Cinayete kurban giden Gamze’nin annesi ve babası kızlarını öldürmekten tutuklandı
Cinayete kurban giden Gamze’nin annesi ve babası kızlarını öldürmekten tutuklandı Bodrum’da 24 Ocak’ta cinayete kurban giden 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu’nun annesi ve babası kasten adam öldürmekten çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
27.10.2022 Gündem
Gamze Sakallıoğlu yatağında ölü bulunmuştu! Program sonrası flaş gözaltı
Gamze Sakallıoğlu yatağında ölü bulunmuştu! Program sonrası flaş gözaltı Muğla’nın Bodrum ilçesinde, Gamze Sakallıoğlu'nun (17) yatağında ölü bulunmasıyla ilgili olarak elde edilen yeni deliller sonucu aralarında annesi, babası, ağabeyi ve ablasının da bulunduğu 8 akrabası gözaltına aldı.
26.10.2022 Yaşam
Yatağında ölü bulunan Gamze'nin anne ve babasıyla birlikte toplam 9 kişi gözaltına alındı
Yatağında ölü bulunan Gamze'nin anne ve babasıyla birlikte toplam 9 kişi gözaltına alındı Muğla'nın Bodrum ilçesinde öldürülen Gamze Sakallıoğlu'nun ulusal bir televizyon programına katılan annesi Turcen Sakallıoğlu ile babası Mehmet Halil Sakallıoğlu program sonrası gözaltına alındı. Çift ile birlikte 7 akrabası ve yakını daha gözaltına alındı.
26.10.2022 Vatan TV
Yatağında ölü bulunmuştu... Korkunç gerçek ortaya çıktı! Annesinden kan donduran iddia
Yatağında ölü bulunmuştu... Korkunç gerçek ortaya çıktı! Annesinden kan donduran iddia Muğla’nın Bodrum ilçesinde yatağında ölü bulunan 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu'nun boynu kırılarak öldüğü ortaya çıkınca genç kızın anne ve babası gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Annesi, “Hakkımın aranmasını istiyorum. Hiçbir suçum yok. Hiç bilmiyorum, yatağında ölü buldum. Öldürmüşler çocuğumu. Birileri öldürmüş çocuğumu. Nazlı veya şeyden şüpheleniyorum. Gelinimden şüpheleniyorum. Anasından şüpheleniyorum. Başkası da olabilir" dedi.
26.01.2022 Yaşam
Ölümü şüpheli bulunan Gamze'nin anne ve babası gözaltına alındı
Ölümü şüpheli bulunan Gamze'nin anne ve babası gözaltına alındı Muğla’nın Bodrum ilçesinde annesi tarafından yatağında ölü olarak bulunan 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu'nun otopsi raporunda boyun kemiğinin kırıldığı tespit edildi. Jandarma ekipleri tarafından Gamze'nin babası M.H.S. (53) ile annesi T.S. gözaltına alındı.
25.01.2022 Gündem