George Michael

George Michael

Son dakika George Michael haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan George Michael ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını George Michael haber sayfamızda bulabilirsiniz.

George Michael

haberleri sayfasında son dakika yaşanan george michael gelişmeleri de dahil olmak üzere 253 george michael haberi bulunmuştur. Tüm george michael haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyaca ünlü model Tatjana Patitz hayatını kaybetti
Dünyaca ünlü model Tatjana Patitz hayatını kaybetti 90’lı yıllarda ün kazanan Alman süpermodel Tatjana Patitz 56 yaşında hayatını kaybetti.
12.01.2023 Magazin
Kelly Price koronavirüse yenik düştü
Kelly Price koronavirüse yenik düştü Mariah Carey, Whitney Houston ve Faith Evans'ın konuk vokalistliğini yapmış olan Kelly Price, hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcının, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.
28.09.2021 Magazin
The Wire'ın Omar Little’ı Michael K. Williams hayatını kaybetti
The Wire'ın Omar Little’ı Michael K. Williams hayatını kaybetti Dünyaca ünlü efsane dizi The Wire'ın kötü karakteri Omar Little’a hayat veren Michael K. Williams, evinin çatı katında ölü bulundu. Performansıyla hafızalara kazınan Michael K. Williams'ın ölüm haberi, hem dizinin sevenleri hem de sinema dünyasında gözyaşlarıyla karşılandı.
8.09.2021 Kültür Sanat
Kalplerin kraliçesi olacağım
Kalplerin kraliçesi olacağım “Ben insanların kalplerindeki kraliçe olmak istiyorum, bir ülkenin kraliçesi değil” diyen Lady Diana aramızdan ayrılalı dün tam 21 yıl oldu
31.08.2018 Magazin
'2018'de öleceklerin listesi!'
'2018'de öleceklerin listesi!' ABD merkezli 'The DeathList' internet sitesi bu yıl da geleneği bozmayarak yıl içerisinde ölecek isimlere dair tahminlerini paylaştı. Listede bu yıl da 50 ünlü isim yer aldı.
8.01.2018 Dünya
Yeni şarkıları ortaya çıktı!
Yeni şarkıları ortaya çıktı! Unutulmaz şarkıcılar Michael Jackson ve George Michael'ın yeni şarkıları ortaya çıktı.
8.09.2017 Kültür Sanat
Cenaze törenini unuttu
Cenaze törenini unuttu Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı George Michael’ın cenazesi, ölümünden üç ay sonra düzenlenen törenle toprağa verildi.
30.03.2017 Magazin
George Michael'a 90 gün sonra son veda!
George Michael'a 90 gün sonra son veda! George Michael, ölümünden 3 ay Sonra toprağa verildi.
30.03.2017 Magazin
George Michael’a mütevazı cenaze töreni
George Michael’a mütevazı cenaze töreni Aralık ayında hayatını kaybeden dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı George Michael için, ölümünden 90 gün sonra gelecek hafta cenaze töreni düzenlenecek.
21.03.2017 Magazin
90 gün sonra cenaze töreni düzenlenecek!
90 gün sonra cenaze töreni düzenlenecek! George Michael için ölümünden 90 gün sonra, 30 kişilik kilisede mütevazı bir cenaze töreni düzenlenecek.
20.03.2017 Magazin
Bowie rüzgarı!
Bowie rüzgarı! İngiltere’nin en prestijli müzik ödüllerinden Brit Awards, sahiplerini buldu. Törene, geçen yıl hayatını kaybeden ünlü sanatçı David Bowie’nin veda albümü ile iki büyük ödülü kazanması damga vurdu
23.02.2017 Magazin
Ödülü parçaladı!
Ödülü parçaladı! 59. Grammy ödüllerinde ‘Yılın Albümü’ ödülünü kazanan Adele, “Bu ödülü kabul edemem. Beyonce’ın ‘Lemonade’ albümü de muazzamdı” diyerek, ödülünü ikiye bölüp diğer aday Beyonce ile paylaştı.
13.02.2017 Magazin
George Michael'ı bu pankartla andı
George Michael'ı bu pankartla andı Dünyaca ünlü model Kate Moss, önceki hafta yaşamını yitiren George Michael’ı anmak için bir pankart hazırlayıp evinin penceresine astı.
5.01.2017 Magazin
Erkek arkadaşından şok itiraf!
Erkek arkadaşından şok itiraf! 2016 yılının son günlerinde hayatını kaybeden George Michael'ın sevgilisi Fadi Fawaz, ünlü şarkıcının birkaç kez intiharı denediğini ve uzun süredir hayatına son vermek arzusunda olduğunu açıkladı.
2.01.2017 Magazin
60’ını göremeyenler kulübü...
60’ını göremeyenler kulübü... 2016 pek hatırlamak istemeyeceğimiz bir yıl oldu...
31.12.2016 Arşiv
Tarihi rekor
Tarihi rekor Efsane müzisyenler arasında yerini alan ve geçtiğimiz günlerde 53 yaşında hayatını kaybeden George Michael’ın şarkıları rekor kırdı...
29.12.2016 Magazin
Ölümünün ardından rekor rakam!
Ölümünün ardından rekor rakam! Ölümünün ardından herkes George Michael dinledi. Ünlü şarkıcının bestelerinin internet üzerinden dinlenme rakamları yüzde 3158 oranında arttı.
29.12.2016 Magazin
Kırık bir kalple veda etti
Kırık bir kalple veda etti ÖLÜMÜYLE dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca hayranını yasa boğan George Michael’ın ölümünden önceki son günleriyle ilgili çarpıcı ayrıntılar ortaya çıktı...
28.12.2016 Magazin
Erkek arkadaşı ölüm anını anlattı!
Erkek arkadaşı ölüm anını anlattı! Geçtiğimiz pazar günü hayatını kaybeden George Michael’ın erkek arkadaşı Fadi Fawaz, dünyaca ünlü İngiliz şarkıcının ölüm anına dair detayları aktardı.
28.12.2016 Magazin
Acı tesadüf!
Acı tesadüf! Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı George Michael, 53 yaşında kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Bir yılbaşı gününde hayatını kaybeden Michael’ın hayranları, sosyal medyada ünlü şarkıcının ‘Last Christmas’ (Geçen Noel) parçasını paylaşarak, bu acı tesadüfe dikkat çekti
26.12.2016 Magazin
George Michael kimdir?
George Michael kimdir? George Michael hayata gözlerini yumdu. Ölüm sebebini menajeri açıkladı. Ünlü İngiliz sanatçı George Michael'a ilişkin tüm merak edilenleri sizleri için derledik. İşte George Michael kimdir? sorusunun yanıtı...
29.09.2021 Gündem
Dünyaca ünlü sanatçı George Michael yaşamını yitirdi
Dünyaca ünlü sanatçı George Michael yaşamını yitirdi Ünlü şarkıcı ve söz yazarı George Michael 53 yaşında hayatını kaybetti. Michael'ın menajeri Michael Lippman, ünlü şarkıcının ölüm nedenini "kalp yetmezliği" olarak açıkladı.
26.12.2016 Kültür Sanat
Milletvekili olacak!
Milletvekili olacak! Şarkılarıyla, aşklarıyla gündemden düşmeyen Sinan Akçıl, 10 yıl sonra siyasete atılmayı planladığını açıkladı
12.12.2016 Magazin
Ünlü şarkıcı hayatını kaybetti
Ünlü şarkıcı hayatını kaybetti Ünlü şarkıcı David Bowie 69 yaşında hayatını kaybetti...
11.01.2016 Magazin
İsmail YK menajerini evlendirdi
İsmail YK menajerini evlendirdi İsmail YK’nın menajeri Fatih Aksoylu, avukat Gizem Adem’le dünya evine girdi...
25.06.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

George Michael ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki george michael haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.