Son dakika gazi devlet hastanesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gazi devlet hastanesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gazi devlet hastanesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.
haberleri sayfasında son dakika yaşanan gazi devlet hastanesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 846 gazi devlet hastanesi haberi bulunmuştur. Tüm gazi devlet hastanesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Samsun Gazi Devlet Hastanesi'yle ilgili yeni karar!SAMSUN HABERLERİ... Samsun'da yaşayanları yakından ilgilendiriyor. Samsun’da Gazi Devlet Hastanesi arazisinin özelleştirme kapsamına alınıp satılacak olması İlkadım Meclisi’nde tartışma konusu oldu. Başkan İhsan Kurnaz tartışmalara son noktayı koydu.
İş yerinde patron işçisine dehşeti yaşattı, polis gerçeği ortaya çıkardıSamsun’da bir giyim mağazasında şakalaşma sırasında patron, işçisini bıçakla ağır yaraladı. Bıçaklama olayını iş yerinde çalışan bir başka çalışan üstlendi ancak polis güvenlik kamerası görüntüsünden olayı patronun gerçekleştirdiğini ortaya çıkardı.
Samsun için yeni ulaşım kararı! Otobüs hatları değiştiSAMSUN HABERLERİ... Samsun Büyükşehir Belediyesi, hasta kabulüne başlayan Şehir Hastanesi'ne toplu ulaşımı iki otobüs hattını uzatarak başlattı. Otobüslerin güzergahları paylaşıldı.
Samsun'da otobüs seferleri için yeni karar! Saatler değişti, işte hat bilgileriSamsun Büyükşehir Belediyesi, yoğun talep üzerine hastane bölgesine giden 25 numaralı otobüs hattının filosuna 2 yeni otobüs ekledi. Bu hamleyle birlikte hattaki sefer sıklığının artırılması ve vatandaşların daha konforlu bir şekilde seyahat etmesi hedefleniyor.
Öldürülmeden önceki son sözü, 'Kızım sana ne alayım? oldu'Samsun'da zabıta memuru Selçuk Kurt’un (35) 'muhtarlık seçimi' tartışmasında tabancayla vurarak öldüren Recep Soylu (37) ile onu azmettirdiği öne sürülen İsmail Şanlı’nın (36) müebbet hapis cezası istemiyle tutuklu yargılandıkları davanın ilk duruşması görüldü. Duruşmada Selçuk Kurt’un eşi Özlem Kurt (35), “Kızımın doğum günüydü, pasta almak için dışarı çıkmıştı. Evden çıkarken, ‘Kızım sana ne alayım’ diye sordu. Eşimin son sözü bu oldu” dedi.
Akrabalar arasındaki kavga hastaneye sıçradı, bir doktor yaralandıSamsun'un Terme ilçesi Bafracalı Mahallesi'nde akrabalar arasında kavgada 1 kişinin tüfekli saldırısında 7 kişiyi yaralandı. Çarşamba Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürülen yaralılar burada da kavga etti. Yaralılardan biri doktor Ekrem Kayaalp'e saldırdı. Yaralanan doktor, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.
Husumetlilerine ateş açıp yoldan geçen kadını vurdular!Samsun'da Selahattin S. (19) ile Yasin S. (25) Azeri uyruklu husumetlileri F.S.'yi tabancayla kovaladığı sırada yoldan geçen Kader U.'yu (40) bacağından vurdu. F.S.'yi yakalayarak darp eden 2 şüpheli, gözaltına alındı.
Kurbanlık boğanın altında kaldı! 4 gün sonra hayatını kaybettiSamsun’un Çarşamba ilçesinde, komşusunun kurbanlık boğasının saldırısıyla yaralanan Bilal Baylan, 4 gündür tedavi gördüğü hastanede, yaşam mücadelesini kaybetti. Yaşlı adamın saldırıya uğradığı anlar anbean görüntülendi.
Samsun Sağlık Müdürü Oruç: 30 dakikada 1000 doz aşı yaptıkSamsun’da aşı çalışmalarının yoğun olarak devam ettiğini belirten İl Sağlık Müdürü Muhammet Ali Oruç, "Sabah saatlerinde yarım saat içinde 1000 doz aşı yaptık. Vatandaşlarımızın aşıya karşı bakışlarının değişmesi bizi mutlu ediyor” dedi.
Samsun'da çocuk yuvasında dehşete düşüren olay!Samsun'da, kız grubu arasında çıkan kavga sonrası 2 kız çocuğu, kaldıkları çocuk yuvasının çatısına çıkarak, intihara kalkıştı. Kızlar, müzakereci polis tarafından ikna edilip, indirilirken, arkadaşları da ağlayarak, sinir krizi geçirdi.
Kayınpederinin bıçakladığı damat, taburcu olunca dehşet saçtı!Samsun'da, Samet Özcan (28), ayrı yaşadığı 3 aylık eşi N.Ö. (24) ile konuşmak için gittiği evinde, tartıştığı kayınpederi Mehmet Ç. (67) tarafından bıçaklandı. Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilen Samet Özcan, döndüğü evini ateşe verince gözaltına alınıp, tutuklandı.
4'üncü kattan düşen kadın kurtarılamadıSamsun'da apartmanın 4'üncü kat penceresinden çıplak halde düşerek ağır yaralanan Hülya D., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis, Hülya D.'nin ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.
Gazi Devlet Hastanesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haberbaşlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gazi devlet hastanesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.