Geleceğe Nefes ol kampanyası nedir? Geleceğe Nefes fidan dikme kampanyasına bağış nasıl yapılır?
Geleceğe Nefes ol kampanyası nedir? Geleceğe Nefes fidan dikme kampanyasına bağış nasıl yapılır? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes" programına yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan geçtiğimiz yıl yaklaşık 14 milyon fidan dikildiğini hatırlatarak, "Bizi haksızca eleştirenler, PKK'lı teröristlerin yaktığı ormanlardan hiç bahsetmiyorlar." dedi. Ağaçlandırma seferberliğinin tüm ülkelere yayıldığını da belirten Erdoğan, "2023'e kadar hedef 7 milyar fidan dikimi" ifadelerini kullandı. Geleceğe Nefes ol kampanyası nedir? Geleceğe Nefes fidan dikme kampanyasına bağış nasıl yapılır?
11.11.2020 Gündem
Geleceğe Nefes Kampanyası bugün başlıyor!
Geleceğe Nefes Kampanyası bugün başlıyor! Gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir Türkiye için 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilecek “11 milyon fidan dikimi” etkinliği saat 11.11’de Ankara’dan başlatılacak.
11.11.2019 Gündem
Emine Erdoğan'dan 'Geleceğe Nefes' kampanyasına destek!
Emine Erdoğan'dan 'Geleceğe Nefes' kampanyasına destek! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından organize edilen ve 11 Kasım'da 11 milyon fidanın toprakla buluşturulmasının hedeflendiği "Geleceğe Nefes" kampanyasına, kendi adına bir fidanı sahiplenerek destek verdi.
7.11.2019 Siyaset
Bakan Bekir Pakdemirli duyurdu: İnanılmaz talep geldi!
Bakan Bekir Pakdemirli duyurdu: İnanılmaz talep geldi! Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Geleceğe nefes benim projem değil, milletin projesidir. Milletçe el ele 81 ilde 7'den 70'e herkes 11 Kasım'da saat 11.11'de fidanlarımızı dikmeye başlayacağız. Bu konuda ciddi bir farkındalık oluşsun istiyorduk. Zaten ciddi bir farkındalık toplumumuzda ve vatandaşımızda varmış. Bundan dolayı da çok memnun oldu. Bu da bize çok büyük bir cesaret verdi bundan sonraki projeler için. İnşallah bundan sonraki projelere daha güzel projelere milletimizle el ele atma konusunda gayretimiz ve çabamız olacak. Milletimizin teveccühü de çok motive etti" dedi.
7.11.2019 Ekonomi