öne çıkıyor." ifadelerini kullandı.
31.01.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarında geri çekilme! Uzman isim bu tarihi işaret etti, önce sert düşecek sonra rekor gelecek
Altın fiyatlarında geri çekilme! Uzman isim bu tarihi işaret etti, önce sert düşecek sonra rekor gelecek Altın fiyatlarında sürpriz gelişme. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, ons altın fiyatlarında geri çekilme yaşandı. Altın piyasası uzmanı İslam Memiş, dikkat çeken bir yarı yaptı. Bu tarihe dikkat daha da düşecek. Geçtiğimiz hafta rekor seviyelere yükseldikten sonra perşembe günü ABD’de açıklanan büyüme rakamları sonrası altın fiyatlarında sert kayıplar görülmüştü. Peki yeni haftada piyasada son durum ne? İşte detaylar...
30.01.2023 Ekonomi
Altında sürpriz gelişme! Fiyatlar birden çakıldı, yeni rekor için tahmin geldi
Altında sürpriz gelişme! Fiyatlar birden çakıldı, yeni rekor için tahmin geldi Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Altın fiyatları ABD büyüme rakamları sonrası düşüşe geçti .ABD büyüme verisinin beklentilerin üzerine gelmesiyle birlikte ons altın hızlı geri çekilme yaşadı. Ons altın 1919 dolara kadar düşerken gram altın da buna paralel olarak 1160 liraya geriledi. ABD ekonomisi dördüncü çeyrekte yüzde 2,9 oranında büyüme kaydetti. Beklenti olan yüzde 2,8'in üzerinde büyüme gerçekleştiren ABD verisiyle birlikte Altın hızla düşüş yaşadı. Öte yandan gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın yeni fiyatlar açıklandı. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
27.01.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Geri Çekilme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki geri çekilme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.