Fransa Futbol Federasyonu

Fransa Futbol Federasyonu

Son dakika Fransa Futbol Federasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fransa Futbol Federasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fransa Futbol Federasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fransa Futbol Federasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fransa futbol federasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 606 fransa futbol federasyonu haberi bulunmuştur. Tüm fransa futbol federasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
2022 Dünya Kupası'na damga vurmuştu! Beşiktaş'a geliyor
2022 Dünya Kupası'na damga vurmuştu! Beşiktaş'a geliyor 2022 Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla kendisine gelen Faslı yıldız Hakim Ziyech için Beşiktaş görüşmelere başladı.
2.02.2023 Beşiktaş
Martinez'in ortalığı karıştıran sevinciyle ilgili ceza tehlikesi!
Martinez'in ortalığı karıştıran sevinciyle ilgili ceza tehlikesi! 2022 Dünya Kupası şampiyonu Arjantin'in file bekçisi Emiliano Martinez, yaptığı art arda skandal hareketlerden sonra yine konuşulmaya devam ediyor. Arjantinli kaleci ceza tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.
25.12.2022 Şampiy10
Dünya Kupası'nda büyük şok!
Dünya Kupası'nda büyük şok! 2022 FIFA Dünya Kupası E Grubu’nda oynanan 3’üncü ve son karşılaşmaların ardından Japonya 6 puanla grup lideri, İspanya ise 4 puan ve averajla 2’nci olarak son 16 turuna yükselmeyi başardı. 
1.12.2022 Futbol
Fenerbahçe HJK Helsinki maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? FB Helsinki maçı detayları!
Fenerbahçe HJK Helsinki maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? FB Helsinki maçı detayları! Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda Finlandiya'nın HJK Helsinki takımı ile karşı karşıya geliyor. Fenerjbahçe, turu geçtiği takdirde adını UEFA Avrupa Lig gruplarına yazdıracak. Fenerbahçe Helsinki maçı şifresiz olarak ekranlara gelecek. Futbolseverler, Fenerbahçe maçı, günü, kanalı ve saatini şimdiden araştırmaya başladı. Peki, Fenerbahçe HJK Helsinki maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi FB Helsinki maçı detayları...
18.08.2021 Gündem
Avrupa'da futbola tarihi darbe! 12 kulüp kendi ligini kurdu
Avrupa'da futbola tarihi darbe! 12 kulüp kendi ligini kurdu Avrupa'nın en büyük 12 kulübünün UEFA'ya resti bomba etkisi yarattı. Futbolda yaşanan kriz sonrası Avrupa Süper Ligi kuruldu.
19.04.2021 Şampiyonlar Ligi
Fransa'da 40 bin Türk alarmı!
Fransa'da 40 bin Türk alarmı! EURO 2020 Elemeleri H Grubu’nda yarın Türkiye’yi konuk edecek Fransa’da bu maç için alarm ilan edildi.
13.10.2019 Futbol
Turizme milli doping
Turizme milli doping Türkiye milli maç için bu hafta sonu Fransa’yı ağırlayacak. Konya’daki maçın Türkiye’ye olan Avrupalı ilgisini daha da artırması bekleniyor.
6.06.2019 Ekonomi
Mbappe'ye men, Neymar'a soruşturma!
Mbappe'ye men, Neymar'a soruşturma! Paris Saint Germain'in Rennes'e penaltılarla 6-5 yenildiği Fransa Kupası finalinin uzatma dakikalarında rakibine yaptığı sert hareket sonrası kırmızı kartla oyundan atılan Kylian Mbappe'ye 3 maç men cezası verildi.
3.05.2019 Fransa
Fransa Ligue 1'de kadın hakem dönemi
Fransa Ligue 1'de kadın hakem dönemi Fransa Ligue 1 tarihinde bir maçı, ilk kez kadın hakem yönetecek.
24.04.2019 Futbol
Hatem Ben Arfa'dan 8 milyon euroluk dava!
Hatem Ben Arfa'dan 8 milyon euroluk dava! Fransa Ligue 1'de Rennes forması giyen Hatem Ben Arfa eski kulübü Paris Saint-Germain'e 8 milyon euroluk tazminat dava açtı.
5.02.2019 Fransa
Benzema'ya milli takım kapısı kapandı
Benzema'ya milli takım kapısı kapandı Fransa Futbol Federasyonu Başkanı Noel Le Graet, Real Madrid'de forma giyen Karim Benzema'ya milli takım kapısının kapandığını söyledi.
10.10.2018 İspanya
Smerecki hayatını kaybetti
Smerecki hayatını kaybetti Fransa futbolunun önemli teknik direktörlerinden Francis Smerecki hayatını kaybetti.
7.06.2018 Fransa
Resmen açıklandı! Dünya Kupası'nda yok...
Resmen açıklandı! Dünya Kupası'nda yok... Arsenal’de forma giyen Laurent Koscielny, sakatlığı nedeniyle sahalardan en az 6 ay uzak kalacak.
8.05.2018 Arşiv
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı!
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı! UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalistler belli oluyor. Gecenin maçında Manchester City, Liverpool'u konuk ederken; diğer maçta Cengiz Ünder'in forma giydiği Roma, Barcelona'yı ağırlıyor.
10.04.2018 Şampiyonlar Ligi
Şampiyonlar Ligi gibi kurul
Şampiyonlar Ligi gibi kurul G.Saray'ın gözü kulağı UEFA'dan gelecek haberde! Peki raporu kim yazacak? Soruşturma Kurulu'nda öyle isimler var ki...
3.04.2018 Galatasaray
Gündeme oturan hakeme çok ağır ceza!
Gündeme oturan hakeme çok ağır ceza! Paris Saint Germain maçında futbolcuya tekme atan Fransız hakem Tony Chapron, ikinci bir karara kadar görevden alındı.
15.01.2018 Fransa
Deschamps'ın sözleşmesi 2020'ye kadar uzatıldı
Deschamps'ın sözleşmesi 2020'ye kadar uzatıldı Fransa Futbol Federasyonu (FFF), A Milli Takım Teknik Direktörü Didier Deschamps'ın 2018'de bitecek sözleşmesini iki yıl daha uzattığını duyurdu.
31.10.2017 Fransa
Medipol Başakşehir - Sevilla
Medipol Başakşehir - Sevilla Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'nun ilk maçında temsilcimiz Medipol Başakşehir, kendi sahasında İspanya'nın güçlü ekibi Sevilla ile karşı karşıya geliyor.
16.08.2017 Başakşehir
Neymar'ın lisansı çıkarıldı
Neymar'ın lisansı çıkarıldı Fransa Futbol Federasyonu, gerekli belgelerin gelediğini ve Neymar'ın lisansının çıktığını açıkladı.
11.08.2017 Fransa
Fransa'dan Şenol Güneş ve Fikret Orman'a şok!
Fransa'dan Şenol Güneş ve Fikret Orman'a şok! Fransa Futbol Federasyonu, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş'in bu akşam oynanacak Metz - Lyon maçını izlemesine izin vermedi.
5.04.2017 Beşiktaş
Olympiakos-Osmanlıspor maçını Ruddy Buquet yönetecek
Olympiakos-Osmanlıspor maçını Ruddy Buquet yönetecek UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Osmanlıspor'un Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla 16 Şubat Perşembe günü deplasmanda oynayacağı Son 32 Turu ilk maçını Fransa Futbol Federasyonu'ndan Ruddy Buquet yönetecek.
14.02.2017 Futbol
Hakemi itmeye 10 maç ceza
Hakemi itmeye 10 maç ceza Fransa Ligue 1 ekibi Lorient'in oyuncusu Jeannot, hakemi itmekten dolayı 10 maçla cezalandırıldı
16.09.2016 Fransa
Göztepe, Kone'ye imza attırdı
Göztepe, Kone'ye imza attırdı Transfer çalışmalarını sürdüren Göztepe, son olarak Samsunspor'da kiralık olarak forma giyen Bastia'nın Malili golcüsü Famoussa Kone'ye imza attırdı.
20.07.2016 TFF 1.Lig
Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu
Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Monaco oldu.
24.09.2021 Fenerbahçe
Milli takıma geri mi dönüyor?
Milli takıma geri mi dönüyor? Fransa Futbol Federasyonu Başkanı Noel Le Graet, hakkındaki şantaj soruşturması nedeniyle Fransa Milli Takımı'nın 2016 Avrupa Şampiyonası (EURO 2016) kadrosuna alınmayan Karim Benzema için geri dönüş sinyali verdi
23.09.2021 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Fransa Futbol Federasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fransa futbol federasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.