Funda Eryiğit

Funda Eryiğit

Son dakika funda eryiğit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan funda eryiğit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını funda eryiğit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Funda Eryiğit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan funda eryiğit gelişmeleri de dahil olmak üzere 82 funda eryiğit haberi bulunmuştur. Tüm funda eryiğit haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnci Taneleri’ne iki yeni isim geliyor
İnci Taneleri’ne iki yeni isim geliyor Kanal D’nin Yılmaz Erdoğan imzalı sevilen dizisi “İnci Taneleri” bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor.
28.03.2024 Magazin
Funda Eryiğit 39'uncu yaşını kutladı!
Funda Eryiğit 39'uncu yaşını kutladı! Oyuncu Funda Eryiğit, rol aldığı ‘Bir Başkadır’ dizisi ve ‘Cici’ filminin yönetmeni Berkun Oya (46) ile geçtiğimiz mart ayında nikah masasına oturmuştu. Evlendikten kısa bir süre sonra çift çocuklarını kucağına almıştı. Eryiğit’ten yeni pozlar geldi.
7.11.2023 Magazin
Funda Eryiğit'ten güzel haber! Anne oldu
Funda Eryiğit'ten güzel haber! Anne oldu Son yıllarda yer aldığı projelerle adından söz ettiren güzel oyuncu Funda Eryiğit yönetmen sevgilisi Berkun Oya ile yakalşık 2 yıldır aşk yaşıyordu. Mutluluklarını evlilikle taçlandırma kararı alan çift geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturmuştu. Bir süredir anne olmak için gün sayan Funda Eryiğit doğum yaptı.
20.05.2023 Magazin
Funda Eryiğit'ten karnı burnunda paylaşım!
Funda Eryiğit'ten karnı burnunda paylaşım! Son dönemde yer aldığı yapımlarla adından söz ettiren oyuncu Funda Eryiğit yönetmen sevgilisi Berkun Oya ile yaklaşık 2 yıldır aşk yaşıyordu. Mutluluklarını evlilikle taçlandırma kararı alan çift geçtiğimiz ay mutluluğa ‘Evet’ dedi. Şimdilerde 8 aylık hamile olan Funda Eryiğit karnı burnunda paylaşım yaptı.
1.05.2023 Magazin
Boğa Boğa filmi konusu nedir? Boğa Boğa filmi oyuncuları kimler?
Boğa Boğa filmi konusu nedir? Boğa Boğa filmi oyuncuları kimler? Boğa Boğa filmi konusu nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit'in rol aldığı Boğa Boğa filmi 42'inci İstanbul Film Festivali'nde seyirciyle buluşuyor. Netflix'te yayınlanacak Boğa Boğa filmi Çanakkale'de çekildi. Peki Boğa Boğa oyuncuları kimler?
27.04.2023 Televizyon
'Önce bebek sonra nikah' diyen ünlüler
'Önce bebek sonra nikah' diyen ünlüler Oyuncu Funda Eryiğit ile yönetmen Berkun Oya, nikâh masasına oturdu.
29.03.2023 Magazin
Funda Eryiğit'ten hamilelik açıklaması!
Funda Eryiğit'ten hamilelik açıklaması! Yönetmen Berkun Oya (45) ile iki yıldır aşk yaşayan, şimdilerde ilk bebeğini kucağına almak için gün sayan oyuncu Funda Eryiğit (38), hamilelik süreci ve evlilik planı hakkında konuştu.
23.03.2023 Magazin
Oyuncu Funda Eryiğit'ten hamilelik pozu!
Oyuncu Funda Eryiğit'ten hamilelik pozu! Yönetmen sevgilisi Berkun Oya ile anne-baba olmaya hazırlanan Funda Eryiğit'ten yeni fotoğraf geldi. Hamile olan oyuncu, ayna karşısında karnı burnunda pozunu paylaştı. Ünlü oyuncu geçtiğimiz aylarda verdiği röportajda, "Evlenmeyi düşünüyor musun?” sorusuna yanıt vermişti.
31.01.2023 Magazin
Funda Eryiğit'ten hamilelik pozu!
Funda Eryiğit'ten hamilelik pozu! Sevgilisi Berkun Oya ile ilk kez anne-baba olmaya hazırlanan Funda Eryiğit'ten yeni fotoğraf geldi. Hamile olan oyuncunun karnı iyice belirginleşti
23.01.2023 Magazin
Funda Eryiğit ve Berkun Oya'nın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!
Funda Eryiğit ve Berkun Oya'nın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu! Oyuncu Funda Eryiğit yönetmen sevgilisi Berkun Oya ile yaklaşık iki yıldır birlikte. Mutluluklarını evlilikle taçlandırma kararı alan çift düğün hazırlıkları yaparken bebek haberi aldı. Şimdi ise ünlü çifttin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu.
9.01.2023 Magazin
İki yıldır yönetmen Berkun Oya ile birlikte! Funda Eryiğit'ten evlilik sinyali
İki yıldır yönetmen Berkun Oya ile birlikte! Funda Eryiğit'ten evlilik sinyali İki yıldır yönetmen Berkun Oya (45) ile aşk yaşayan oyuncu Funda Eryiğit (38), Re Touch Mag Aralık sayısına verdiği röportajda, "Evlenmeyi düşünüyor musun?” sorusuna yanıt verdi.
10.12.2022 Magazin
Alperen Duymaz ile eşi Kübra Kelkit boşanıyor mu? Ünlü oyuncudan fotoğraflı yanıt...
Alperen Duymaz ile eşi Kübra Kelkit boşanıyor mu? Ünlü oyuncudan fotoğraflı yanıt... Şimdilerde yeni filminde Funda Eryiğit ile partner olmaya hazırlanan Alperen Duymaz'ın özel hayatı iş hayatı kadar iyi gitmiyor. 2020 yılında öğretmen Tuğba Kelkit ile sessiz sedasız evlenen Alperen Duymaz'ın evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. 29 yaşındaki oyuncu ve öğretmen eşi Tuğba Kelkit'in boşanacakları iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Alperen Duymaz ayrılık iddiaları sonrası sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. İşte detaylar...
25.05.2022 Magazin
Ezgi Mola'ya destek olan Farah Zeynep Abdullah hakkında Musa Orhan'ın avukatından suç duyurusu
Ezgi Mola'ya destek olan Farah Zeynep Abdullah hakkında Musa Orhan'ın avukatından suç duyurusu Son dakika haberi, Batman'da intihar eden İpek Er'in bıraktığı mektupla kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu yazdığı Musa Orhan'a hakaret gerekçesiyle 65 günlük adli para cezasına çarptırılan oyuncu Ezgi Mola'ya destek veren meslektaşı Farah Zeynep Abdullah hakkında da suç duyurusunda bulunuldu.
5.10.2021 Gündem
Ezgi Mola'dan dava ile ilgili ilk açıklama geldi!
Ezgi Mola'dan dava ile ilgili ilk açıklama geldi! Geçen yıl Batman'da intihar eden İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle Ezgi Mola'ya dava açıldı. Mola'nın iki yıl dört aya kadar hapsi istendi. Yaşanan gelişmelerin ardından arkadaşları ve sevenleri ünlü oyuncuya destek olurken Mola da sessizliğini bozdu.
3.06.2021 Magazin
'Kendimi her zaman güzel bulmam'
'Kendimi her zaman güzel bulmam' Oyuncu Funda Eryiğit, MAG dergisine kapak oldu.
1.05.2021 Magazin
Altın Koza Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
Altın Koza Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl düzenlenen 26. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali kapsamında gerçekleştirilen "Ulusal Uzun Metraj Film" yarışması ödülleri törenle sahiplerini buldu. En iyi film ödülüne, yönetmenliğini Cenk Ertürk'ün yaptığı "Nuh Tepesi" layık görüldü.
28.09.2019 Kültür Sanat
ATV'nin iddialı dizisi final yaptı
ATV'nin iddialı dizisi final yaptı ATV'nin iddialı dizilerinden olan Can Kırıkları, 4'üncü bölümüyle final yaparak ekranlara veda etti. Dizinin son bölümünün final sahnesinde ise ilginç bir an yaşandı. Zeynep'in Leyla'ya 'Bitti Leyla. Bittik' demesi dikkatleri çekti.
30.10.2018 Televizyon
Can Kırıkları 1. bölümüyle bu akşam başlıyor!
Can Kırıkları 1. bölümüyle bu akşam başlıyor! Can Kırıkları ilk bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. ATV'nin yeni dizisi Can Kırıkları'nın 1. bölüm fragmanları yayınlandı ve izleyenleri heyecanlandırdı. İşte Can Kırıkları dizi konusu ve oyuncuları hakkındaki bilgiler...
8.10.2018 Gündem
Mehmed Bir Cihan Fatihi 1. bölümünde neler yaşandı? Yeni fragman...
Mehmed Bir Cihan Fatihi 1. bölümünde neler yaşandı? Yeni fragman... Mehmed Bir Cihan Fatihi 1. bölümüyle dün akşam izleyicileri ekrana kilitledi. Konusu ve oyuncularıyla oldukça dikkat çeken Mehmed Bir Cihan Fatihi ilk bölümde neler yaşandı? Son bölümün hemen ardından Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte yaşanacaklar...
21.03.2018 Gündem
Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin 2. fragmanı yayınlandı!
Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin 2. fragmanı yayınlandı! Kanal D'nin büyük bir merakla beklenen yeni dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! İşte büyük bir merakla beklenen dizinin ilk iki fragmanı, konusu ve oyuncu kadrosu...
22.02.2018 Magazin
Şoke eden görüntü
Şoke eden görüntü ‘Canım Ailem’ dizisinin ekibi Uğur Yücel, Şebnem Bozoklu, Ezgi Mola, Ozan Güven, Erol Avcı ve Funda Eryiğit artık gelenekselleşen buluşmalarından bu kareyi paylaştı.
26.12.2017 Magazin
Uğur Yücel'in son hali şaşırttı!
Uğur Yücel'in son hali şaşırttı! Ünlü oyuncu Uğur Yücel, fazla kilolarından kurtuldu...
26.12.2017 Magazin
'Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin yayın tarihi belli oldu!
'Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin yayın tarihi belli oldu! Fatih Sultan Mehmet’i Kenan İmirzalıoğlu’nun canlandırdığı iddialı proje merakla bekleniyor.
9.10.2017 Televizyon
Fatih dizisine sürpriz isim!
Fatih dizisine sürpriz isim! Kanal D'nin merakla beklenen Fatih dizisinde Teodora rolünün sahibi sonunda belli oldu.
18.09.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Funda Eryiğit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki funda eryiğit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.