Game Of Thrones Final

Game Of Thrones Final

Son dakika game of thrones final haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan game of thrones final ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını game of thrones final haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Game Of Thrones Final

haberleri sayfasında son dakika yaşanan game of thrones final gelişmeleri de dahil olmak üzere 49 game of thrones final haberi bulunmuştur. Tüm game of thrones final haberleri aşağıda listelenmiştir.
Game of Thrones'un çok eleştirilen son sezonuna 10 ödül
Game of Thrones'un çok eleştirilen son sezonuna 10 ödül Game of Thrones'un 8'inci sezonu, birçok hayranı tarafından yoğun şekilde eleştirilmiş ve beğenilmemişti. 22 Eylül'de yapılacak olan Emmy'de birçok dalda aday olacak final sezonu, Emmy öncesi yapılan 'Yaratıcı Sanatlar Emmy Ödülleri'ne damga vurdu ve 10 dalda ödül kazandı.
16.09.2019 Kültür Sanat
Khaalesi’den duygusal veda
Khaalesi’den duygusal veda Popüler fantastik dizi Game of Thrones final sezonunun çekimlerini bitmesinin ardından, dev bütçeli yapımın ünlü karkterlerinden Deanerys Targanyen’i (Khaalesi) canlandıran Emilia Clarke, hislerini Instagram hesabı aracılıyla hayranlarıyla paylaştı
20.06.2018 Magazin
Resmen açıklandı! Game of Thrones 8. sezon ne zaman başlayacak?
Resmen açıklandı! Game of Thrones 8. sezon ne zaman başlayacak? HBO son dakika açıklaması ile Game of Thrones 8. sezon yani final sezonu ne zaman başlayacağını duyurdu.
5.01.2018 Televizyon
Game of Thrones için çılgın önlemler!
Game of Thrones için çılgın önlemler! HBO, dünyanın en çok izlenen dizilerinden Game of Thrones'un son sezonuyla ilgili spoilerların piyasaya çıkmaması için aşırı önlemler alıyor.
28.12.2017 Televizyon
Game of Thrones'un final sezonuyla ilgili sürpriz açıklama!
Game of Thrones'un final sezonuyla ilgili sürpriz açıklama! Tüm dünyada izlenme rekorları kıran Game of Thrones’un final sezonuyla ilgili yapımcı televizyon kanalı HBO dizinin hayranlarını heyecenlandıran bir açıklama yaptı.
28.07.2017 Televizyon
Game of Thrones'un Khaleesi'si dizinin finalinde olmayabilir
Game of Thrones'un Khaleesi'si dizinin finalinde olmayabilir Türkiye'de de geniş bir hayran kitlesi olan Game of Thrones'un 7. sezonunun başlamasına 6 gün kaldı. Dizinin sevilen karakteri Khaleesi'yi canlandıran Emilia Clarke ise dizinin 2018'de yapılması planlanan son sezonunda yer almayabileceğinin sinyalini verdi.
11.07.2017 Televizyon
'Game of Thrones'tan çok kötü haber!
'Game of Thrones'tan çok kötü haber! 'Game of Thrones'un (Taht Oyunları) yapımcısı Casey Bloys, final sezonunun bir yıl ertelenebileceğini açıkladı.
6.06.2017 Magazin
Hayranlarına çok kötü haber! Final sezonu...
Hayranlarına çok kötü haber! Final sezonu... Game of Thrones'un yapımcıları dizinin 8. sezonunun final sezonu olacağını ve bu sezonun sadece 6 bölümden oluşacağını açıkladı.
13.03.2017 Televizyon
Game of Thrones final yapacağı sezon açıklandı!
Game of Thrones final yapacağı sezon açıklandı! Dünyayı kasıp kavuran Game of Thrones dizisinin yetkilileri final yapılacak sezonu açıkladı. Önümüzdeki günlerde 7. sezonu başlayacak olan Game of Thrones büyük bir merakla bekleniyor. İşte Game of Thrones hakkında merak edilen soruların yanıtları ve tüm ayrıntılar...
3.08.2016 Magazin
"Game of Thrones" 2018'de final yapacak
"Game of Thrones" 2018'de final yapacak Dünyanın en çok izlenen dizileri arasında yer alan ABD yapımı "Game of Thrones", 2018'de final yapacak.
31.07.2016 Magazin
House of the Dragon 2. sezon tarihi verildi! House of the Dragon 2. sezon konusu ve oyuncuları belli oldu
House of the Dragon 2. sezon tarihi verildi! House of the Dragon 2. sezon konusu ve oyuncuları belli oldu House of the Dragon 2. sezon için tarih bekleniyordu. Game of Thrones'in hikayesinden başlayarak tüm dünyada ilgi gören House of the Dragon'un çok beğenilen ilk sezonu 24 Ekim'de final yapmıştı. Seyirci bu dikkat çekici projenin yeni sezonu için araştırmalarına başladı. Detaylar da belli oldu. İşte House of the Dragon 2. sezon konusu ve oyuncuları...
5.11.2023 Televizyon
2019’da Twitter’da en çok neler konuşuldu?
2019’da Twitter’da en çok neler konuşuldu? 2019 yılını geride bırakırken, Twitter en çok neler konuşuldu? Dünyada milyonlarca insanı bir araya getiren Twitter, Türkiye’nin nabzını tuttu ve Türkiye’de 2019 yılından en çok nelerin konuşulduğunu derledi. Twitter gündeminde büyük bir takipçi sayısına sahip olan Haluk Levent 2019’da en çok konuşulan ünlü isim oldu. Türkiye’de de oldukça fazla hayranı olan Güney Koreli pop müzik grubu BTS de en çok konuşulanlar arasında yerini aldı. İşte 2019 yılında Türkiye’nin Twitter gündemi!
10.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Can Yaman Amerika'da birinci seçildi
Can Yaman Amerika'da birinci seçildi ABD’de televizyon ve eğlence dünyasının nabzını tutan ‘EOnline’ sitesi her yıl ekranın en iyilerine ödül veriyor.
26.08.2019 Magazin
Çernobil'i bir de Ruslardan izleyin
Çernobil'i bir de Ruslardan izleyin Rus NTV kanalı, ABD'li yayıncı kuruluş HBO'nun anlattığından farklı hikâye anlatacağı bir Çernobil dizisi çekecek.
7.06.2019 Kültür Sanat
'Taht Oyunları' ruhunu yordu! Kit Harington'dan kötü haber
'Taht Oyunları' ruhunu yordu! Kit Harington'dan kötü haber Geçtiğimiz günlerde final yapan 'Game of Thrones' (Taht Oyunları) dizisinde canlandırdığı 'Jon Snow' karakteriyle tanınan Kit Harington, rehabilitasyon merkezine yattı.
29.05.2019 Magazin
8 yıllık taht oyunları hüsranla bitti
8 yıllık taht oyunları hüsranla bitti Game Of Thrones (Taht Oyunları), tüm dünyanın ekranlara kilitlendiği bir finalle veda ederken, son sezonda gerçekleşenler 8 yıldır ekrana kilitlediği izleyicilerini büyük hayal kırıklığına uğrattı. Aceleye getirilen, mantık hatalarıyla dolu senaryo nedeniyle final sezonuna izleyiciler tepkili.
21.05.2019 Dünya
Game of Thrones 8. sezon 2. bölüm
Game of Thrones 8. sezon 2. bölüm Game of Thrones bir kez daha korsana yenik düştü. Game of Thrones 8. Sezon 2. Bölüm, kanalı HBO üzerinden yayınlanmadan saatler önce internete düştü.
22.04.2019 Televizyon
Game of Thrones'tan yeni fragman!
Game of Thrones'tan yeni fragman! HBO’nun efsaneleşen dizisi Game of Thrones sona yaklaşıyor. Yapımın uzun süre önce çekimleri tamamlanan final sezonuna ait fragmanlar ve tanıtım filmleri dört gözle bekleniyor. Son yayınlanan tanıtım filmi, kışın gerçekten geldiğini, ateş ile buzun birbirlerine nasıl karışacaklarını gösteriyor.
7.12.2018 Kültür Sanat
Tyrion Lannister’ın akıbeti ne olacak?
Tyrion Lannister’ın akıbeti ne olacak? ‘Game of Thrones’un ‘Tyrion Lannister’ı Peter Dinklage, dizinin final sezonuna ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
8.10.2018 Magazin
'Jon Snow'dan hayranlarını üzecek haber
'Jon Snow'dan hayranlarını üzecek haber Dünyanın yakından takip ettiği fenomen dizi Game of Thrones'un Jon Snow'u final bölümü hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başrol oyuncusu Kit Harington, dizinin final bölümünün seyirciye beklediğini vermeyeceğini söyledi.
16.09.2018 Magazin
Final herkesi memnun etmeyecek
Final herkesi memnun etmeyecek ‘Game of Thrones’un ‘Jon Snow’u Kit Harington, dizinin merakla beklenen sekizinci ve final sezonuyla ilgili ilk kez konuştu.
15.09.2018 Magazin
Hayranlarına kötü haber!
Hayranlarına kötü haber! Fenomen dizi 'Game of Thrones'un görsel efekt süpervizörü Joe Bauer, 8'inci sezonunun planlandığı gibi Nisan 2019'da gösterime giremeyebileceğini açıkladı.
27.08.2018 Televizyon
Havuz oyunları
Havuz oyunları ‘Game of Thrones’ (Taht Oyunları)dizisinin ‘Sansa Stark’ı Sophie Turner ile nişanlısı şarkıcı Joe Jonas, önceki gün havuz keyfi yaptı, romantik anlar yaşadı
15.08.2018 Magazin
Sayılı gün çabuk geçer!
Sayılı gün çabuk geçer! HBO Başkanı Casey Bloys, ‘Game of Thrones’un final sezonunun tarihi için ilk resmi açıklamayı yaptı, “Dizi, 2019’un ilk yarısında ekranda olacak” dedi
27.07.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Game Of Thrones Final ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki game of thrones final haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.