Galatasaray Başkanı Dursun Özbek

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek

Son dakika Galatasaray Başkanı Dursun Özbek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Galatasaray Başkanı Dursun Özbek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galatasaray başkanı dursun özbek gelişmeleri de dahil olmak üzere 894 galatasaray başkanı dursun özbek haberi bulunmuştur. Tüm galatasaray başkanı dursun özbek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Derbi sonrası ortalık karıştı! Dursun Özbek'ten Ali Koç'a: Yüreğin yetiyorsa gel, ben buradayım
Derbi sonrası ortalık karıştı! Dursun Özbek'ten Ali Koç'a: Yüreğin yetiyorsa gel, ben buradayım Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri ile futbolcular, maçın ardından tekrar sahaya çıkıp sevinç gösterisinde bulundu. Buna tepki gösteren Galatasaraylı yöneticiler ile sarı-lacivertliler arasında hem saha içinde hem de soyunma odası koridorlarında arbede yaşandı.
19.05.2024 Şampiy10
Dursun Özbek'ten Erden Timur yanıtı: Kimse bu işi başka seviyeye çekmesin
Dursun Özbek'ten Erden Timur yanıtı: Kimse bu işi başka seviyeye çekmesin Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Yapılan projelerden ve sarı-kırmızılı ekibin geleceğine kadar birçok konuya değinen Özbek, Erden Timur hakkında da konuştu. İşte detaylar...
15.05.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'den Dursun Özbek'e sert cevap: Utançla İzledik
Fenerbahçe'den Dursun Özbek'e sert cevap: Utançla İzledik Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in açıklamalarına sert yanıt verdi.
11.05.2024 Fenerbahçe
Dursun Özbek: En büyük transferi biz yaptık, 35 milyon euro
Dursun Özbek: En büyük transferi biz yaptık, 35 milyon euro Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı bir organizasyonda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
11.05.2024 Galatasaray
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yönetim kurulu listesi belli oldu
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yönetim kurulu listesi belli oldu Sarı-kırmızılı kulüpte 25 Mayıs'ta yapılacak seçim öncesi yeniden başkanlığa adaylığını koyan Dursun Özbek, listesini teslim etti.
3.05.2024 Galatasaray
Süper Lig ekibinden Dursun Özbek'e sert çağrı!
Süper Lig ekibinden Dursun Özbek'e sert çağrı! Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek hakkında sert bir açıklama paylaştı.
1.05.2024 Süper Lig
Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak sürprizi!
Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak sürprizi! Seçim dönemi yaklaşırken Galatasaray’da sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı kulübün eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, çalışmalara başladı.
28.04.2024 Şampiy10
Dursun Özbek'ten şampiyonluk sözleri: Bu sezonu taçlandıracağız
Dursun Özbek'ten şampiyonluk sözleri: Bu sezonu taçlandıracağız Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, şampiyonluk yarışıyla ilgili flaş bir açıklama yaptı.
27.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Dursun Özbek aday olduğunu duyurdu
Galatasaray'da Dursun Özbek aday olduğunu duyurdu Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 25 Mayıs'ta yapılacak başkanlık seçiminde yeniden aday olduğunu açıkladı.
27.04.2024 Süper Lig
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia!
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia! Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunurken Süper Lig için bomba bir iddia ortaya attı.
23.04.2024 Futbol
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi!
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Galatasaray
Dursun Özbek: Mehmet Büyükekşi'yi ikna etme çabasındayım
Dursun Özbek: Mehmet Büyükekşi'yi ikna etme çabasındayım Kulüpler Birliği Vakfı’nın toplantısı öncesi Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Süper Lig
Dursun Özbek'ten Süper Kupa açıklaması: Keşke Fenerbahçe de burada olsa
Dursun Özbek'ten Süper Kupa açıklaması: Keşke Fenerbahçe de burada olsa Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa maçı için gittiği Urfa'da açıklamalarda bulundu.
6.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten çifte bayram müjdesi!
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten çifte bayram müjdesi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı taraftar grubu ultrAslan’ın iftar yemeğine katıldı ve net mesajlar verdi.
1.04.2024 Galatasaray
Ali Koç 'görevi bırakıyorum' demişti, kararından geri döndü
Ali Koç 'görevi bırakıyorum' demişti, kararından geri döndü Daha önce yaptığ açıklamada Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı'ndan istifa ettiğini açıklayan Ali Koç, Süper Lig kulüplerinin isteği üzerine görevine devam etme kararı aldı.
29.03.2024 Fenerbahçe
Ali Koç, Dursun Özbek ve Ertuğrul Doğan PFDK'ya sevk edildi
Ali Koç, Dursun Özbek ve Ertuğrul Doğan PFDK'ya sevk edildi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.
27.03.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan Okan Buruk'a yeni sözleşme
Galatasaray'dan Okan Buruk'a yeni sözleşme Galatasaray sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Okan Buruk için harekete geçti. Başarılı teknik direktör sarı-kırmızılıların yeni sözleşme teklifini kabul ederken alacağı maaş da ortaya çıktı. İşte detaylar...
24.03.2024 Şampiy10
Süper Kupa finali ertelenecek mi? TFF kararı ne zaman açıklayacak, Süper Kupa finali ne zaman, Galatasaray Fenerbahçe süper kupa maçı ertelendi mi?
Süper Kupa finali ertelenecek mi? TFF kararı ne zaman açıklayacak, Süper Kupa finali ne zaman, Galatasaray Fenerbahçe süper kupa maçı ertelendi mi? Süper Kupa finali ertelenecek mi? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Kupa tarihi hakkında açıklamada bulundu. Büyükekşi, Fenerbahçe'den talep geldiğini ve bunu değerlendirdiklerini söyledi.
22.03.2024 Şampiy10
TFF Başkanı Büyükekşi'den Süper Kupa açıklaması: Fenerbahçe'den talep geldi
TFF Başkanı Büyükekşi'den Süper Kupa açıklaması: Fenerbahçe'den talep geldi TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Kupa tarihi hakkında açıklamada bulundu. Büyükekşi, Fenerbahçe'den talep geldiğini ve bunu değerlendirdiklerini söyledi.
21.03.2024 Fenerbahçe
Muslera kararını değiştirdi! Herkes ayrılacak derken Dursun Özbek aklını çeldi
Muslera kararını değiştirdi! Herkes ayrılacak derken Dursun Özbek aklını çeldi Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, basın mensuplarına yaptığı açıklamada sözleşmesi sezon sonunda bitecek Fernando Muslera ile yeni mukavele imzalayacaklarını söylemişti. Uruguaylı eldivenin yeni sözleşmesinde alacağı ücret belli oldu. İşte detaylar...
20.03.2024 Galatasaray
Dursun Özbek de olaya dahil oldu! Ali Koç'a cevap verdi: Buluşmayı iptal etti, artık olmayacağız
Dursun Özbek de olaya dahil oldu! Ali Koç'a cevap verdi: Buluşmayı iptal etti, artık olmayacağız Galatasaray Başkanı Dursun Özbek sponsorluk anlaşması imza töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Özbek, bu toplantıda geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la görüşme bilgisini doğruladı.
19.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu
Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu Galatasaray'da sezon sonunda yapılacak başkanlık ve yönetim kurulu seçiminin tarihi belli oldu.
12.03.2024 Futbol
Fenerbahçe'den Dursun Özbek'e sert yanıt: Bu şahsa bir kez daha hatırlatıyoruz
Fenerbahçe'den Dursun Özbek'e sert yanıt: Bu şahsa bir kez daha hatırlatıyoruz Fenerbahçe resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in sözlerine yanıt verdi.
28.02.2024 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e sert yanıt
Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e sert yanıt Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bugün yaptığı açıklamalara yazılı bir metin paylaşarak cevap verdi. Yıldırım yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe camiası, Dursun Özbek ve benzerleri korkup, sinerken, onların suyuna giderken FETÖ'ye savaş açmış ve kazanmış bir camiadır. O gün FETÖ'nün değirmenine su taşıyanlar malumdur. Bunlar arasında Galatasaray'ın eski başkanları ve mensupları da vardır. FETÖ'ye karşı verilen mücadelede ortada olmayan bu kişiler benim nazarımda FETÖ yandaşıdır" dedi.
27.02.2024 Futbol
Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz!
Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşmasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'ye sert yanıt veren Dursun Özbek, 1 maç ceza alan Mauro Icardi hakkında da önemli ifadeler kullandı.
27.02.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galatasaray başkanı dursun özbek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.