Fox Tv Dizi

Fox Tv Dizi

Son dakika FOX TV dizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan FOX TV dizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını FOX TV dizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fox Tv Dizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fox tv dizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 620 fox tv dizi haberi bulunmuştur. Tüm fox tv dizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İddialı diziden kötü haber! Final...
İddialı diziden kötü haber! Final... FOX TV'nin en iddialı dizisinden final kararı. Ali Eyüboğlu, köşesinde final haberini duyurdu...
1.03.2018 Magazin
FOX TV'de yaprak dökümü sürüyor!
FOX TV'de yaprak dökümü sürüyor! Peş peşe yayından kalkan dizilere bir yenisi daha eklendi.
27.11.2017 Televizyon
Notu iyi; ama final yapıyor!
Notu iyi; ama final yapıyor! FOX TV'nin en iddialı projesi olarak başlayan dizi final yapıyor.
27.11.2017 Televizyon
En iddialı diziden final kararı!
En iddialı diziden final kararı! FOX TV'de ekranlara gelen ve bir süredir çekimlerine ara verilen dizi final kararı aldı.
24.11.2017 Televizyon
Özge Özpirinçci'den asansör selfiesi!
Özge Özpirinçci'den asansör selfiesi! FOX TV'de yayınlanacak 'Kadın' dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Özge Özpirinçci, sosyal medyada bir ilke imza attı.
18.10.2017 Magazin
Fox TV'nin iddialı dizisi final yapıyor!
Fox TV'nin iddialı dizisi final yapıyor! Fox TV'nin en iddialı dizilerinden biri final kararı aldı. Dizinin hayranları bu karara çok üzülecek. İşte final kararı alan o dizi...
2.09.2017 Televizyon
Fox TV'den flaş karar! Final yapıyor...
Fox TV'den flaş karar! Final yapıyor... Fox TV'nin iddialı dizisinden kötü haber. Bakın hangi dizi final yapacak? İşte cevabı...
27.08.2017 Televizyon
FOX'un iddialı dizisinden kötü haber!
FOX'un iddialı dizisinden kötü haber! Fox TV'nin iddialı dizisinden flaş karar. Hayranları bu habere çok üzülecek...
23.08.2017 Televizyon
FOX'tan flaş karar! İddialı dizi final yapıyor
FOX'tan flaş karar! İddialı dizi final yapıyor FOX TV'nin iddialı dizisi final yapma kararı aldı. Dizinin başrol oyuncusu sosyal medya hesabından duyurdu.
21.06.2017 Televizyon
Şevkat Yerimdar'ın yeri dar olmayacak!
Şevkat Yerimdar'ın yeri dar olmayacak! FOX TV'nin yeni dizisi Şevkat Yerimdar, ilk bölümünde tam not aldı.
28.05.2017 Televizyon
'O Hayat Benim' dizisinden final kararı!
'O Hayat Benim' dizisinden final kararı! FOX TV’nin dört sezondur devam eden uzun soluklu dizisi 'O Hayat Benim' final yapıyor. İşte O Hayat Benim'in final tarihi...
27.04.2017 Televizyon
FOX TV adı değişiyor mu? FOX satıldı mı, FOX TV'nin yeni adı ne olacak?
FOX TV adı değişiyor mu? FOX satıldı mı, FOX TV'nin yeni adı ne olacak? FOX TV'nin adının değişeceği iddiaları sosyal medyada hızla yayılmaya başladı. İzleyicileri  "FOX TV'nin adı değişiyor mu, FOX TV'nin yeni adı ne olacak, FOX TV satıldı mı? gibi sorulara yanıt arıyor.
6.01.2024 Televizyon
Kızıl Goncalar dizisi konusu ve oyuncuları || Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak?
Kızıl Goncalar dizisi konusu ve oyuncuları || Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak? Kızıl Goncalar dizisinden ilk görüntüler paylaşıldı. Tanıtım fragmanı da yayınlandı. Kızıl Goncalar dizisinin kadrosu ve konusu fragmanın yayınlanmasının ardından merak konusu oldu. Peki, Kızıl Goncalar dizisinin konusu ne, Kızıl Goncalar dizisinin oyuncuları kimler? Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak, Kızıl Goncalar dizisi ne zaman başlıyor?
29.11.2023 Televizyon
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı?
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Sevdiği dizileri kaçırmadan izlemek, TV karşısında günün yoğunluğunu atmak isteyenler milli yas nedeniyle ara verilen dizilerin başlayıp başlamadığını sorguluyor. TV’lerin yayın akışı 24 Ekim 2023 Salı günü yayınlandı. Peki, Milli yas nedeniyle olmayan dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Bugün hangi diziler var, diziler ne zaman başlıyor?
24.10.2023 Televizyon
17 Ekim hangi diziler var? Fox, Kanal D, Show Tv, TRT 1'de bu akşam neler var? İşte kanalların 17 Ekim yayın akışı
17 Ekim hangi diziler var? Fox, Kanal D, Show Tv, TRT 1'de bu akşam neler var? İşte kanalların 17 Ekim yayın akışı 17 Ekim hangi diziler var sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanalların yayın akışları internet sitelerinde yer aldı. Bu akşam ekrana gelecek program ve dizilerin yayın saatleri de merak konusu oldu. Kanal D'de bu akşam Üç Kız Kardeş adlı dizi yer alırken ATV'de 17 Ekim akşamı Ben Bu Cihana Sığmazan yayınlanacak. Peki bugün hangi diziler var? İşte Fox, Kanal D, Show Tv, TRT 1, Star Tv yayın akışı....
17.10.2023 Televizyon
Herkes şiveye taktı! Hudutsuz Sevda dizisine gelen ilk tepkiler
Herkes şiveye taktı! Hudutsuz Sevda dizisine gelen ilk tepkiler Hudutsuz Sevda dizisi 1 bölümüyle ekrana geldi. Fox Tv'de yayın hayatına başlayan ve başrollerinde Deniz Can Aktaş, Miray Daner ve Biran Damla Yılmaz'ın yer aldığı dizi ilk bölümüne büyük tepki geldi. Artvin'de çekimleri yapılan Hudutsuz Sevda dizisinde Karadeniz şivesinin kötü konuşulduğu yorumları sosyal medyada damga vurdu. Özellikle Esra Dermancıoğlu'na gelen şive tepkileri dikkat çekti.
21.09.2023 Televizyon
Yıllar sonra rastladığı annesini kazara bıçakladı! Yabani dizisine gelen ilk tepkiler
Yıllar sonra rastladığı annesini kazara bıçakladı! Yabani dizisine gelen ilk tepkiler Yabani dizisi 1 bölümüyle ekrana geldi. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Dolunay Soysert'in yer aldığı dizi etkileyici hikayesiyle sosyal medyada da gündem oldu. Yıllar sonra rastladığı annesini kazara bıçaklayan Yaman Ali'nin hikayesi çok beğenildi. Gelin gelen tepkilere birlikte bakalım.
12.09.2023 Televizyon
Bambaşka Biri 1. bölüm fragmanı: Savcı Leyla ile Kenan karşılaşıyor! Bambaşka Biri konusu nedir?
Bambaşka Biri 1. bölüm fragmanı: Savcı Leyla ile Kenan karşılaşıyor! Bambaşka Biri konusu nedir? Bambaşka Biri 1 bölüm fragmanı yayınlandı. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Hande Erçel, Burak Deniz'in rol aldığı dizi ilk bölümüyle 11 Eylül'de izleyicinin karşısına çıkıyor. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Bambaşka Biri konusu nedir, oyuncuları kimler? Bambaşka Biri uyarlama mı? İşte detaylar...
4.09.2023 Televizyon
Ruhun Duymaz dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? Ruhun Duymaz nerede çekiliyor?
Ruhun Duymaz dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? Ruhun Duymaz nerede çekiliyor? Ruhun Duymaz dizisi hangi il, ilçede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Özberk, Şükrü Özyıldız'ın yer aldığı dizi ilk bölümüyle ekrana geliyor. Yönetmenliğini Aytaç Çiçek'in yaptığı O3 Medya yapımı Ruhun Duymaz'ın senaryosunu Ayşe Üner Kutlu yazıyor. Peki Ruhun Duymaz dizisi nerede çekiliyor?
31.07.2023 Televizyon
Gülcemal neden final yapıyor? Gülcemal dizisi neden bitiyor?
Gülcemal neden final yapıyor? Gülcemal dizisi neden bitiyor? Gülcemal dizisi neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Murat Ünalmış, Melis Sezen'in yer aldığı dizi final bölümüyle ekrana geliyor. Ekran macereasına 13. bölümüyle son verecek olan Gülcemal Bursa'da çekiliyordu. Peki Gülcemal neden bitiyor?
13.07.2023 Televizyon
Kısmet dizisi konusu nedir? Kısmet dizisi oyuncuları kimler?
Kısmet dizisi konusu nedir? Kısmet dizisi oyuncuları kimler? Kısmet dizisi konusu nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de yayınlanacak ve başrollerinde Özge Özacar, Cem Gelinoğlu'nun yer alacağı Kısmet dizisi 1 bölüm fragmanı yayınlandı. Yaz döneminde ekrana gelecek dizi şimdiden hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekti. Dizinin yönetmenliğini Semih Bağcı yapıyor. Peki Kısmet dizisi oyuncuları kimler? Kısmet dizisi nerede, hangi ilde çekiliyor?
7.07.2023 Televizyon
Yasak Elma final mi yaptı? 29 Mayıs Yasak Elma neden yok? Fox TV yayın akışı
Yasak Elma final mi yaptı? 29 Mayıs Yasak Elma neden yok? Fox TV yayın akışı Yasak Elma bu akşam neden yok sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerind Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz'ın yer aldığı dizi Fox Tv yayın akışında yer almadı. Yakında final yapacak olan dizinin izleyenleri, "Yasak Elma bu akşam var mı" sorusuna yanıt aramya başladı. 177'inci bölümü ekrana gelmesi beklenen Yasak Elma yeni bölüm ne zaman?
29.05.2023 Televizyon
Tetikçinin Oğlu neden yok? Tetikçinin Oğlu bu akşam var mı? 16 Mayıs Fox Tv yayın akışı
Tetikçinin Oğlu neden yok? Tetikçinin Oğlu bu akşam var mı? 16 Mayıs Fox Tv yayın akışı Tetikçinin Oğlu bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Şevket Çoruh, Timuçin Esen'in yer aldığı dizi son dakika değişikliği yaşadı. 16 Mayıs Fox Tv yayın akışında yer alan Tetikçinin Oğlu neden yok?
16.05.2023 Televizyon
Gülcemal dizisi İpek kimdir? Meltem Akçöl kaç yaşında? Meltem Akçöl hangi dizilerde oynadı?
Gülcemal dizisi İpek kimdir? Meltem Akçöl kaç yaşında? Meltem Akçöl hangi dizilerde oynadı? Gülcemal dizisi İpek karakteri şimdiden dikkat çekti. Gülcemal İpek olarak bilinen karakteri oyuncu Meltem Akçöl canlandırıyor. Fox Tv'de ilk bölümü ekrana gelen dizide güzelliğiyle ön plana çıkan Meltem Akçöl kimdir? Meltem Akçöl hangi dizilerde oynadı?
13.04.2023 Televizyon
Dokuz Oğuz neden final yapıyor? Dokuz Oğuz dizisi ne zaman final yapıyor?
Dokuz Oğuz neden final yapıyor? Dokuz Oğuz dizisi ne zaman final yapıyor? Fox Tv'de ekrana gelen Dokuz Oğuz dizisi final yapıyor. Kubilay Aka, Yasemin Allen ve Dağhan Külegeç gibi oyuncuların yer aldığı Dokuz Oğuz dizisi 6. bölümde final yapacak. Peki neden final yapıyor?
19.03.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Fox Tv Dizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fox tv dizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.