Cinayetin peşinde
Cinayetin peşinde Agatha Christie’nin kült romanı Doğu Ekspresinde Cinayet’in beyazperde uyarlaması ‘Geceyarısı Ekspresi’ (Murder on the Orient Express) filminin ilk fragmanı yayınlandı.
4.06.2017 Kültür Sanat
Geceyarısı Ekspresi için New York’ta ezanlı özür!
Geceyarısı Ekspresi için New York’ta ezanlı özür! Geceyarısı Ekspresi’nin gerçek kahramanı Billy Hayes, olaydan 43 yıl sonra şimdi New York’ta tek kişilik bir gösteri ile filmdeki çarpıtmaları ve Türk kültürüne olan hayranlığını anlatıyor...
20.02.2014 Dünya
Geceyarısı Ekspresi için New York’ta ezanlı özür
Geceyarısı Ekspresi için New York’ta ezanlı özür Geceyarısı Ekspresi’nin gerçek kahramanı Billy Hayes, olaydan 43 yıl sonra şimdi New York’ta tek kişilik bir gösteri ile filmdeki çarpıtmaları ve Türk kültürüne olan hayranlığını anlatıyor. Hayes İmralı günlerinde kendisini en çok etkileyen şeyin camilerden yükselen ses olduğunu söyleyerek sahnede ezan okuyor.
20.02.2014 Haber
Geceyarısı Ekspresi dönüyor!
Geceyarısı Ekspresi dönüyor! Türkiye'nin imajını olumsuz etkilediği gerekçesiyle tartışmalara konu olan 'Geceyarısı Ekspresi', beyazperdeden sonra şimdi de Broadway sahnesine çıkacak.
18.01.2014 Kültür Sanat
Gece Yarısı Ekspresi Türkiye'de
Gece Yarısı Ekspresi Türkiye'de Billy Hayes’in cezaevi anılarının anlatıldığı Gece Yarısı Ekspresi filmi Türkiye’nin imajına büyük darbe vurdu.
14.06.2007 Yaşam