Gece Kartalları

Gece Kartalları

Son dakika Gece Kartalları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gece Kartalları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gece Kartalları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gece Kartalları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gece kartalları gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 gece kartalları haberi bulunmuştur. Tüm gece kartalları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Av tüfeğiyle yaraladığı kişinin uyuşturucu satıcısı olduğunu iddia etti!
Av tüfeğiyle yaraladığı kişinin uyuşturucu satıcısı olduğunu iddia etti! Bursa’da, Atilla H., mahallede uyuşturucu sattığını iddia ettiği Yunus E.'yi sokak ortasında av tüfeği ile vurarak yaraladı. Bölgede devriye gezen bekçiler tarafından yakalanan Atilla H., "Bunun için beni yargılayabilirsiniz, pişman değilim.” dedi. Bacağından yaralanan ve hastanede tedaviye alınan Yunus E.'nin ise üzerinden muşta, pala ve uyuşturucu içmek için aparat ele geçirildi.
1.08.2023 Gündem
İstanbul’da bekçilerden dev operasyon: 200 litre sahte içki ele geçirildi
İstanbul’da bekçilerden dev operasyon: 200 litre sahte içki ele geçirildi Kasımpaşa Polis Merkezi Amirliği’ne bağlı bekçiler, ihbar üzerine bir adrese yaptıkları baskında 200 litreye yakın sahte içki geçirdi. Adreste 500’den fazla boş şişe ve satışa hazır 50’den fazla alkol şişesi de bulunurken, 1 şüpheli de gözaltına alındı.
15.06.2023 Gündem
Arnavutköy'de polis aracı kaza yaptı! 2'si polis, 3 yaralı
Arnavutköy'de polis aracı kaza yaptı! 2'si polis, 3 yaralı İstanbul Arnavutköy'de polis ekip aracı, hafif ticari araçla çarpıştı. Çarpışma anı güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, kazada 2'si polis 3 kişi yaralandı. Polis aracı ile çarpışan otomobilde sıkışan sürücü Muhammed Birdal, polis ve sağlık ekiplerinin uğraşı sonucu kurtarılarak hastaneye götürüldü.
10.02.2021 Gündem
Gece kartallarından hayat kurtaran hamle
Gece kartallarından hayat kurtaran hamle İzmir'in Karabağlar ilçesinde buzdolabının elektrik aksamındaki arızadan kaynaklanan yangında, devriye görevinde bulunan bekçilerin zamanında müdahalesi ile facianın eşiğinden dönüldü. Yangını fark eden bekçilerin müdahalesiyle alev topuna dönen evdeki 13 kişi kurtarıldı. Dumandan etkilenen 1'i çocuk 2 kişiye olay yerinde müdahale edilirken, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında ise ev kullanılmaz hale geldi.
22.01.2021 Yaşam
Kemerin içinden bakın ne çıktı! Polisler de şaşırdı...
Kemerin içinden bakın ne çıktı! Polisler de şaşırdı... İstanbul Esenyurt'ta Gece Kartalları olarak bilinen bekçiler, durumundan şüphelendikleri bir kişiyi durdurarak üzerini aradı. Üzerinden kemer görünümlü döner bıçağı ele geçirilen şüpheli gözaltına alındı.
14.12.2020 Gündem
Taksim'de iki kadın birbirine girdi
Taksim'de iki kadın birbirine girdi İstanbul Taksim’de yürürken birbirlerine laf attıkları iddia edilen iki kadın arasında çıkan kavga, cep telefonu kamerasına yansıdı.
4.08.2020 Yaşam
Test sonucu pozitif çıktı kayıplara karıştı! 'Sizi zengin edeceğim' diyerek...
Test sonucu pozitif çıktı kayıplara karıştı! 'Sizi zengin edeceğim' diyerek... İstanbul'da gece bekçiliği yapan O.G. “Bitcoin alacağım, sizi zengin edeceğim” ve “Annemin ameliyat masrafları” diyerek 6 mesai arkadaşından borç para istedi. Meslektaşlarından toplamda 346 bin 500 TL borç para alan O.G. meslekten istifa ederek kayıplara karıştı. Dolandırıldığını anlayan gece kartalları ise O.G.’den şikâyetçi oldu.
20.05.2020 Gündem
Corona  virüs salgınına aldırmayan kişiler kaçak kıraathanede basıldı
Corona virüs salgınına aldırmayan kişiler kaçak kıraathanede basıldı Ankara’nın Keçiören ilçesinde korona virüs salgınına aldırmayan kişiler, kaçak kıraathanede oyun oynarken basıldı. Kaçak kıraathanenin girişine yerleştirilen kameralar dikkat çekti.
29.03.2020 Yaşam
Yangında mahsur kalan 6 kişiyi "Gece Kartalları" kurtardı
Yangında mahsur kalan 6 kişiyi "Gece Kartalları" kurtardı Ankara'da bir gecekonduda çıkan yangında mahsur kalan 6 kişiyi "Gece Kartalları" ismiyle anılan bekçiler kurtardı.
5.03.2020 Yaşam
Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'dan polislere 'mukavemet' uyarısı
Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'dan polislere 'mukavemet' uyarısı Kanal D muhabiri Şevval Şirin, haber yaparken iki kadın polis tarafından gözaltına alınıp mukavemet ile suçlanmıştı. Olayın ardından İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, bütün polislere bu konuya yönelik uyarı mesajı gönderdi.
20.02.2020 Gündem
İstanbul'da gece yarısı silah sesleri! Büyük panik yaşandı!
İstanbul'da gece yarısı silah sesleri! Büyük panik yaşandı! Nişantaşı’nda şüpheli bir şahısla güvenlik güçleri arasında yaşanan kovalamaca esnasında bekçiler havaya ateş açtı. Silah sesini duyan mahalleli büyük panik yaşarken, şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
16.01.2020 Gündem
Esenyurt'ta korkunç olay! 15 günlük bebek...
Esenyurt'ta korkunç olay! 15 günlük bebek... Esenyurt'ta, denetimlerde bulunan polis ekiplerince metruk binada, çanta içinde bırakılmış halde 15 günlük olduğu değerlendirilen erkek bebek cesedi bulundu. Polis, olaya ilişkin çalışma başlattı.
13.12.2019 Yaşam
Zeynep Gülen gözaltına alındı!
Zeynep Gülen gözaltına alındı! FETÖ/PDY terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in yeğeni Zeynep Gülen, Beykoz’da gözaltına alındı.
25.10.2019 Gündem
Maltepe ve Üsküdar’da kaza! 3 yaralı...
Maltepe ve Üsküdar’da kaza! 3 yaralı... Maltepe ve Üsküdar’da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında biri kadın 3 kişi yaralandı.
2.09.2019 Yaşam
Kağıthane'de tartıştığı kişiyi karnından vurdu
Kağıthane'de tartıştığı kişiyi karnından vurdu Kağıthane'de aralarında daha önceden husumet bulunduğu iddia edilen iki kişi arasında çıkan kavgada, mahalle bekçisi olduğu iddia edilen kişi, tartıştığı kişiyi karnından vurdu. O sırada yoldan geçen bir kişi de seken kurşundan bacağından yaralandı. Polis kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
11.08.2019 Yaşam
Kağıthane'de uyuşturucu operasyonu
Kağıthane'de uyuşturucu operasyonu Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kağıthane ilçesinde sokak satıcılarının yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.
11.09.2018 Gündem
Başarılı bekçiler polis olacak
Başarılı bekçiler polis olacak İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, 15 Nisan'da göreve başlayan bekçilerin 3 hafta içerisinde, çeşitli örgütlere mensup 10'dan fazla terörist yakaladığını belirterek, bekçilerin gelişimlerinin takip edileceğini ve görevlerinde başarılı olup sivrilen bekçilerin polis kadrosuna geçirileceğini söyledi.
15.05.2018 Gündem
İstanbul emniyetinde "METE" dönemi
İstanbul emniyetinde "METE" dönemi İstanbul Emniyet Müdürlüğünce hazırlanan METE Projesi kapsamında, "Mobil Okul, Mobil Park, Mobil Huzur, Mobil Analiz, Risk Analizi, Büyük Aile, Şehit Ailelerimize Konut Alma, Milyon Taşıt Turizm, Yerli Devriye Köpeği, Narkotik Tır, KBRN Afet ve Çevre Güvenliği, Acil Müdahale, Mobil Eğitim Ekibi, 3. Göz ve Mehter Takımı" projeleri hayata geçirildi.
30.01.2018 Gündem
‘Bekçi baba’ tarihte kaldı hepsi okumuş çocuklar
‘Bekçi baba’ tarihte kaldı hepsi okumuş çocuklar İstanbul’a alınacak 2 bin mahalle bekçisi için 9 bin 980 aday başvurdu. Adaylardan 8’inin yüksek lisans, bin 170’inin lisans ve bin 157’sinin ön lisans yaptığı belirlendi. Adaylar, kaymakamlıklarda sözlü sınavlara alınmaya başlandı
29.09.2021 Gündem
Başvuru yağdı! Aralarında yüksek lisans mezunları da var
Başvuru yağdı! Aralarında yüksek lisans mezunları da var İçişleri Bakanlığı'nın İstanbul'a alınacak 2 bin mahalle bekçisi için 9 bin 980 aday başvurdu. Adaylardan 8'inin yüksek lisans, bin 170'inin lisans ve bin 157'sinin ön lisans yaptığı belirlendi. Adaylar, ilçe kaymakamlıklarında sözlü sınavlara alınmaya başlandı.
6.12.2017 Yaşam
İstanbul'a 2 bin yeni bekçi alınacak
İstanbul'a 2 bin yeni bekçi alınacak İçişleri Bakanlığı, İstanbul'a 2 bin yeni bekçi alınmasına karar verdi. KPSS koşulu aranmayan bekçi başvuruları 8-22 Kasım tarihleri arasında alınacak.
29.09.2021 Gündem
Ataşehir’de feci kaza: 2 kişi öldü
Ataşehir’de feci kaza: 2 kişi öldü Ataşehir’de meydana gelen feci kazada vincin altına giren lüks araçta bulunan biri kadın 2 kişi sıkıştığı araç içinde feci şekilde hayatını kaybetti.
19.08.2017 Yaşam
İstanbul’un bekçileri göreve çıktı
İstanbul’un bekçileri göreve çıktı İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkanın ‘Gece kartalları’ olarak nitelendirdiği Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı gece bekçileri önceki gece göreve çıktı.
15.08.2017 Yaşam
Bekçiler bu akşam  düdüğünü çalacak
Bekçiler bu akşam düdüğünü çalacak İstanbul’da geceleri mahallelerde nöbet tutacak 386 bekçi bu akşam göreve başlıyor. ‘Gece Kartalları’ ismi verilen bekçiler ilk etapta polisle birlikte devriye atacak.
29.09.2021 Gündem
"İstanbul'un bekçileri" yarın akşam göreve başlıyor!
"İstanbul'un bekçileri" yarın akşam göreve başlıyor! Gece bekçileri İstanbul sokaklarına yıllar sonra geri döndü. 386 bekçi yarın göreve başlıyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğünün "Gece Kartalları" ismini taktığı bekçiler, ilk etapta polisle birlikte devriye yaparak mahallelerin güvenliğini sağlayacak.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gece Kartalları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gece kartalları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.