Gerdek Gecesi

Gerdek Gecesi

Son dakika Gerdek gecesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gerdek gecesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gerdek gecesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gerdek Gecesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gerdek gecesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 78 gerdek gecesi haberi bulunmuştur. Tüm gerdek gecesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gerdek gecesi yaşadıklarını anlatan Merve öğretmen kan dondurdu
Gerdek gecesi yaşadıklarını anlatan Merve öğretmen kan dondurdu Bir televizyon programında yaşadıklarını anlatan Merve öğretmenin gerdek gecesi eşinden gördüğü şiddet izleyicileri gözyaşlarına boğdu.
15.01.2019 Yaşam
Seda Sayan açıkça sordu! Gerdek oldu mu?
Seda Sayan açıkça sordu! Gerdek oldu mu? Düğün günü takıları almak için kayınpederi ve eşinin şiddetine uğrayan genç kadın, Seda Sayan'a çıkıp dolandırıldığını anlattı. Kadırgalı, "Gerdek oldu mu?" diye açıkça sordu.
2.11.2017 Televizyon
Kocasının dışkı yedirip işkence ettiği o kadın konuştu
Kocasının dışkı yedirip işkence ettiği o kadın konuştu Ağrı Patnos’ta eşi Cansu Ş.’ye şiddet uygulayan, ardından da 10 günlük bebeklerinin dışkısını yedirmeye çalışan Mehmet Şakir Ş. eşine yaptığı işkenceyi cep telefonuyla kaydetti. Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından koca gözaltına alındı. İşkenceye maruz kalan o kadın konuştu.
2.07.2017 Yaşam
Gerdek gecesi 'kanlı çarşaf' kavgası
Gerdek gecesi 'kanlı çarşaf' kavgası Ankara 4. Aile Mahkemesi’nde görülen bir davanın dosyasına göre görücü usulü evlenen İ.S ile H.S.’nin düğünleri 4 Mayıs 2016 tarihinde yapıldı.
20.06.2017 Yaşam
Aşk ve Mavi 3. bölüm fragmanında heyecan dorukta!
Aşk ve Mavi 3. bölüm fragmanında heyecan dorukta! Cuma akşamları ekrana gelen yeni dizi Aşk ve Mavi 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. ATV ekranında yayınlanan Aşk ve Mavi dizisinde bu hafta heyecan dozu giderek yükseliyor. İlyas İntikam almak için Fazıl'ın kafasına silahı dayıyor. Aşk ve Mavi 3. yeni bölüm fragmanı ile bu akşam ekrana geliyor.
18.11.2016 Magazin
Armağan Çağlayan hem ağladı hem ağlattı!
Armağan Çağlayan hem ağladı hem ağlattı! 14 yaşından evlendirilen, evlendiği günden beri şiddet gören Yozgatlı Arzu Boztaş'ın travmatik hayatı Armağan Çağlayan ve ekran başındakileri ağlattı.
18.10.2016 Magazin
Gerdek gecesi mesajlaşan karısını boşadı!
Gerdek gecesi mesajlaşan karısını boşadı! Yeni evli adam, cep telefonundan arkadaşlarının tebrik mesajlarına cevap yazmakla meşgul olan karısını düğün gecesi boşadı.
18.05.2016 Dünya
Kertenkele 63.bölüm fragmanında ortalık karışıyor!
Kertenkele 63.bölüm fragmanında ortalık karışıyor! Atv ekranlarında yayınlanan Kertenkele bomba gibi bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 63.bölüm fragmanı yayınlanan Kertenkele'de işler karışıyor. Peki Kertenkele'de bu hafta neler yaşanacak? İşte ayrıntılar...
29.04.2016 Magazin
Erkeklerin belalısı 'dolandırıcı gelinler'i yakalattı
Erkeklerin belalısı 'dolandırıcı gelinler'i yakalattı Birçok ilde kandırdıkları erkeklerle imam nikahı kıydıktan sonra, gerdek gecesi takıları alarak ortadan kaybolan 'dolandırıcı gelinler' olayına el atan Müge Anlı, zanlıları yakalattı.
9.03.2016 Sinema-Dizi
Tecavüz 6 yıl sonra ortaya çıktı!
Tecavüz 6 yıl sonra ortaya çıktı! Genç kız, gerdek gecesi eşine tecavüze uğradığını itiraf etti, zanlı 19.5 yıl hapis yedi.
30.12.2015 Yaşam
İki günlük gelinden damada şok!
İki günlük gelinden damada şok! Oktay Elkıran'ın 110 bin lira harcayıp evlendiği eşi, gerdek gecesi sevgilisine kaçtı...
22.12.2015 Yaşam
Penisi büyük diye boşanma davası açtı!
Penisi büyük diye boşanma davası açtı! Nijerya'nın Zamfara Eyaleti'nde yaşayan bir kadın, penisi çok büyük olduğu gerekçesiyle bir haftalık eşinden ayrılmak için mahkemeye başvurdu...
16.11.2015 Dünya
Suriyeli gelin, düğün sabahı elbiseleri, altınları alıp kaçtı
Suriyeli gelin, düğün sabahı elbiseleri, altınları alıp kaçtı Konya’da yüzde 46 oranında görme engelli tarım işçisi Fetih Çam, Suriyeli Mirfet H. ile evlendi. Düğün gecesi gerdeğe de girmeyen Suriyeli gelin, sabah, altınlar ve yeni elbiseleri alıp kaçtı
1.10.2015 Yaşam
8 yaşındaki kız gerdek gecesi öldü!
8 yaşındaki kız gerdek gecesi öldü! 40 yaşındaki bir adamla evlendirilen 8 yaşındaki çocuk gelin, ilk gecesinde girdiği cinsel ilişki sonrasında hayatını kaybetti.
4.08.2015 Dünya
Altınları alıp kaçtılar!
Altınları alıp kaçtılar! AYDIN’da 39 yaşındaki Şenol Aydın ile 33 yaşındaki Ali Ak, bir tanıdıkları aracılığı ile tanışarak dini nikahla evlendikleri Suriyeli kadınların, aldıkları takı ve bir miktar parayla kaçtıkları iddiasıyla savcılığa başvurdu.
6.07.2015 Yaşam
Gerdek gecesi damada şok!
Gerdek gecesi damada şok! KOCAELİ’nin Gebze İlçesi’ne bağlı Muallimköy’de hafta sonu yapılan düğünde Ayşenur Ekici ile hayatını birleştiren Mehmet Şener, arkadaşlarının gelenek olan gerdek dayağının dozunu kaçırınca hastanelik oldu...
17.06.2015 Yaşam
Gerdek gecesinde cinsel ilişki sırasında kocasını öldürdü!
Gerdek gecesinde cinsel ilişki sırasında kocasını öldürdü! Yeni evli çift gerdek gecesinde ilişkiye girerken, adam eski eşinin ismini haykırdı. Bu duruma çok sinirlenen kadın eşini defalarca bıçaklayıp öldürdü.
9.04.2015 Dünya
Gelin, gerdek  gecesi sabahında kendini astı
Gelin, gerdek gecesi sabahında kendini astı İstanbul’da öğretmen olan 29 yaşındaki Sait Tokkaş, 3 yıldır nişanlı olduğu Eşe Tokkaş ile önceki gün Manisa’nın Selendi ilçesinde davullu-zurnalı sokak düğüyle hayatını birleştirdi...
30.03.2015 Yaşam
1 haftalık eşinden ayrılmak istiyor çünkü...
1 haftalık eşinden ayrılmak istiyor çünkü... Nijerya'nın Zamfara Eyaleti'nde yaşayan bir kadın, penisi çok büyük olduğu gerekçesiyle bir haftalık eşinden ayrılmak için mahkemeye başvurdu...
5.03.2015 Dünya
Suriyeli gelin gerdek gecesi kadın altınları alıp kaçtı
Suriyeli gelin gerdek gecesi kadın altınları alıp kaçtı Çorum'da çiftçi 56 yaşındaki Fazlı B., dini nikahla evlendiği Suriyeli 'Rim' adındaki kadının, gerdek gecesi 6 bin TL değerindeki ziynet eşyasını alıp kaçtığını iddia ederek polisten yardım istedi.
15.02.2015 Yaşam
Gerdek gecesi kocasına öyle bir tuzak kurdu ki...
Gerdek gecesi kocasına öyle bir tuzak kurdu ki... Eşi ölünce 2. kez evlenen Vanlı damadı gelin Nuri Alço filmlerindeki gibi ilk gece uyku ilacıyla uyutup takılarla kayıplara karıştı.
23.01.2015 Yaşam
Bu da gerdek gecesi hücresi!
Bu da gerdek gecesi hücresi! Dünyada adli bedensel cezası uygulayan ülkeler sıralamasında başı çeken Suudi Arabistan, mahkumlara evlilik törenlerini ‘tam anlamıyla’ gerçekleştirebilmeleri için olanak sağlıyor...
18.10.2014 Dünya
Gerdek gecesine itfaiye çağırdılar
Gerdek gecesine itfaiye çağırdılar İstanbul'da yeni evli çifte, damadın arkadaşları tarafından hayatları boyunca unutamayacakları bir şaka yapıldı...
1.09.2014 Yaşam
Erkeklerin ilk gece korkusu
Erkeklerin ilk gece korkusu Erkekler de kadınlarda olduğu gibi ilk gece korkusu yaşıyor.
17.08.2014 Sağlık
Gerdek gecesinde tecavüz!
Gerdek gecesinde tecavüz! Samsun'da düğün yaparak evlendiği genç kıza 'gerdek gecesi tecavüz ettiği' iddiasıyla tutuklanıp 10 ay cezaevinde kaldıktan sonra serbest bırakılan damadın 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi...
27.02.2014 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Gerdek Gecesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gerdek gecesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.