Gerd Müller

Gerd Müller

Son dakika gerd müller haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gerd müller ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gerd müller haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gerd Müller

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gerd müller gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 gerd müller haberi bulunmuştur. Tüm gerd müller haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yılın en iyi oyuncusu Lionel Messi
Yılın en iyi oyuncusu Lionel Messi 2023 Ballon d’Or (Altın Top) ödülünün sahibi Arjantinli yıldız Lionel Messi oldu. 36 yaşındaki futbolcu 2022 Dünya Kupası’nda elde ettiği şampiyonluğun ardından, bu ödüle kariyerinde 8. kez ulaştı. Manchester City ile sezonu 3 kupayla tamamlayan Erling Haaland, yılın en iyi forveti ödülüne layık görüldü.
30.10.2023 Futbol
Golden Foot (Altın Ayak) ödülü nedir, kimlere verilir? Şampiyonlar Yolu nerede? Fatih Terim'e Golden Foot (Altın Ayak) ödülü!
Golden Foot (Altın Ayak) ödülü nedir, kimlere verilir? Şampiyonlar Yolu nerede? Fatih Terim'e Golden Foot (Altın Ayak) ödülü! Dünya futbolunun efsanelerine layık görülen prestijli ödüller arasında olan Golden Foot (Altın Ayak) ödülleri sahiplerini buldu. Teknik direktör Fatih Terim, Monaco Prensliği tarafından düzenlenen Golden Foot (Altın Ayak) ödül töreninde efsaneler arasına girdi. Peki, Golden Foot (Altın Ayak) ödülü nedir, kimlere verilir? Şampiyonlar Yolu nerede? Fatih Terim’in ayak izin nerede yer alacak? Monaco neresi, Şampiyonlar Yolu nerede? Altın Ayak Efsaneler listesinde kimler var? İşte detaylar…
22.12.2022 Şampiy10
Ballon d'Or ödülünü Karim Benzema kazandı! İşte futbolda 2022'nin en iyileri
Ballon d'Or ödülünü Karim Benzema kazandı! İşte futbolda 2022'nin en iyileri Avrupa'da yılın en iyi futbolcusunun seçildiği en prestijli organizasyonlardan Ballon d'Or ödülü sahibini buldu. 2022 yılında Avrupa'nın en iyi futbolcusu Real Madrid'in yıldızı Karim Benzema oldu. Fransız yıldız ödülü aldıktan sonra yaptığı açıklamada, "Çok genç yaştan beri hiç vazgeçmeden çalıştım. Bu benim hep hayalimdi. Zidane ve Ronaldo benim için idoldü." ifadelerini kullandı.
17.10.2022 Futbol
Almanların efsanesi Gerd Müller hayatını kaybetti
Almanların efsanesi Gerd Müller hayatını kaybetti 1970'te yılın oyuncusu seçilen, 1972'de ise Avrupa Altın Ayakkabı ödülünü alan efsane Alman Gerd Müller 75 yaşında hayatını kaybetti.
15.08.2021 Futbol
Erhan Önal kimdir? Papaz Erhan lakaplı Erhan Önal nereli, kaç yaşında neden öldü?
Erhan Önal kimdir? Papaz Erhan lakaplı Erhan Önal nereli, kaç yaşında neden öldü? Galatasaray'ın eski futbolcularından "Papaz Erhan" lakaplı Erhan Önal 64 yaşında hayatını kaybetti. F.Bahçe ve G.Saray'da da forma giyen Türk futbolunun efsane isimlerinden Erhan Önal kimdir? Oyuncu Bilge Önal'ın da babası olan Papaz Erhan lakaplı Erhan Önal’ın hayatı…
16.03.2021 Gündem
Messi 39 yıllık rekora ortak oldu
Messi 39 yıllık rekora ortak oldu İspanya ligindeki 400. maçında 365. golünü atan Messi, "Avrupa'nın 5 büyük liginin skorerleri arasında en fazla gol atan futbolcu" unvanını, Almanya liginde çıktığı 427 karşılaşmada 365 gol kaydeden Gerd Müller ile paylaştı
8.01.2018 İspanya
Barcelona, Villarreal deplasmanından 3 puan aldı
Barcelona, Villarreal deplasmanından 3 puan aldı İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 15. haftasında Barcelona deplasmanda Villarreal'i 2-0 yendi.
10.12.2017 İspanya
'Milyonlarca insan kuzeye göç edecek'
'Milyonlarca insan kuzeye göç edecek' Almanya Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Bakanı Gerd Müller, küresel ısınmanın 2 derece ile sınırlandırılmaması durumunda Afrika'dan milyonlarca insanın kuzeye doğru göç edeceği yönünde uyardı.
18.06.2017 Dünya
Messi, Avrupa'nın "500'ler kulübü"ne girdi
Messi, Avrupa'nın "500'ler kulübü"ne girdi Barcelona'nın Arjantinli forvet oyuncusu Lionel Messi, Gerd Müller (Bayern Münih), Jimmy McGrory (Celtic) ve Uwe Seeler'den (Hamburg) sonra tek bir Avrupa kulübünün formasıyla resmi maçlarda 500 gole ulaşan 4'üncü futbolcu oldu.
24.04.2017 İspanya
Ronaldo, Puskas'ın rekoruna göz dikti
Ronaldo, Puskas'ın rekoruna göz dikti Portekiz Milli Takımı formasıyla 70. golünü atan Cristiano Ronaldo, 84 golle Macar Ferenc Puskas'a ait "milli takım formasıyla en çok gol atan Avrupalı futbolcu" rekorunu kırmaya doğru ilerliyor.
27.03.2017 Futbol
Podolski, Almanya Milli Takımı'na veda etti
Podolski, Almanya Milli Takımı'na veda etti GALATASARAY'da forma giyen Lukas Podolski, Alman Milli Takımı'nın İngiltere'ye karşı oynadığı özel maç ile milli takım kariyerini sonlandırdı.
22.03.2017 Galatasaray
Dünya futbolunda Messi öncesi ve sonrası
Dünya futbolunda Messi öncesi ve sonrası İspanyol ekibi Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, 13 yıldır forma giydiği Katalan ekibinde kırılması zor birçok rekora imza attı.
9.02.2017 İspanya
Bundesliga tarihinin en iyisi Gerd Müller
Bundesliga tarihinin en iyisi Gerd Müller Bild Gazetesi kendi bünyesindeki 64 spor yazarı arasında yaptığı ankette Bayern Münih'in unutulmaz golcüsü Gerd Müller'i Bundesliga'da oynayan en iyi futbolcu seçti
8.01.2017 Almanya
Avrupa'nın en büyük futbolcusu Ronaldo mu?
Avrupa'nın en büyük futbolcusu Ronaldo mu? Ballon d'Or rakamları, Cristiano Ronaldo'nun Avrupa'nın şimdiye kadar çıkardığı en büyük oyuncu olduğu anlamına mı geliyor?
17.12.2016 İspanya
Alman bakan Türkiye'yi haklı buldu
Alman bakan Türkiye'yi haklı buldu AB'nin sığınmacılar için vadettiği maddi yardımı sürüncemeli ödemesini eleştiren Türkiye'yi haklı bulduğunu belirten Alman bakan Müller, "Yardımların insanlara ulaşmasının bir yıl sürmesi olamaz" dedi
17.06.2021 Dünya
Messi efsane ismi yakaladı
Messi efsane ismi yakaladı Barcelona'nın Arjantinli forvet oyuncusu Lionel Messi, 473 golle "tek bir Avrupa kulübünün formasıyla en fazla gol atan futbolcular" listesinin 4. sırasındaki Portekizli efsane isim Eusebio'yu yakaladı.
7.12.2016 İspanya
Alman Bakan Steinmeier Ankara'ya geliyor
Alman Bakan Steinmeier Ankara'ya geliyor Alman Meclisi'nde Türkiye'deki son gelişmeleri eleştiren Almanya Dışişleri Bakanı Steinmeier, salı günü Ankara'ya gideceğini açıkladı. Diyaloğa devam mesajı veren Steinmeier, sivil toplumu destekleyeceklerini söyledi.
17.06.2021 Dünya
Merkel oylamaya katılmayacak
Merkel oylamaya katılmayacak Angela Merkel "Ermeni soykırımı yasa tasarısı" oylamasına katılmama kararı aldı
17.06.2021 Dünya
Ermeni tasarısına 1 gün kala Merkel'den flaş karar
Ermeni tasarısına 1 gün kala Merkel'den flaş karar Merkel, Dışilişkiler Bakanı Steinmeier ve Başbakan yardımcısı Gabriel'in "Ermeni soykırımı tasarısı" oylamasına katılamayacakları belirtildi.
1.06.2016 Dünya
Merkel İstanbul'a geliyor
Merkel İstanbul'a geliyor Almanya Başbakanı Angela Merkel 22 Mayıs’ta İstanbul’da gerçekleşecek olan Birleşmiş Milletler Dünya İnsani Yardım Zirvesi’ne katılmak üzere Türkiye’ye gelecek
29.09.2021 Gündem
Bugün başlıyor! Bir ilk
Bugün başlıyor! Bir ilk Berlin'de bugün ilk kez düzenlenecek olan Almanya-Türkiye Hükümetler Arası Stratejik İstişareler Toplantısı'nda sığınmacı krizi ve terörle mücadelenin ön plana çıkması bekleniyor.
29.09.2021 Gündem
Çok kritik Türkiye itirafı! Yardım etmemiz lazım ama...
Çok kritik Türkiye itirafı! Yardım etmemiz lazım ama... Almanya Ekonomik İşbirliği Bakanı, AB’nin mültecilerle ilgili olarak Türkiye’ye verdiği maddi yardım sözünü yerine getirmesi çağrısı yaptı.
11.01.2016 Dünya
AB Türkiye’ye verdiği sözü yerine getirsin
AB Türkiye’ye verdiği sözü yerine getirsin Alman Bakan Gerd Müller, Avrupa Birliği’nin Türkiye’ye verdiği ekonomik sözü yerine getirmesi gerektiğini vurguladı
10.01.2016 Dünya
Avrupa ve Afrika kriz sonrası bir araya geliyor
Avrupa ve Afrika kriz sonrası bir araya geliyor AB ve Afrika ülkeleri liderleri sığınmacı krizine çözüm için özel zirvede bir araya geliyor.
11.11.2015 Dünya
Gerd Müller'den üzücü haber!
Gerd Müller'den üzücü haber! Efsane Alman futbolcu Gerd Müller'in, alzaymır hastalığıyla mücadele ettiği bildirildi.
6.10.2015 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Gerd Müller ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gerd müller haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.