Galatarasay

Galatarasay

Son dakika Galatarasay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Galatarasay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Galatarasay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galatarasay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galatarasay gelişmeleri de dahil olmak üzere 120 galatarasay haberi bulunmuştur. Tüm galatarasay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'nin cevabı ortaya çıktı! TFF'den yeni erteleme teklifi
Fenerbahçe'nin cevabı ortaya çıktı! TFF'den yeni erteleme teklifi Fenerbahçe'nin, Konferans Ligi'nde oynanacağı maç öncesindeki Süper Kupa’nın başka bir tarihe alınmasını istemiş ancak federasyon, Galatasaray’ın kabul etmemesi nedeniyle bunu kabul etmemişti. TFF’den sarı-lacivertlilere yeni bir öneri geldiği ortaya çıktı.
29.03.2024 Fenerbahçe
Ne Sanchez ne de Abdülkerim Bardakcı! Kapıyı göstermişti, şimdi prensi oldu
Ne Sanchez ne de Abdülkerim Bardakcı! Kapıyı göstermişti, şimdi prensi oldu Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatarasay’ın yıldız ismi küllerinden doğdu, sezon başındaki formsuzluğu çabuk atlatan ve yakaladığı fırsatı iyi kullanan tecrübeli isim tekrar eski günlerine kavuştu. İşte detaylar...
14.03.2024 Galatasaray
Galatasaray, Antalya deplasmanından 3 puanla dönüyor
Galatasaray, Antalya deplasmanından 3 puanla dönüyor Süper Lig'in 8'inci haftasında Galatasaray, deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 yendi. Sarı-kırmızılı takıma galibiyeti getiren golleri 58'inci dakikada Sanchez ve 86'ncı dakikada Icardi kaydetti.
7.10.2023 Antalyaspor
Fatih Terim bombası, görüşmeler başladı! İtalyan gazete yeni adresini açıkladı
Fatih Terim bombası, görüşmeler başladı! İtalyan gazete yeni adresini açıkladı Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla anlaşmayan Fatih Terim'le ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. İtalyan gazeteci Di Marzio, efsane çalıştırıcının yeni adresini duyurdu.
17.06.2023 Galatasaray
Galatasaray şampiyonluk kupasını ne zaman alacak? TFF resmen açıkladı...
Galatasaray şampiyonluk kupasını ne zaman alacak? TFF resmen açıkladı... Süper Lig'de şampiyon olarak mutlu sona ulaşan Galatasaray, Fenerbahçe derbisine hazırlanıyor. Sarı-kırmızılıların şampiyonluk kupasını ne zaman alacağını Türkiye Futbol Federasyonu açıkladı.
2.06.2023 Galatasaray
Pascal Nouma kızdı, soruya böyle yanıt verdi: Yürü git lan!
Pascal Nouma kızdı, soruya böyle yanıt verdi: Yürü git lan! Bir gece klübünde sahne alan eski futbolcu Pascal Nouma, Simge Sağın'ın Beşiktaş taraftarı olmasına rağmen Galatarasay'ın Arjantinli yıldızı Icardi'nin attığı golleden sonra 'Aşkın Olayım' şarkısının stadyumda çalmasına izin vermesiyle ilgili konuştu. Nouma, Beşiktaş forması giydiği dönemde bir maçta yaptığı el hareketiyle ilgili soruya ise tepki gösterdi.
26.05.2023 Magazin
Pascal Nouma kızdı, soruya böyle yanıt verdi: Yürü git lan!
Pascal Nouma kızdı, soruya böyle yanıt verdi: Yürü git lan! Bir gece klübünde sahne alan eski futbolcu Pascal Nouma, Simge Sağın'ın Beşiktaş taraftarı olmasına rağmen Galatarasay'ın Arjantinli yıldızı Icardi'nin attığı golleden sonra 'Aşkın Olayım' şarkısının stadyumda çalmasına izin vermesiyle ilgili konuştu. Nouma, Beşiktaş forması giydiği dönemde bir maçta yaptığı el hareketiyle ilgili soruya ise tepki gösterdi.
26.05.2023 Magazin
CHP cephesinde moraller bozuk! Yeni dönemde 39 vekil kaybedecek
CHP cephesinde moraller bozuk! Yeni dönemde 39 vekil kaybedecek CHP, Meclis’e taşıdığı ittifak partilerinden anlamlı bir destek alamadı. Tek istisna Mustafa Sarıgül oldu. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde beklediği sonucu alamayan partide moral bozukluğu yaşanıyor.
16.05.2023 Gündem
Ali Çamlı: Dursun Özbek’in otelinde kalıyoruz diye maçı satacak aşağılık davranış içerisine mi gireceğiz
Ali Çamlı: Dursun Özbek’in otelinde kalıyoruz diye maçı satacak aşağılık davranış içerisine mi gireceğiz Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, "Dursun Özbek’in otelinde kalıyoruz diye maçı satacak aşağılık davranış içerisine mi gireceğiz" dedi.
14.04.2023 Kayseri Spor
Transferin flaş takımı Galatasaray'dan iki bomba birden! Yıldız isim İstanbul'a geliyor...
Transferin flaş takımı Galatasaray'dan iki bomba birden! Yıldız isim İstanbul'a geliyor... Spor Toto Süper Lig'in zirvedeki takımı Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-kırmızılı ekip, birçok ismi listesine alsa da ara transferdeki önceliklerini belirlemiş durumda. Sarı-Kırmızılılar, 5 Mart'a kadar listesindeki iki ismin transferini bitirmek istiyor.
3.03.2023 Galatasaray
Jorge Jesus Arda Güler'i neden oynatmıyor? Efsane isimden bomba açıklama...
Jorge Jesus Arda Güler'i neden oynatmıyor? Efsane isimden bomba açıklama... Galatarasay'ın ve Milli Takım'ın efsane isimlerinden olan Ümit Karan, özel açıklamalarda bulundu. Şu anda 2. Lig ekibi 24Erzincanspor'u çalıştıran 45 yaşındaki hoca, futbolculuk döneminde yaşadıklarından Süper Lig'e bakışına kadar birçok konuda çarpıcı açıklamalar yaptı. Ümit Karan, Galatasaray ile ilgili flaş ifadeler kullanırken, Fenerbahçe, Jorge Jesus ve Arda Güler ile ilgili olay sözlere imza attı. İşte Ümit Karan'ın gündeme oturacak açıklamaları...
24.09.2022 Galatasaray
Hatayspor - Galatasaray: 4-2
Hatayspor - Galatasaray: 4-2 Spor Toto Süper Lig'in 21'inci haftasında Hatayspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Galatasaray'ın 10 kişi kaldığı maçı Hatayspor 4-2 kazandı. Sarı-kırmızılı ekip bir penaltı atışından yaralanamadı.
16.01.2022 Galatasaray
Yeni Malatyaspor: 0 - Galatasaray: 0
Yeni Malatyaspor: 0 - Galatasaray: 0 Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray deplasmanda, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile 0-0 berabere kaldı.
28.11.2021 Futbol
Giresunspor  0- Galatasaray 2
Giresunspor 0- Galatasaray 2 Galatasaray, yeni sezonun ilk maçında Giresunspor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti.
16.08.2021 Galatasaray
Eşref Hamamcıoğlu adaylığını resmen açıkladı
Eşref Hamamcıoğlu adaylığını resmen açıkladı Galatasaray'ın Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu adaylığını açıkladı.
8.04.2021 Galatasaray
Wiltjer'den 21 sayı! Türk Telekom: 81 Galatasaray: 77
Wiltjer'den 21 sayı! Türk Telekom: 81 Galatasaray: 77 Galatasaray, Türk Telekom'a 81-77 mağlup oldu ve ligde son sıraya kadar geriledi.
14.03.2021 Galatasaray
Teşvik primine çok şahit oldum
Teşvik primine çok şahit oldum Tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli kariyerinde 4-5 kez teşvik primine şahit olduğunu açıkladı.
1.01.2021 Süper Lig
Rangers Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray UEFA maçı kanalı ve saati!
Rangers Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray UEFA maçı kanalı ve saati! Glasgow Rangers Galatasaray maçı ne zaman sorusu sarı kırmızılı taraftarlar tarafından merak ediliyor. Glasgow Rangers Galatasaray maçı Galatasaray Glasgow Rangers ile karşı karşıya geliyor. Hajduk Split karşısında 2-0’lık skorla galibiyet kazanan Galatasaray, UEFA Play-off maçında rakibi Glasgow Rangers mağlup ederek yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor. Peki, Rangers Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Galatarasay'ın UEFA maçı ile ilgili detaylar...
30.09.2020 Gündem
Galatasaray Hatayspor maçı hangi kanalda, şifreli mi? Galatasaray Hatayspor maçı saat kaçta, canlı mı?
Galatasaray Hatayspor maçı hangi kanalda, şifreli mi? Galatasaray Hatayspor maçı saat kaçta, canlı mı? Süper Lig'in başlamasına az bir süre kala, Galatasaray ve Hatayspor hazırlık maçına çıkıyor. Pandemi sonrası sergilediği performansla istenileni veremeyen Galatasaray, Süper Lig'in yeni takımı Hatayspor ile karşı kaşıya gelecek. Peki, Galatasaray Hatayspor maçı hangi kanalda? Galatasaray Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta?
3.09.2020 Gündem
Galatasaray- Beşiktaş maçı heyecanı Misli.com'da!
Galatasaray- Beşiktaş maçı heyecanı Misli.com'da! Nefesler tutuldu, herkes derbi maçı bekliyor! Galatarasay, corona virüs salgını nedeniyle seyircisiz oynanacak derbide Beşiktaş'ı ağırlarken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Canlı Bahis ve daha birçok yeni oyun seçeneğiyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Üstelik ilk 100 TL'lik iddaa oyununuza 10 TL hediye!
15.03.2020 Galatasaray
Arda Turan'dan Galatasaray açıklaması!
Arda Turan'dan Galatasaray açıklaması! Galatasaray'a transferi yılan hikayesine dönen Arda Turan, Mustafa Cengiz ve yönetiminin duruşu ile Fatih Terim'in kendisine yönelik ısrarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
28.01.2020 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Denizli'de çok ciddi bir yanlış yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Denizli'de çok ciddi bir yanlış yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtladı. MHP lideri Bahçeli ile İstanbul, Ankara ve İzmir mitinglerinin yapılacağını söyleyen Erdoğan, İYİ Parti lideri Meral Akşener için de "Denizli'de çok ciddi bir yanlış yaptı. 'Cumhurbaşkanının terörist dediği Denizliler' dedi. Ardından Aydın'a geçti, 'Cumhurbaşkanının terörist dediği Aydınlı vatandaşlarım' ifadesini kullandı.
14.03.2019 Siyaset
Süper Lig'de 13. haftanın perdesi Türk Telekom Stadı'nda açılıyor
Süper Lig'de 13. haftanın perdesi Türk Telekom Stadı'nda açılıyor UEFA Uluslar Lig'i için verilen milli aranın ardından Süper Lig'in 13. haftası Galatasaray-Atiker Konyaspor maçıyla açılacak.
22.11.2018 Galatasaray
Aykut Kocaman, ilk sınavında Fatih Terim'e karşı!
Aykut Kocaman, ilk sınavında Fatih Terim'e karşı! Atiker Konyaspor'da 3'üncü kez göreve getirilen Aykut Kocaman, ilk sınavını Galatasaray karşısında verecek. Konyaspor, Kocaman yönetiminde Galatasaray'a karşı çıktığı 8 karşılaşmada 7 mağlubiyet alırken 1 maçtan da beraberlikle ayrıldı.
21.11.2018 Konya Spor
Aslan'ın galibiyet hasreti Kayseri'de sona erdi!
Aslan'ın galibiyet hasreti Kayseri'de sona erdi! Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Kayserispor deplasmanına konuk olan Galatasaray maçı 3-0 kazandı.
10.11.2018 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Galatarasay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galatarasay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.