Kredi açıklaması! Faiz oranları değişti, bankalar peş peşe duyurdu şu anda...
Kredi açıklaması! Faiz oranları değişti, bankalar peş peşe duyurdu şu anda... Kredi çekmek isteyenler dikkat! Faiz oranları değişti. Bankalar peş peşe duyuruyor. İhtiyaç, konut ve taşıt kredilerinde faiz oranları değişti. Ziraat Bankası, İş Bankası, Vakıfbank, Garanti BBVA, Akbank kredi faiz oranlarını açıkladı. Çeşitli ihtiyaçları için kredi çekmek isteyen vatandaşlar kendilerine en uygun faiz oranlarını araştırıyor. Kredide en düşük faiz oranı hangi bankada? İşte güncel kredi faiz oranları...
23.09.2021 Ekonomi
Garanti BBVA resmen duyurdu! Kredi fırsatı, masrafsız, komisyonsuz, faiz...
Garanti BBVA resmen duyurdu! Kredi fırsatı, masrafsız, komisyonsuz, faiz... Garanti BBVA harekete geçti. Kredi fırsatı tüm vatandaşlara duyuruldu. Masraf ve komisyon alınmıyor. Avantajlı faiz oranları uygulanıyor. Garanti BBVA, enerji kimlik belgesine sahip bina yapıp satanlara yönelik olarak yeşil ticari kredi ürününü hayata geçirdi. Bankadan yapılan açıklamaya göre, yeşil ticari krediden A veya B sınıfı enerji kimlik belgesine sahip yapsatçılar, uygun faiz oranlarıyla, masrafsız ve komisyonsuz faydalanabilecek. Yapsatçılar tarafından inşa edilen A veya B sınıfı enerji kimlik belgesine sahip konutları alanlar da 2017’den beri sunulan Yeşil Mortgage kredisini avantajlı şekilde kullanabilecek.
11.06.2021 Ekonomi
Garanti Bankası resmen duyurdu! İlk kez oluyor, avantajlı faiz, indirim...
Garanti Bankası resmen duyurdu! İlk kez oluyor, avantajlı faiz, indirim... Garanti BBVA'dan bir ilk! Dev banka kamuoyuna duyurdu. Avantajlı faiz oranları sunuluyor. Ayrıca indirim de yapılıyor. Garanti BBVA müşterilerine yüzde 5 oranında indirim fırsatı sunuyor. Müşteriler uzun vadede de büyük kazanç sağlayacak. Söz konusu fırsattan yararlanan kişiler elektrik faturası ödemeyecek. Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren bankadan avantajlı kredinin detayları ile ilgili de açıklama geldi. Garanti BBVA'dan yapılan açıklamaya göre, Solarçatı'yla iş birliği yapan Garanti BBVA, müşterilerine sunduğu hızlı sonuçlanan alışveriş kredisini Bireysel Çatı GES sürecine uyarlayarak kolay bir şekilde yenilenebilir enerji kredisi kullanılmasına imkan veriyor. Böylece çatı tipi güneş enerjisi yatırımı yapmak isteyip de bürokratik süreçlerde zorlanan konut sahibi veya site yöneticilerinin uygulamalarını kolaylaştırıyor.
1.02.2021 Ekonomi
Garanti Bankası 'sonbahar kredisi' fırsatı! Faiz oranı...
Garanti Bankası 'sonbahar kredisi' fırsatı! Faiz oranı... Garanti BBVA nakit ihtiyacı olanlar için harekete geçti. Garanti sonbahar kredisi ile düşük faiz imkanından yararlanmak mümkün. Tüketici kredisi faiz oranları değişti. Garanti faiz oranlarını düşürdü. Sonbahar kredisinden yararlanmak isteyenler internet aracılığı ile başvuruda bulunabiliyor.
23.11.2020 Ekonomi