Gazete Vatan Logo
Magazin Funda Eryiğit 39'uncu yaşını kutladı!

Funda Eryiğit 39'uncu yaşını kutladı!

Oyuncu Funda Eryiğit, rol aldığı ‘Bir Başkadır’ dizisi ve ‘Cici’ filminin yönetmeni Berkun Oya (46) ile geçtiğimiz mart ayında nikah masasına oturmuştu. Evlendikten kısa bir süre sonra çift çocuklarını kucağına almıştı. Eryiğit’ten yeni pozlar geldi.

Funda Eryiğit 39'uncu yaşını kutladı!

Funda Eryiğit ile Berkun Oya, mutluluklarını evlilikle taçlandırdıktan sonra Eryiğit’en hamilelik haberi gelmişti. İlk çocuklarının doğumuna iki ay kala nikah masasına oturan çiftin bebekleri 19 Mayıs günü dünyaya gözünü açmıştı. İkili, bebeklerine Civan adını vermiş ve ilk kez annelik sevinci yaşayan güzel oyuncu, bebeğiyle ilk karesini Instagram sayfasından takipçileriyle paylaşmıştı.

EŞİYLE ROMANTİK POZLARINI PAYLAŞTI

Funda Eryiğit, son olarak 501 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından 38'inci yaşını eşi ve oğluyla çekilen kareleriyle kutladı.

Güzel oyuncu, kısa sürede 17 binden fazla beğeni alan gönderisinde şu ifadelere yer verdi:

Doğum günü postu atmak istemiştim ama dünde kalmış bile... Telefonumun şarjı bitikti bütün gün, bir de Civan diş çıkarıyor; mazur görüyorum kendimi. 39'uncu yaşım süpersonik bir hızla çok şey yaşadığım bir yaş oldu. Mükemmel, berbat ve ikisinin arasında çeşitli yerlerde duran anların toplamını sevdiklerimle yaşadığım bir hayat, normal ve iyi bir hayattır bence.

Haberin Devamı

"Dolayısıyla 'nasılsın' diye soranlara 'normal' demek hoşuma gider, iyiye işarettir. Bu üçlü, bu hayat için normal mi bilmem ama bayağı iyi bir üçlü. bundan böyle yalnız olamam. Yeni yaşım kutlu olsun!"

"Not: Kutlayan ve buraya kadar okuyan herkese içten teşekkürler. Tüm mesajlara yetişemeyeceğim gibi görünüyor, hele ki bu saatten sonra. Hepinizi kucaklıyorum!"