Gaf

Gaf

Son dakika gaf haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gaf ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gaf haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gaf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gaf gelişmeleri de dahil olmak üzere 570 gaf haberi bulunmuştur. Tüm gaf haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
Somer Şef'ten büyük gaf! MasterChef All Star'da finalist ve şampiyonlara yedek muamelesi yaptı
Somer Şef'ten büyük gaf! MasterChef All Star'da finalist ve şampiyonlara yedek muamelesi yaptı MasterChef All Star tüm hızıyla devam ediyor. Haftanın eleme adaylarının belli olduğu yarışmada jüri üyesi Somer Sivrioğlu, yaptığı konuşmayla sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Yarışmanın kurallarına göre şampiyon ve finalistlerin sonradan kadroya dahil olması Somer şefi şaşırttı.
10.09.2023 Televizyon
Biden’dan yeni gaf: İngiltere başbakanının adını yanlış söyledi
Biden’dan yeni gaf: İngiltere başbakanının adını yanlış söyledi ABD Başbakanı Joe Biden, İngiltere’nin yeni başbakanı Rishi Sunak’ın ismini "Rashee Sanook" şeklinde telaffuz ederek yeni bir gafa imza attı.
25.10.2022 Dünya
Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran gaf! Yarışmacı ne yapacağını şaşırdı, Kenan İmirzalıoğlu'nun tepkisi dikkat çekti
Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran gaf! Yarışmacı ne yapacağını şaşırdı, Kenan İmirzalıoğlu'nun tepkisi dikkat çekti Kim Milyoner Olmak İster, her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicileriyle buluştu. Haftada iki gün Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster'de bugün başarılı performanslar yer aldı. Yayınlanan bu yeni bölümde yarışmaya katılan Cumali Miçooğulları, yaptığı gafla yarışmaya damga vurdu.
19.08.2022 Magazin
Murat Kekilli’den 'rahmetli Bülent Ersoy' gafı! Yüz ifadesi anında değişti, iki kez özür diledi...
Murat Kekilli’den 'rahmetli Bülent Ersoy' gafı! Yüz ifadesi anında değişti, iki kez özür diledi... Konya’nın Hüyük ilçesinde konser veren ünlü sanatçı Murat Kekilli, sahnede vefat etmiş bazı sanatçıları onların sesleriyle taklit etmeye çalışırken, Bülent Ersoy’u yanlışlıkla “rahmetli Bülent Ersoy” diye anons etti ardından hem ünlü sanatçıdan hem de hayranlarından özür diledi.
23.07.2022 Magazin
ABD'yi sarsan skandal! Başkan Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın başı belada: Kız arkadaş deneyimi için 30 bin dolar!
ABD'yi sarsan skandal! Başkan Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın başı belada: Kız arkadaş deneyimi için 30 bin dolar! Son günlerde yaptğığı gaflarla zor günler yaşayan ve başkanlık koltuğu sallanan Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden skandallarla yeniden gündemde. Hunter Biden'a ait olduğu iddia edilen telefon verileri internete sızdırıldı. Veriler arasında yaşı küçük kız çocuklarıyla uygunsuz fotoğrafları, uyuşturucu madde ve silah kullanımıyla ilgili yazışmalar ve görüntülerin yanı sıra babasını "pedofili Peter" adıyla kaydettiği yer aldı.
12.07.2022 Dünya
Biden’dan bir gaf daha! Bu kez çok fena çuvalladı
Biden’dan bir gaf daha! Bu kez çok fena çuvalladı ABD Başkanı Joe Biden, ABD Yüksek Mahkemesi’nin kürtaj hakkı kararını iptal etmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, kendisi için yazılan "cümlenin sonu, cümleyi tekrar oku" şeklindeki notları da okudu.
8.07.2022 Dünya
Tanju Özcan, kendisini protesto edenlere dans ederek karşılık verdi
Tanju Özcan, kendisini protesto edenlere dans ederek karşılık verdi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, AK Parti’li meclis üyesi Hacer Çınar’a yönelik sözleri belediye binası önünde protesto edildi. Protesto gösterisini makam odasının penceresinden izleyen Özcan, el sallayarak, dans etti.
2.06.2022 Siyaset
CHP'li Özel: Türkiye, demokrasiye dönüşüm manifestosunu yılın ilk ayında görecek
CHP'li Özel: Türkiye, demokrasiye dönüşüm manifestosunu yılın ilk ayında görecek  CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 6 siyasi partinin 'Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem' çalışmasına ilişkin, "Türkiye, 6 siyasi partinin birlikte otoriterlikten demokrasiye dönüşüm manifestosunu, yeni yılın ilk ayı içinde bu partilerin liderlerinin katkısı ile görecek" dedi.
29.12.2021 Siyaset
Tuvana Türkay: Sette dönen şantajları anlattırmayın!
Tuvana Türkay: Sette dönen şantajları anlattırmayın! Geçirdiği estetik operasyonları ti'ye alınan ve ‘Ağır Romantik' filmindeki rol arkadaşı Onur Tuna'ya yaptığı gafla uzun süre konuşulan Tuvana Türkay, konuların yeniden gündeme gelmesine isyan etti.
24.05.2021 Magazin
Güner Ümit kimdir? Ümit Güner yerine koyanlara isyan eden Ümit Güner hakkında merak edilenler…
Güner Ümit kimdir? Ümit Güner yerine koyanlara isyan eden Ümit Güner hakkında merak edilenler… Ünlü TV sunucusu, dublaj sanatçısı Güner Ümit, YouTube'da yayınlanan bir programa katılarak, Zerrin Özer’e tecavüz eden Ümit Güner yerine koyanlara isyan etti. Güner Ümit ardından Zerrin Özer de günlerdir süren suskunluğunu bozdu ve konuyla ilgili açıklama yaptı. Güner Ümit kimdir? İşte Ümit Güner hakkında merak edilenler…
26.03.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'deki istifalarla ilgili flaş sözler...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'deki istifalarla ilgili flaş sözler... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana, Antalya, Bursa ve Muğla illerinde yapılan AK Parti il kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi de partilerinde yaşanan istifalar dolayısıyla bizi hedef alıyorlar. Kime sorsanız Atatürk'ün CHP'si ile Kılıçdaroğlu'nun CHP'si arasında sadece isim benzerliği olduğunu söyleyecekler. Siz gizlemeye çalışsanız da millet sizin kimlerle yol yürüdüğünüzü, hangi kirli pazarlıkları yaptığınızı görüyor." ifadelerini kullandı.
1.02.2021 Siyaset
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal'dan CHP'ye sert sözler
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal'dan CHP'ye sert sözler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Siz bu ülkede bu ülkenin savcısını şehit etmiş teröristleri savunacak ve sempati duyacak kadar bu ülkeye yabancılaşacaksınız sonra kalkıp bu ülkenin valisine, bu ülkenin kaymakamına 'militan' diyeceksiniz." dedi.
27.01.2021 Siyaset
CHP'li belediye başkanından Muharrem İnce kararı
CHP'li belediye başkanından Muharrem İnce kararı Antalya'nın İbradı ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla partisinden istifa ettiğini ve Muharrem İnce'nin kuracağı partiyle hareket edeceğini açıkladı.
26.01.2021 Siyaset
Survivor Öykü Çelik kimdir? Survivor Öykü Çelik kaç yaşında ve nereli?
Survivor Öykü Çelik kimdir? Survivor Öykü Çelik kaç yaşında ve nereli? Survivor 2021 macerası başlıyor. Survivor 2021'e damga vuracak Ünlüler Takımı oldukça dikkat çeken isimlerden oluşuyor. Yayınlanan ilk bölümle ekranlara merhaba diyecek Survivor 2021'de Ünlüler Takımı izleyiciler tarafından araştırılıyor. Ünlüler Takımı'nın dikkat çeken isimleri arasında yer alan oyuncu Öykü Çelik de pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Survivor Öykü Çelik kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor Öykü Çelik'in hayatı hakkında merak edilenler...
9.01.2021 Gündem
Trump günler sonra ilk kez görüntülendi! Büyük bir gafa imza attı
Trump günler sonra ilk kez görüntülendi! Büyük bir gafa imza attı ABD Başkanı Donald Trump, 3 Kasım'da yapılan başkanlık seçimlerini kaybettiğinin netleştiği pazar gününün ardından ilk kez kamuoyunun önüne çıktı. Trump, Beyaz Saray'dan otomobille kısa bir yolculuğun ardından Virginia'daki Arlington Ulusal Mezarlığı'na gitti. Gaziler Günü Anması'na katılan Trump, büyük bir gafa imza attı.
11.11.2020 Dünya
Acun Ilıcalı bilgisayar kampanyasında ne kadar toplandı? Acun Ilıcalı bilgisayar kampanyası bağış toplamı
Acun Ilıcalı bilgisayar kampanyasında ne kadar toplandı? Acun Ilıcalı bilgisayar kampanyası bağış toplamı Acun Ilıcalı, çocuklar için dizüstü bilgisayar kampanyası yaptı. Dün akşam TV8'de uzaktan eğitim gören çocuklar için dizüstü bilgisayar kampanyası düzenledi. Binlerce kişinin bağış yaptığı gecede toplanan rakam da belli oldu.
21.09.2020 Gündem
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan'dan büyük gaf!
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan'dan büyük gaf! Milli Görüş hareketinin lideri eski başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın oğlu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ünlü Fransız yazar ve feminist filozof Simone de Beauvoir için “biseksüel (her iki cinse de eğilimli) bir adam” dedi. Bu ifade kısa sürede Twitter’da TT oldu.
12.09.2020 Gündem
ABD Başkanı Trump'tan büyük gaf! Alay konusu oldu...
ABD Başkanı Trump'tan büyük gaf! Alay konusu oldu... ABD Başkanı Trump düzenlediği basın toplantısında yaptığı gafla yine sosyal medyanın gündemine oturdu. Trump, yaptığı büyük hatayla sosyal medya kullanıcılarının alaylarına maruz kaldı.
11.08.2020 Dünya
Büyük gaf! Youtube'da yayın devam edince...
Büyük gaf! Youtube'da yayın devam edince... Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz'in GS TV'de seçimle ilgili yaptığı konuşmada televizyon kanalı reklama giderken, Youtube kanalı ise yayına devam etti. Bu esnada Cengiz'in çalışanlarla yaptığı konuşmalar çok net şekilde duyuldu. Taraftarlar Youtube kanalındaki bu hataya tepki gösterdi.
14.11.2019 Futbol
Ece Erken'in 'Madonna' gafı olay oldu!
Ece Erken'in 'Madonna' gafı olay oldu! Ünlü sunucu Ece Erken, Madonna'yı bu yıl Eurovision'da yarışmacı sanıp büyük bir gafa imza attı.
24.05.2019 Magazin
Dışişleri'nden AB'ye sert tepki
Dışişleri'nden AB'ye sert tepki Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkan Yardımcısı Frans Timmermans'ın 31 Mart yerel seçim sonuçlarıyla ilgili ifadelerine ilişkin, "AB yetkililerinin hukuki sürece saygı göstermeksizin keyfi ve aceleci açıklamaları büyük bir talihsizlik olmuştur. AB yetkililerini siyasi heves ve tercihleri uğruna AB'nin temsil ettiği demokratik ve hukuki değerleri aşındırmamaya davet ediyoruz." ifadesini kullandı.
7.04.2019 Gündem
Mehmet Özhaseki: Çok kirli bir ilişki var burada
Mehmet Özhaseki: Çok kirli bir ilişki var burada AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş ile ilgili "sahte senet" iddialarına değinerek, "O işten 600 bin dolar alacak senin ne maharetin var? Ne bu 600 bin dolarlık iş? Doğru dürüst cevap ver. Çok kirli bir ilişki var burada" dedi.
23.03.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Gaf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gaf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.