George W. Bush

George W. Bush

Son dakika George W. Bush haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan George W. Bush ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını George W. Bush haber sayfamızda bulabilirsiniz.

George W. Bush

haberleri sayfasında son dakika yaşanan george w. bush gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 george w. bush haberi bulunmuştur. Tüm george w. bush haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turmp'ı cenazede istemeyen McCain, Obama'nın konuşma yapmasını vasiyet etti
Turmp'ı cenazede istemeyen McCain, Obama'nın konuşma yapmasını vasiyet etti ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin önemli ismi Arizona Senatörü McCain, eski ABD başkanları Barack Obama ile George W. Bush'un cenazesinde konuşma yapmasını istedi. Başkan Trump ise cenazeye çağrılmadı.
27.08.2018 Dünya
Trump’a ağır sözler: Kendisi bir darbe ve saçmalık!
Trump’a ağır sözler: Kendisi bir darbe ve saçmalık! ABD eski başkanlarından George H.W. Bush ve George W. Bush, yeni yayınlanacak kitaplarında Başkan Donald Trump hakkında sert ifadelerde bulundu.
5.11.2017 Dünya
Trump 16 yıldır süren "ulusal acil durumu" uzattı
Trump 16 yıldır süren "ulusal acil durumu" uzattı ABD Başkanı Donald Trump'ın, 11 Eylül saldırılarından sonra dönemin ABD Başkanı George W. Bush tarafından ilan edilen "ulusal acil durumu", ülkenin uğrayabileceği muhtemel terör saldırıları gerekçesiyle 16'ncı kez uzattığı ortaya çıktı.
18.10.2017 Dünya
CIA'dan işkence yöntemlerine 81 milyon dolar
CIA'dan işkence yöntemlerine 81 milyon dolar ABD Merkezi Haber Alma Ajansı’nın (CIA) eski Başkan George W. Bush döneminde işkence yöntemleri hazırlamak için doktor ve psikanalistlere ajansın sorgulama programı kapsamında 81 milyon dolar ödediği ortaya çıktı.
23.06.2017 Dünya
‘Özgür basın vazgeçilmezdir’
‘Özgür basın vazgeçilmezdir’ Eski ABD Başkanı Bush, Trump’ın Amerikan medyasını hedef alan eylemlerine tepki göstererek, “Medya demokrasinin vazgeçilmezidir” diye konuştu.
17.06.2021 Dünya
Harward, Trump'ın teklifini reddetti!
Harward, Trump'ın teklifini reddetti! ABD'de Ulusal Güvenlik Danışmanlığı görevinden istifa eden Michael Flynn'in yerine geçmesi istenen emekli Koramiral Robert Harward'ın bu teklifi reddettiği açıklandı.
17.02.2017 Dünya
Emriyle yaralanan askerleri çiziyor
Emriyle yaralanan askerleri çiziyor Beyaz Saray’dan ayrılmasının ardından resim yapmaya başlayan eski ABD Başkanı George W...
17.06.2021 Dünya
Kız kardeşine prensi ayarladı
Kız kardeşine prensi ayarladı ABD eski Başkanı George W. Bush’un gazeteci kızı Jenna Bush Hager, Invictus Oyunları için ABD’de olan İngiltere Prensi Harry’nin müzmin bekarlığını bitirmek için harekete geçti.
10.05.2016 Dünya
Obama Bush'un yolundamı?
Obama Bush'un yolundamı? Galler'in Newport şehrinde devam eden NATO zirvesinin ikinci gününde liderlerin gündemi IŞİD ve Ukrayna...
5.09.2014 Dünya
Obama'dan dans şov!
Obama'dan dans şov! ABD Başkanı Barack Obama'ya Tanzanya'da coşkulu karşılama
2.07.2013 Dünya
Şimdi mi hatırladın?
Şimdi mi hatırladın? ABD’NİN eski Başkanı George W. Bush ağlattığı çocukların günahını çıkarıyor
8.07.2012 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

George W. Bush ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki george w. bush haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.