Futbolun Zirvesi

Futbolun Zirvesi

Son dakika Futbolun Zirvesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Futbolun Zirvesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Futbolun Zirvesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Futbolun Zirvesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan futbolun zirvesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 62 futbolun zirvesi haberi bulunmuştur. Tüm futbolun zirvesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Manchester City-Inter finali öncesi dikkat çeken Haaland detayı
Manchester City-Inter finali öncesi dikkat çeken Haaland detayı Avrupa'da futbolun zirvesi bu akşam İstanbul'da sahnelenecek. Manchester City ile Inter, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Avrupa'nın en büyük kupasını kazanmak için karşı karşıya gelecek. İngiliz basını, 2005'te Liverpool'un kazandığı unutulmaz finali manşetlere taşırken dikkat çeken Haaland detayını okuyucularıyla paylaştı.
10.06.2023 Şampiy10
Dilmen'den büyük iddia!
Dilmen'den büyük iddia! Futbol Yorumcusu Rıdvan Dilmen, TRTSPOR'da yayınlanan "Futbolun Zirvesi" adlı programda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
20.12.2017 Galatasaray
G.Saray'dan Rıdvan Dilmen açıklaması
G.Saray'dan Rıdvan Dilmen açıklaması G.Saray, ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen hakkında resmi siteden açıklama yayımladı.
13.12.2017 Galatasaray
Dilmen'den çarpıcı açıklamalar!
Dilmen'den çarpıcı açıklamalar! Rıdvan Dilmen, TRT Spor'da yayınlanan Futbolun Zirvesi programında futbol gündemindeki gelişmeleri değerlendirdi. Dilmen, gündemdeki konular hakkında flaş yorumlar yaptı.
28.11.2017 Futbol
Futbolun zirvesi İstanbul'da!
Futbolun zirvesi İstanbul'da! FIFA Futbol Zirvesi Türkiye'de yapılıyor. FIFA Başkanı Infantino ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören açıklama yaptı.
23.11.2017 Futbol
Dilmen'den Kocaman açıklaması! Aziz Yıldırım...
Dilmen'den Kocaman açıklaması! Aziz Yıldırım... Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, TRT Spor'da yayınlanan Futbolun Zirvesi programında gündemle ilgili açıklamalar yaptı.
8.11.2017 Futbol
Dilmen'den çarpıcı yorum! Terim ve G.Saray...
Dilmen'den çarpıcı yorum! Terim ve G.Saray... Rıdvan Dilmen ve Mustafa Denizli TRTSPOR'da yayınlanan Futbolun Zirvesi programında haftanın futbol gündemini değerlendirdi.
31.10.2017 Süper Lig
Rıdvan Dilmen'den büyük iddia! "Güneş, G.Saray'da çalışablir..."
Rıdvan Dilmen'den büyük iddia! "Güneş, G.Saray'da çalışablir..." Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, TRT Spor'da yayınlanan Futbolun Zirvesi programında gündeme dair önemli açıklamalar yaptı.
24.10.2017 Süper Lig
Rıdvan Dilmen'den şok sözler! 'Fenerbahçe...'
Rıdvan Dilmen'den şok sözler! 'Fenerbahçe...' Rıdvan Dilmen, TRT Spor'da yayınlanan Futbolun Zirvesi programında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.
20.09.2017 Galatasaray
İşte Fenerbahçe'nin 5 transferi
İşte Fenerbahçe'nin 5 transferi Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, TRTSPOR'da yayınlanan 'Futbolun zirvesi' programında çok önemli açıklamalar yaptı.
9.05.2017 Fenerbahçe
Rıdvan Dilmen: Onun Fenerbahçeliliğini kabul etmiyorum
Rıdvan Dilmen: Onun Fenerbahçeliliğini kabul etmiyorum Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Yakın Doğu Üniversitesi Başkanı ve Fenerbahçe kongre üyesi olan Işık Eyigüngör için, "Onun Fenerbahçeliliğini kabul etmiyorum" dedi.
9.05.2017 Fenerbahçe
"Lyon'dan 1-2 oyuncu kırmızı kart görür"
"Lyon'dan 1-2 oyuncu kırmızı kart görür" Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, bu akşam oynanacak Beşiktaş-Lyon maçı öncesi çok çarpıcı bir iddiada bulundu
20.04.2017 Beşiktaş
Muharrem Usta: 'Trabzonspor 5 yıldır unutuldu'
Muharrem Usta: 'Trabzonspor 5 yıldır unutuldu' Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Avrupa'nın dev bir kulübüyle iş birliğine gidildiğini duyurdu.
20.03.2017 Trabzonspor
'Ayrılmak isterse saygı duyarız'
'Ayrılmak isterse saygı duyarız' Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Aykut Kocaman'ın geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu.
20.03.2017 Konya Spor
Kılıç: 'Kazanacağımıza inanıyorum'
Kılıç: 'Kazanacağımıza inanıyorum' Türkiye'nin artık sporda çok güçlü olduğunu söyleyen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "EURO 2024 adaylığı konusunda tek rakibimiz Almanya. Ama kazanacağımıza inanıyorum" dedi.
20.03.2017 Futbol
Dursun Özbek müjdeyi verdi!
Dursun Özbek müjdeyi verdi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, NTVSpor'a gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
20.03.2017 Galatasaray
'Meyvelerini toplamaya başladık'
'Meyvelerini toplamaya başladık' Futbolun zirvesi bugün İstanbul'da bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı ‘Futbol Zirvesi’ Haliç Kongre Merkezi’nde yapılıyor. Panelde konuşan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, "Daha güçlü bir Türkiye için 'evet' diyen bir 17 Nisan sabahında uyanmak dileğiyle" açıklamasını yaptı.
20.03.2017 Futbol
İki başkan bir araya geldi!
İki başkan bir araya geldi! Bu yıl ikincisi düzenlenen futbolun zirvesi toplantısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isteği üzerine Aziz Yıldırım ile Dursun Özbek birbirlerine sarıldı.
20.03.2017 Galatasaray
Futbolun zirvesi İstanbul'da toplanacak
Futbolun zirvesi İstanbul'da toplanacak Spor Toto Süper Lig'de yer alan ekiplerin oluşturduğu Kulüpler Birliği Vakfı tarafından ikinci kez düzenlenen Futbol Zirvesi yarın İstanbul'da yapılacak.
19.03.2017 Süper Lig
Rıdvan Dilmen: Igor Tudor iyi ama...
Rıdvan Dilmen: Igor Tudor iyi ama... Rıdvan Dilmen TRTSPOR'da yayınlanan Futbolun Zirvesi programında Levent Özçelik'in sorularını yanıtladı ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
24.09.2021 Galatasaray
Rıdvan Dilmen: Beşiktaş'ın yeni transferi müthiş
Rıdvan Dilmen: Beşiktaş'ın yeni transferi müthiş Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın ara transfer öncesi anlaşmaya vardığı Hollandalı futbolcu Ryan Babel ile ilgili "müthiş" ifadesini kullandı.
24.09.2021 Beşiktaş
Rıdvan Dilmen, TFF'ye başkan adayı oldu!
Rıdvan Dilmen, TFF'ye başkan adayı oldu! Rıdvan Dilmen, TRT Spor'da Levent Özçelik'in sunduğu Futbolun Zirvesi programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dilmen, 2019'da TFF Başkanlığı'na aday olacağını açıkladı.
23.11.2016 TFF 1.Lig
'Futbolun Zirvesi çok önemli'
'Futbolun Zirvesi çok önemli' Eskişehirspor Kulübü Başkanı ve Kulüpler Birliği Vakfı 2'nci Başkanı olan Mesut Hoşcan, İstanbul'da dün düzenlenen Futbol Zirvesi sonrası Doğan Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
29.01.2016 Futbol
Futbolun zirvesi İstanbul’da toplanacak
Futbolun zirvesi İstanbul’da toplanacak Spor Toto Süper Lig'de yer alan ekiplerin oluşturduğu Kulüpler Birligi Vakfı, Futbol Zirvesi adı altında yarın İstanbul'da önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak.
27.01.2016 Futbol
Futbolun zirvesi Kayseri'de!
Futbolun zirvesi Kayseri'de! Kayseri'de FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nın açılış karşılaşması öncesi FIFA ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) heyeti yemekte bir araya geldi.
21.06.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Futbolun Zirvesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki futbolun zirvesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.