Fox Haber

Fox Haber

Son dakika FOX Haber haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan FOX Haber ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını FOX Haber haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fox Haber

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fox haber gelişmeleri de dahil olmak üzere 810 fox haber haberi bulunmuştur. Tüm fox haber haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selçuk Tepeli bardak fırlattı! Selçuk Tepeli kovuldu mu, neden sinirlendi, ne oldu? Selçuk Tepeli kimdir, nereli ve kaç yaşında?
Selçuk Tepeli bardak fırlattı! Selçuk Tepeli kovuldu mu, neden sinirlendi, ne oldu? Selçuk Tepeli kimdir, nereli ve kaç yaşında? Selçuk Tepeli sinirlendi, bardak fırlattı. FOX TV ana haber sunucusu Selçuk Tepeli, haber sunduğu sırada sinirlenerek önce kalem fırlattı ardından masada duran bardağı kırdı. Fırlattığı bardağın suyu kameralara gelen Tepeli'nin hareketleri izleyenleri şaşkınlığa uğrattı. Peki, Selçuk Tepeli neden sinirlendi, ne oldu? Selçuk Tepeli kimdir, nereli ve kaç yaşında?
21.05.2022 Gündem
RTÜK'ten Tele 1'e 'Sedef Kabaş' cezası
RTÜK'ten Tele 1'e 'Sedef Kabaş' cezası Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), 'Cumhurbaşkanına hakaret' soruşturması kapsamında tutuklanan Sedef Kabaş'ın sözleri nedeniyle Tele 1'e 5 kez program durdurma ve üst sınırdan idari para cezası yaptırımı uyguladı. Aynı ihlalin tekrarları halinde kanalın lisansı iptal edilebilecek.
24.01.2022 Gündem
Dünya şokta! ABD'de koronavirüsün yeni bir türü tespit edildi
Dünya şokta! ABD'de koronavirüsün yeni bir türü tespit edildi ABD’nin California eyaletinde yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) daha bulaşıcı ve tehlikeli bir türünün tespit edildiği öne sürüldü.
24.02.2021 Dünya
Sokak hayvanlarını besleyecek olanlar sokağa çıkma kısıtlamasından muaf
Sokak hayvanlarını besleyecek olanlar sokağa çıkma kısıtlamasından muaf İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Hayvan Besleme Grubu Üyeleri" ile "sokak hayvanlarını besleyecek olanlar," hafta sonları uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasından muaftır" ifadelerini kullandı.
18.11.2020 Gündem
Trump: Başkan savaşmak için çok iyi durumda'
Trump: Başkan savaşmak için çok iyi durumda' ABD Başkanı Donald Trump, yeni tip corona virüs (Kovid-19) tedavisinin ardından virüsten tamamen kurtulduğunu, kampanya faaliyetleri için kendini hazır hissettiğini açıkladı.
11.10.2020 Dünya
Trump'ın doğum gününde New York'ta protesto
Trump'ın doğum gününde New York'ta protesto ABD Başkanı Donald Trump’ın 73'üncü yaş gününde, Meksika sınırındaki göçmenlere yönelik politikaları New York’ta düzenlenen gösteride protesto edildi.
15.06.2019 Dünya
O görüntüler ortaya çıktı
O görüntüler ortaya çıktı CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun Ordu - Giresun Havalimanı'ndaki görüntüleri ortaya çıktı.
9.06.2019 Siyaset
Trump’a ‘arkadaş’  darbesi
Trump’a ‘arkadaş’ darbesi Trump’ın eski arkadaşı, medya patronu David Pecker’ın, ABD liderinin avukatı Michael Cohen’le ilgili davada savcılıkla ‘dokunulmazlık’ karşılığında işbirliği yaptığı ortaya çıktı
24.08.2018 Dünya
FOX TV  yayın akışında bugün neler var? - 04 Ocak Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 04 Ocak Perşembe 04 Ocak Perşembe gününe ait FOX TV yayın akışı, 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile güne başlıyor. Gündemin tüm sıcak ve son dakika haberlerini, sabahın ilk ışıklarında ekranlarınızdan seyredebilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Bizim Hikaye” adlı dizinin yeni bölümü ile karşılaşacaksınız. Sevilen dizi yepyeni bölümü ile tüm hayranlarını yine ekranları başına bağlıyor. Perşembe akşamınıza renk katan ve doyasıya eğlenmenize yardımcı olan bu diziyi sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Yeni yılın ilk gafı Fatih Portakal'dan!
Yeni yılın ilk gafı Fatih Portakal'dan! Fatih Portakal, tarihi 2018 yerine 2017 olarak anons edince yeni yılın ilk gafına imza atmış oldu.
3.01.2018 Televizyon
Fatih Portakal'dan flaş açıklama: Yeni patron istemezse...
Fatih Portakal'dan flaş açıklama: Yeni patron istemezse... FOX Haber'in ekran yüzü Fatih Portakal, kanaldan ayrılacağı iddialarına Twitter hesabından cevap verdi. Portakal, kanal yönetiminin istemesi halinde kanaldan ayrılacağını söyledi.
18.12.2017 Televizyon
Fatih Portakal'dan ters köşe!
Fatih Portakal'dan ters köşe! AKM projesini çok beğendiğini belirten Fatih Portakal, "Şaşırdınız tabii değil mi? Şaşırmayın, iyiye iyi demeyi bırakmayın" dedi.
7.11.2017 Televizyon
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 2 Kasım Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 2 Kasım Perşembe 2 Kasım Perşembe günü FOX TV, 07:00’da “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” haber bülteni ile yayın akışına geçiyor. Dünya gündemine ait tüm gelişmeler ve en sıcak haberler sabahın ilk saatleri ile ekranlarınıza gelecek. Gündeme dair merak ettiklerinizi FOX haber ile kolayca öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise fenomen dizi “Bizim Hikaye” yepyeni heyecanlı bölümü ile yayın akışına geçiyor. Ailenizle birlikte sevilen diziyi izlerken güzel bir perşembe akşamı geçirebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
FOX Haber'e bomba çıkış!
FOX Haber'e bomba çıkış! FOX Ana Haber'de ABD'deki saldırıyla ilgili atılan başlık tepki çekti.
4.10.2017 Televizyon
Harvey’in ABD’ye zararı Yunan ekonomisi kadar!
Harvey’in ABD’ye zararı Yunan ekonomisi kadar! Teksas’ı yerle bir eden Harvey kasırgasının faturası 180 milyar dolar olarak açıklandı. Yunanistan’ın yıllık milli geliri 196 milyar dolar.
4.09.2017 Dünya
FOX Haber'e bomba transfer! Artık...
FOX Haber'e bomba transfer! Artık... Deneyimli gazeteci FOX Haber kadrosuna dahil oldu.
23.08.2017 Televizyon
FOX Haber bitiyor mu? Açıklandı...
FOX Haber bitiyor mu? Açıklandı... FOX TV'nin haber programlarını bitirdiği yönündeki iddialara en yetkili isim son noktayı koydu.
21.05.2017 Televizyon
Erol Kaya: Onların AK Parti ile ilişkileri kesildi
Erol Kaya: Onların AK Parti ile ilişkileri kesildi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, 15 Temmuz'dan bugüne Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) karşı mücadelenin kesintisiz bir şekilde sürdürüldüğünü belirterek, "Şu ana kadar bize 63 belediye başkanıyla ilgili ihbar ve şikayet yapıldı. Bunlarla ilgili olarak 7 kişiyi ihraç ettik. Bunların AK Parti ile ilişkileri kesildi. Bir kısmı da tutuklandı zaten." dedi.
29.09.2021 Gündem
"Kuzey Kore füze denemesi yapmaya hazırlanıyor"
"Kuzey Kore füze denemesi yapmaya hazırlanıyor" Amerikalı üst düzey yetkililer, Kuzey Kore’nin 3 gün içinde yeni bir orta menzilli balistik füze denemesi yapmaya hazırlandığını iddia etti.
17.06.2021 Dünya
Trump'ın skandal açıklamaları!
Trump'ın skandal açıklamaları! ABD'de Cumhuriyetçi Parti adayı Trump, Washington Post gazetesi tarafından ortaya çıkarılan ve müstehcen ifadeler kullandığı 2005 tarihli videosuyla yine dünyanın gündemine oturdu. Bu görüntüler, Trump'ın kadınlara yönelik hakaret içerikli açıklamalarına bir yenisini eklemiş oldu
17.06.2021 Dünya
Ercan Gün'le ilgili flaş gelişme
Ercan Gün'le ilgili flaş gelişme Darbe sonrası yapılan soruşturmada gözaltına alınan FOX Haber Müdürü Ercan Gün, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Eski Zaman muhabiri İbrahim Balta ise tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Bu reklam ikiye böldü
Bu reklam ikiye böldü Londra belediye başkanı Sadıq Khan’ın kadınların vücutlarından utanmalarına yol açabilecek veya kusursuz görünmeleri için baskı oluşturabilecek reklamların toplu taşıma araçlarında yasaklaması kararı tartışmalara yol açtı.
15.06.2016 Yaşam
Sur'daki çatışmalardan inanılmaz görüntüler
Sur'daki çatışmalardan inanılmaz görüntüler O çatışmalardan bu görüntüler ekrana geldi...
29.09.2021 Gündem
‘O kadın varsa ben katılmam’
‘O kadın varsa ben katılmam’ Cumhuriyetçi Parti’nin önde giden başkan aday adayı Donald Trump, hafta sonunda Fox haber kanalından canlı yayınlanacak münazara programına katılmayacağını duyurdu...
27.01.2016 Dünya
"Kılıçdaroğlu o koltukta oturmamalı"
"Kılıçdaroğlu o koltukta oturmamalı" Fox Haber anchormani Fatih Portakal'ın hedefinde bu kez CHP lideri Kılıçdaroğlu vardı. CHP kurultayı haberi ardından konuşan Portakal, CHP'nin kendisiyle yüzleşmediğini söyledi.
19.01.2016 Haber

Benzer Haber Etiketleri

Fox Haber ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fox haber haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.