Frank Ribery

Frank Ribery

Son dakika Frank Ribery haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Frank Ribery ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Frank Ribery haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Frank Ribery

haberleri sayfasında son dakika yaşanan frank ribery gelişmeleri de dahil olmak üzere 99 frank ribery haberi bulunmuştur. Tüm frank ribery haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zinedine Zidane, Bale'in takımdan ayrılacağını açıkladı
Zinedine Zidane, Bale'in takımdan ayrılacağını açıkladı Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, takımın yıldız isimlerinden Gareth Bale'in ayrılmasının an meselesi olduğunu söyledi.
21.07.2019 İspanya
Almanlar açıkladı! Ribery Galatasaray'a...
Almanlar açıkladı! Ribery Galatasaray'a... Spor Toto Süper Lig'in ikinci devresine yapacağı transferler ile birlikte iddialı olarak girmek isteyen Galatasaray, Bayern Münih'in Fransız yıldızı Franck Ribery'i gündeme aldı.
7.01.2019 Galatasaray
Nusret, bu kez de dünya yıldızı Franck Ribery'le!
Nusret, bu kez de dünya yıldızı Franck Ribery'le! Ünlü et ustası Nusret, bu kez de Bayern Münih'in yıldız futbolcusu Frank Ribery ile bir araya geldi.
3.01.2019 Spor
Galatasaray'dan Alan'a 3 milyon euro!
Galatasaray'dan Alan'a 3 milyon euro! Transferde gözünü Çin’e diken Galatasaray, Guangzhou’nun golcüsü Alan’ı 2.5 yıllığına istiyor. Sarı-kırmızılı kulüp, yıllık 3 milyon euroyu gözden çıkardı. Brezilyalı golcü ise bonservisini almanın peşinde.
24.12.2018 Galatasaray
Bayern Münih ilk yarıyı 2. sırada tamamladı
Bayern Münih ilk yarıyı 2. sırada tamamladı Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) Bayern Münih, deplasmanda Eintracht Frankfut'u 3-0 mağlup etti.
22.12.2018 Almanya
Ribery açıklaması: Bayern Münih'te son sezonu olacak
Ribery açıklaması: Bayern Münih'te son sezonu olacak Bundesliga takımlarından Bayern Münih'in menajeri Hasan Salihamidzic, Fransız oyuncu Frank Ribery'nin, takımda son sezonu olacağını düşündüğünü söyledi.
11.12.2018 Almanya
Devler Ligi'nde 6 takım son 16'yı garantiledi!
Devler Ligi'nde 6 takım son 16'yı garantiledi! UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih, Manchester City, Real Madrid, Roma, Juventus ve Manchester United, son 16 turuna çıkmayı garantiledi.
27.11.2018 Şampiyonlar Ligi
Ribery'den Galatasaray paylaşımı
Ribery'den Galatasaray paylaşımı Galatasaray'ın eski futbolcusu Frank Ribery, Aslan'ın galibiyetini sosyal medya hesabından kutladı.
18.09.2018 Galatasaray
Frank Ribery şoku
Frank Ribery şoku Son dönemde aldığı kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Carlo Ancelotti ile yollarını ayıran Bayern Münih'te sorunlar bitmiyor.
2.10.2017 Almanya
Bayern Münih'e darbe üstüne darbe
Bayern Münih'e darbe üstüne darbe Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) 7. hafta karşılaşmasında Bayern Münih, deplasmanda Hertha Berlin ile 2-2 berabere kaldı.
1.10.2017 Almanya
Franck Ribery için Süper Lig iddiası
Franck Ribery için Süper Lig iddiası Bayern Münih forması giyen Franck Ribery'nin Süper Lig kulüpleriyle transfer görüşmesi yaptığı iddia edildi.
26.09.2017 Futbol
Frank Ribery bombası!
Frank Ribery bombası! Başkan Muharrem Usta gelecek sezon mutlu sona ulaşacak takımı kurmak için çabalarken, menajerler Bayern Münih’in 33’lük yıldızını bordo-mavililere önerdi.
23.03.2017 Trabzonspor
Beşiktaş'tan yüzyılın bombası!
Beşiktaş'tan yüzyılın bombası! Beşiktaş, Avrupa futbolunu sallayacak bir transfer için düğmeye bastı.
24.09.2021 Beşiktaş
Bayern Münih lige rekorla başladı!
Bayern Münih lige rekorla başladı! Alman Ligi, Bayern Münih-Werder Bremen maçıyla başladı. Almanya'da son 4 yılın şampiyonu Bayern, Werder Bremen'i sahadan sildiği maçı 6-0 kazandı. Bayern, lig tarihinin en farklı galibiyet rekorunu egale etti.
26.08.2016 Almanya
RVP’de büyük kayıp!
RVP’de büyük kayıp! Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı, dünyada en çok değer kaybeden ikinci futbolcu oldu. İlk sırada ise Ribery var.
3.01.2016 Fenerbahçe
Dünyanın en hızlısı Bale
Dünyanın en hızlısı Bale Real Madrid forması giyen Galli kanat oyuncusu Gareth Bale, 36,9 kilometreyle "dünyanın topla en hızlı futbolcusu" oldu.
31.03.2015 Futbol
Bayern'de Ribery ve Rafinha sıkıntısı
Bayern'de Ribery ve Rafinha sıkıntısı Bundesliga takımlarından Bayern Münih'te Franck Ribery ve Rafinha'nın sakatlandığı bildirildi.
29.01.2015 Futbol
Hamburg, Ribery'den özür diledi
Hamburg, Ribery'den özür diledi Hamburg, bir taraftarın sahaya girerek saldırdığı Frank Ribery ve takımı Bayern Münih'ten özür diledi.
30.10.2014 Futbol
Bayern'den Platini'ye tepki!
Bayern'den Platini'ye tepki! Bayern Münih CEO'su Karl-Heinz Rummenigge, UEFA Başkanı Michel Platini'nin açıklamalarına tepki gösterdi.
9.09.2014 Futbol
Platini: 3 maç ceza alır!
Platini: 3 maç ceza alır! UEFA Başkanı Michel Platini, Franck Ribery'nin Fransa Milli Takımı'ndan davet aldığında gitmesi gerektiğini söyledi.
7.09.2014 Futbol
Ribery'e milli takım tepkisi
Ribery'e milli takım tepkisi "Ribery'nin milli takımı bırakma gibi bir hakkı yok"
4.09.2014 Futbol
O da Milli Takım'ı bıraktı
O da Milli Takım'ı bıraktı Fransız savunma oyuncusu Eric Abidal, milli takımı bıraktığını açıkladı
14.08.2014 Futbol
Hajrovic krizi bitmiyor!
Hajrovic krizi bitmiyor! Galatasaray'ın geçen sezonun devre arasında Grasshoppers'tan transfer ettiği İzet Hajrovic'in durumu belirsizliğini koruyor.
11.06.2014 Galatasaray
'Sakın selfie çektirmeyin!'
'Sakın selfie çektirmeyin!' İngiliz gazeteleri, futbolcularla “selfie” çeken bir futbol severe karşı oyuncuları uyardı: "Sakın bu adamla selfie çektirmeyin."
11.06.2014 Futbol
Fransa'da Ribery şoku
Fransa'da Ribery şoku 2014 Dünya Kupası'nda mücadele edecek Fransa Milli Takımı'nda Franck Ribery şoku yaşanıyor.
6.06.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Frank Ribery ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki frank ribery haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.