Futbol Okulu

Futbol Okulu

Son dakika futbol okulu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan futbol okulu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını futbol okulu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Futbol Okulu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan futbol okulu gelişmeleri de dahil olmak üzere 554 futbol okulu haberi bulunmuştur. Tüm futbol okulu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Küçük çocuğun yüzüne biber gazı sıkan şüpheliyi gözleri ele verdi
Küçük çocuğun yüzüne biber gazı sıkan şüpheliyi gözleri ele verdi Bursa'da, arkadaşıyla evinin önünde oturan Yusuf Emir Bolat'ın (9) yanına bisikletle yaklaşıp, yüzüne biber gazı sıkan ve 6 ayrı suçtan tutuklanan Veysel İlhan (31), yakalandı. İlhan'ın saldırı yerinden itibaren, kaçış güzergahındaki tüm güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, en son markette alışveriş yaparken görüntülendiğini ve göz kayması (Şaşılık) rahatsızlığı olduğunu tespit etti. Suç kaydı bulunan aynı rahatsızlığa sahip 167 kişinin listesini çıkaran polis, üzerindeki tişörtten kimliğini tespit ettiği Veysel İlhan'ı evinde yakalayıp gözaltına aldı.
4.11.2023 Yaşam
Arda Güler'i yetiştiren antrenörü anlattı! İşte keşfedilme hikayesi
Arda Güler'i yetiştiren antrenörü anlattı! İşte keşfedilme hikayesi La Liga ekiplerinden Real Madrid, Barcelona ile girdiği transfer yarışından zaferle ayrılarak Fenerbahçe'den 30 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı Arda Güler ile 6 yıllık sözleşme imzaladı. Gençlerbirliği Futbol Okulu’nda henüz 12 yaşındayken yetenekleri ile dikkati çeken genç yıldızın Real Madrid’e transfer olmasıyla altyapıdaki antrenörü, oyuncularının başarıları ile gurur duyuyor.
8.07.2023 Şampiy10
Erkan Kolçak Köstendil'den 'Zekeriyaköy'e taşındığı' iddiasına yanıt!
Erkan Kolçak Köstendil'den 'Zekeriyaköy'e taşındığı' iddiasına yanıt! 'Ulan İstanbul', 'Çukur', ve 'Muhteşem Yüzyıl: Kösem' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Erkan Kolçak Köstendil, eşi Cansu Tosun ile Cihangir'de otururken, şehrin kalabalığından sıkıldıkları ve oğullarının rahatını düşündükleri için Zekeriyaköy'de bahçeli bir eve taşındıkları iddiasına açıklık getirdi.
21.05.2023 Magazin
Zafer Biryol kimdir, nereli, kaç yaşında? Zafer Biryol hangi takımlarda oynadı?
Zafer Biryol kimdir, nereli, kaç yaşında? Zafer Biryol hangi takımlarda oynadı? İstanbul'da FETÖ'nün futbol yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda, silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan aranan eski futbolcu Zafer Biryol yakalandı. Peki, Zafer Biryol kimdir, nereli, kaç yaşında? Zafer Biryol hangi takımlarda oynadı?
20.10.2022 Gündem
Altay başkanı Özgür Ekmekçioğlu istifa etti
Altay başkanı Özgür Ekmekçioğlu istifa etti Sezonun bitimine 7 maç kala kümede kalma mücadelesi veren Altay'da başkan Özgür Ekmekçioğlu görevini bıraktı. Yönetim kurulu, gerçekleştirdiği son toplantıda 21-28 Nisan’da yapılacak olan genel kurula kadar Başkan Vekili Levent Doğanoğlu’nun başkanlık görevini yerine getirmesine karar verdi.
7.04.2022 Süper Lig
Atiba'dan flaş sözler! "1 yıl daha..."
Atiba'dan flaş sözler! "1 yıl daha..." Sözleşmesindeki opsiyon maddesini yerine getirip 25 maç oynayarak 1 yıllık yeni kontratı kapan Atiba, duygularını paylaştı. Başarılı ön libero, “36 yaşında olmama rağmen kendimi çok iyi hissediyorum. Yeni sezonda da takımım için elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi.
28.05.2019 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Engin İpekoğlu sürprizi!
Fenerbahçe'de Engin İpekoğlu sürprizi! Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında 11 Mayıs Cumartesi günü Akhisarspor'la yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
9.05.2019 Süper Lig
Uğurcan Çakır: Her zaman 1 numara olmak isterim
Uğurcan Çakır: Her zaman 1 numara olmak isterim Teknik Direktör Şenol Güneş’in ilk defa A Milli Takım’a davet ettiği Trabzonspor’un genç kalecisi Uğurcan Çakır, “Her seferinde 1 numaralı kaleci olmak için çaba harcarım. Her zaman da 1 numara olmak isterim” dedi.
1.04.2019 Trabzonspor
Yeni 'Cesur Yürek' Ozan Kabak!
Yeni 'Cesur Yürek' Ozan Kabak! Daha 18’inde Galatasaray’ın değişmezleri arasına giren Ozan, Schalke maçına da damga vurdu. Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı ilk maçta sahanın en fazla topla buluşan, en fazla isabetli pas atan, pas arası ve uzaklaştırma yapan oyuncusu oldu. Bu gidişle Aslan'ı defansındaki efsanesi Bülent Korkmaz'ın tahtını sallayacak gibi görünüyor.
26.10.2018 Galatasaray
Müjdat Yetkiner: Aziz Yıldırım benim liderim
Müjdat Yetkiner: Aziz Yıldırım benim liderim Fenerbahçe'nin görevine son verdiği Müjdat Yetkiner, süreçle alakalı konuştu.
8.10.2018 Fenerbahçe
Trabzonspor'da derbi hazırlıkları sürüyor
Trabzonspor'da derbi hazırlıkları sürüyor Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in dördüncü haftasında 1 Eylül Cumartesi günü Galatasaray'la oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün saat 10.30'da yaptığı antrenmanla sürdürdü.
30.08.2018 Trabzonspor
Trabzonspor Galatasaray'a hazırlanıyor
Trabzonspor Galatasaray'a hazırlanıyor Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 1 Eylül Cumartesi günü sahasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
30.08.2018 Trabzonspor
Beşiktaş'a Filistinli genç: Bader Abduramadan!
Beşiktaş'a Filistinli genç: Bader Abduramadan! Kara Kartal’ın alt yapısına getirilen antrenör Sead Halilagic, ilk transferini gerçekleştirdi.
15.08.2018 Beşiktaş
Bodrum Beşiktaş Futbol Okulu açıldı
Bodrum Beşiktaş Futbol Okulu açıldı Bodrum Beşiktaş Futbol Okulu'nun açılışına katılan Beşiktaş'ın kaptanı Tolga Zengin, "Burada inşallah geleceğin yavru kartalları yetişecek." dedi.
19.06.2018 Beşiktaş
7 profesyonel 50 miniğe karşı futbol maçı yaptı
7 profesyonel 50 miniğe karşı futbol maçı yaptı Muğla'nın Marmaris ilçesinde, Altınordu Marmaris Futbol Okulu açılışında aralarında Fenerbahçeli Salih Uçan ve Atiker Konyasporlu Volkan Fındıklı'nın da bulunduğu 7 profesyonel oyuncu, 50 minik futbolcuyla karşı karşıya geldi.
11.06.2018 TFF 1.Lig
Atiba Hutchinson kararını verdi
Atiba Hutchinson kararını verdi Başkan Fikret Orman'ın "Atiba'yla 1 yıl daha devam etmek istiyoruz” sözlerine Kanadalı oyuncudan cevap geldi. Tecrübeli ön libero, “Hem ben hem de ailem burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bir senelik sözleşme uzatıp devamına sonrasında bakacağım” dedi.
27.05.2018 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Kayserispor maçı hazırlıkları
Fenerbahçe'de Kayserispor maçı hazırlıkları Fenerbahçe Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 2 Nisan Pazartesi günü deplasmanda Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
30.03.2018 Fenerbahçe
UEFA'dan Altınordu'ya ziyaret
UEFA'dan Altınordu'ya ziyaret UEFA Gençlik ve Amatör Futbol Komitesi Başkanı John Delaney ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Başkan Vekili ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Altınordu Kulübünün tesislerinde incelemelerde bulundu
26.03.2018 TFF 1.Lig
Galatasaray'a sürpriz golcü
Galatasaray'a sürpriz golcü Kahramanmaraş'ta 10 yaşındaki forvet oyuncusu Ali Osman Kalın, Galatasaray'a transfer oldu. Futbol hayatına gelecek yıldan itibaren İstanbul'da, Galatasaray'ın alt yapısında devam edecek olan Kalın'ın en büyük hedefi ise A takımda kaptanlık pazubandını takmak.
24.02.2018 Galatasaray
Galatasaray kafilesi İzmir'de
Galatasaray kafilesi İzmir'de Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında yarın Bucaspor'la karşılaşacak Galatasaray, İzmir'e geldi.
17.01.2018 Galatasaray
Bizde torpil olmaz!
Bizde torpil olmaz! Altınordu mucizesinin mimarı Seyit Mehmet Özkan Vatan'a konuştu:
1.01.2018 TFF 1.Lig
Fetullah Gülen ile bizzat görüşmüş!
Fetullah Gülen ile bizzat görüşmüş! FETÖ’nün futboldaki yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında hakkında işlem yapılan eski milli futbolcu Zafer Biryol’a yönelik suçlamanın detayları belli oldu. Biryol’un Gülen ile yüz yüze görüştüğü, evinde 15 Temmuz’a kadar sohbet toplantıları düzenlediği ve Ömer Çatkıç ile birlikte telefonuna ByLock indirdiği saptandı.
1.12.2017 Futbol
Zafer Biryol hakkında flaş karar!
Zafer Biryol hakkında flaş karar! FETÖ soruşturması kapsamında ByLock kullandığı iddiasıyla gözaltına alınan eski futbolcu Zafer Biryol serbest bırakıldı.
28.11.2017 Futbol
Fenerbahçe, G.Saray derbisinin hazırlıklarını sürdürdü
Fenerbahçe, G.Saray derbisinin hazırlıklarını sürdürdü Süper Lig'in 9. haftasındaki derbi maçta 22 Ekim Pazar günü Galatasaray'a konuk olacak Fenerbahçe, hazırlıklarına devam etti.
19.10.2017 Fenerbahçe
İkizleri kaza ayırdı
İkizleri kaza ayırdı Bodrum’dan Turgutreis yönüne giden Ali Osman Kunduz (30) yönetimindeki Almanya plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü iddiaya göre aşırı hız nedeniyle kaybetti.
3.07.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Futbol Okulu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki futbol okulu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.