Fotomontaj

Fotomontaj

Son dakika fotomontaj haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fotomontaj ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fotomontaj haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fotomontaj

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fotomontaj gelişmeleri de dahil olmak üzere 150 fotomontaj haberi bulunmuştur. Tüm fotomontaj haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni yasa sonrası ABD polisi suçluların fotoğraflarına montajla ‘oyuncak’ kafası yerleştirdi
Yeni yasa sonrası ABD polisi suçluların fotoğraflarına montajla ‘oyuncak’ kafası yerleştirdi ABD’nin Kaliforniya eyaletinde polis, suçluların görüntülerini paylaşmaya kısıtlama getiren yasa sebebiyle gözaltına aldığı suçluların fotoğraflarına montaj yaparak ‘oyuncak’ kafası yerleştirdi.
21.03.2024 Dünya
1 Nisan şakaları nelerdir? Arkadaşa, sevgiliye, eşe dış macunu, gıda boyası, soğandan elma şekeri gibi 1 Nisan şakası örnekleri 2022!
1 Nisan şakaları nelerdir? Arkadaşa, sevgiliye, eşe dış macunu, gıda boyası, soğandan elma şekeri gibi 1 Nisan şakası örnekleri 2022! 1 Nisan şakaları her yıl olduğu gibi bu yıl da gündeme geldi. 16. Yüzyıla dayanan 1 Nisan şakaları bu yıl Cuma gününe denk geliyor. 1 Nisan yaklaştıkça sevgiliye, arkadaşa, anneye, babaya komik 1 Nisan şakaları araştırması da başlıyor. Peki, 1 Nisan şakaları nelerdir, nasıl yapılır? İşte Arkadaşa, sevgiliye, eşe 1 Nisan şakası örnekleri 2022...
1.04.2022 Gündem
Antalya'da üretilen otomobil görünümlü deniz araçları yurt dışında ilgi görüyor
Antalya'da üretilen otomobil görünümlü deniz araçları yurt dışında ilgi görüyor Antalya'da girişimci bir iş insanı tarafından üretilen otomobil görünümlü deniz aracı "Jetcar", görenlerin ilgisini çekiyor.
3.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Berat Albayrak'ın avukatından karalama kampanyasına sert yanıt: Yasal yollara başvurulacak
Berat Albayrak'ın avukatından karalama kampanyasına sert yanıt: Yasal yollara başvurulacak Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak hakkında başlatılan karalama kampanyasına karşı harekete geçildi. Albayrak'ın Avukatı İsa Sinan Göktaş "Merkez Bankası rezervlerine yönelik işlemler yürürlükteki mevzuata uygun bir şekilde finansal istikrar ve fiyat istikrarı hedefleri doğrultusunda ödemeler dengesi ihtiyaçlarına uygun bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Merkez Bankasının herhangi bir miktarda döviz ya da TL cinsinden kaynağının farklı yere transfer edilme, yok olma, buhar olma ihtimali yoktur. Ayrıca para akışının her bir kuruşunun izi sürülebilir ve takip edilebilirdir" açıklaması yaptı. Açıklamada "Açılacak 500.000 TL’lik davadan kazanılacak tazminat tutarı hain terör örgütü PKK ile mücadelede şehit düşen kahramanlarımızın ailelerine bağışlanacaktır" denildi.
20.02.2021 Siyaset
Filmlere konu olacak dolandırıcılık hikayesi! Yarışmaya bile katıldı
Filmlere konu olacak dolandırıcılık hikayesi! Yarışmaya bile katıldı Tayfun Demir 2007’de dolandırıcılıktan tutuklandı. 2011’de cezaevinden firar edip sahte ölüm belgesi hazırladı. 44 ayrı suça karıştı. 450 bin takipçili sosyal medya hesabı olan Demir’in sahte kimliklerle hayatını altüst ettiği mağdurlar da artık rahat bir nefes aldı. Sahte ölüm belgesiyle kendisini cinayete kurban gitmiş gibi gösteren ve hakkında 52 yıl hapis cezası olan Tayfun Demir, sahte kimlikle yakalandı.
25.09.2020 Gündem
Tutuklanan YouTuber'ın savunması pes dedirtti! 'Yanlış kişiyi gözaltına aldınız'
Tutuklanan YouTuber'ın savunması pes dedirtti! 'Yanlış kişiyi gözaltına aldınız' Muğla'da, 6 ilde karıştığı çeşitli suçlardan hakkında toplam 52 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası bulunan ve sahte evraklarla kendisini kayıtlarda 8 yıl önce ölmüş gibi gösterdiği belirlenip, gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği adliyede tutuklanan YouTuber Tayfun Demir'in (38), polisteki ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. "Yanlış kişiyi gözaltına aldınız" diyen Demir, resmi kayıtlarda 'ölü' görünen kişiyi kendisinin tanımadığını da ileri sürmüş.
21.09.2020 Gündem
İzmir Karaburun'da yıkımlar yapıldı!
İzmir Karaburun'da yıkımlar yapıldı! İzmir'in Karaburun ilçesine bağlı Hasseki Mahallesi'nde, olmayan yapıların fotoğraflarını beyan ederek, İmar Barışı'ndan faydalanan kişilerce denize sıfır yapılan inşaat, Karaburun Belediyesi ekipleri tarafından belirlenince, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un talimatıyla yıkımı gerçekleştirildi.
19.11.2019 Gündem
Adnan Oktar'ın 20 yıl önceki sorgu görüntüleri dava dosyasında
Adnan Oktar'ın 20 yıl önceki sorgu görüntüleri dava dosyasında Adnan Oktar suç örgütüne yönelik 1999 yılında yapılan operasyonda gözaltına alınan örgüt elebaşı Adnan Oktar, örgütün kasası olduğu iddia edilen Alev Babuna ve etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanan tutuksuz sanık B.B'nin, söz konusu dönemde emniyetteki sorgu görüntüleri, dava dosyasına delil olarak sunuldu.
15.11.2019 Gündem
ABD Başkanı Trump'tan montajlı paylaşım
ABD Başkanı Trump'tan montajlı paylaşım ABD Başkanı Donald Trump, DEAŞ elebaşı Ebubekir el-Bağdadi'ye yönelik operasyonda yaralanan köpeğe madalya taktığını gösteren ve fotomontaj olduğu anlaşılan bir paylaşımda bulundu.
30.10.2019 Dünya
Taciz iddialarına Tan'dan açıklama geldi
Taciz iddialarına Tan'dan açıklama geldi Danimarka'da yaşayan ve tatil için Türkiye'ye gelen diş hekimi Pelin Elecik, popçu Tan Taşçı'nın, özel mesajlar atarak kendisini taciz ettiğini iddia etti. Çıkan haberlerin ardından Tan Taşçı sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu
27.09.2018 Magazin
e-posta ile gelen büyük tuzak
e-posta ile gelen büyük tuzak Teknolojinin gelişmesiyle emek vermeden para kazanmak için çabalayan kişiler, parayı kolay kazanmak için her geçen gün yeni yöntemler buldu.
21.09.2018 Bilim ve Teknoloji
Gevrek'ten transfer açıklaması
Gevrek'ten transfer açıklaması Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, transfer döneminin devam ettiğine işaret ederek, "Şu an için 1 veya 2 transfer gündemimizde." dedi.
22.08.2018 Yeni Malatya Spor
Saçan: Asıl isim Tuğba Babuna
Saçan: Asıl isim Tuğba Babuna Adnan Oktar grubuyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Oktar grubundan olduğu iddia edilen bir kişinin, Mesut Yılmaz, Meral Akşener, Celal Adan ve Mehmet Ağar’ın da aralarında olduğu politikacılar hakkında bilgiler topladığı iddia edildi.
9.08.2018 Gündem
‘Oktar, partilerde istihbarat topladı’
‘Oktar, partilerde istihbarat topladı’ Adnan Oktar grubuyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Oktar grubundan olduğu iddia edilen bir kişinin, Mesut Yılmaz, Meral Akşener, Celal Adan ve Mehmet Ağar’ın da aralarında olduğu politikacılar hakkında bilgiler topladığı iddia edildi.
9.08.2018 Gündem
'Katil odur' iddialarına yanıt!
'Katil odur' iddialarına yanıt! Ağrı Bezirhane köyünde kaybolan ve dün toprağa verilen minik Leyla’nın ardından sosyal medyada dolaşan ‘Leyla’nın katili amcası Mehmet Aydemir’dir’ paylaşımlarına amca Yusuf Aydemir’den sert tepki geldi. Aileye Türkiye’nin dört bir yanından destek telefonları gelirken asılsız ihbarlar ve sosyal medya paylaşımları ailenin acısını ikiye katladı. Aile, sosyal medyada hızla yayılan paylaşımlara tepki gösterirken yapılan paylaşımların asılsız olduğunu söyledi.
4.07.2018 Gündem
Kanduralı Arap Apo!
Kanduralı Arap Apo! Terör örgütü PKK/YPG, Arap aşiretlerle arasındaki gerilim artınca, çareyi Abdullah Öcalan’ın geleneksel Arap kıyafeti ‘kandura’ giymiş posteriyle propaganda yapmakta buldu
29.06.2018 Gündem
12 gündür aranıyor! Leyla ile ilgili flaş gelişme
12 gündür aranıyor! Leyla ile ilgili flaş gelişme Ağrı'nın Bezirhane köyünde Ramazan Bayramı'nın 1. günü kaybolan 3 buçuk yaşındaki Leyla Aydemir'i arama çalışmaları 12. günde de devam etti. Minik Leyla’nın babası Nihat Aydemir sosyal medyada kızının bulunduğuna dair yanlış bilgilerin paylaşıldığına dikkat çekerek, "Öyle bir şey yok, Leyla bulunamadı" dedi. Çaresiz olduklarını ve tüm Türkiye’den destek gördüklerini yineleyen baba Aydemir, kızının bir an önce bırakılmasını istedi. Ayrıca Ağrı Cumhuriyet Savcılığı, Bezirhane köyünde 12 gündür kayıp olan Leyla'nın 5 halasının ifadesine başvurdu.
26.06.2018 Gündem
Yunanistan'ın kimlerden cesaret aldığı ortaya çıktı
Yunanistan'ın kimlerden cesaret aldığı ortaya çıktı Afrin harekatını durduramayan ABD ve AB, Türkiye’yi meşgul etmek için Ege’de gerilimi tırmandırıyor. Doğu Akdeniz’deki NATO gemilerinden de cesaret alan Atina, provokasyonlarına bir yenisini ekledi.
17.04.2018 Gündem
Baldızının fotoğraflarını erotik sitelere koymuş
Baldızının fotoğraflarını erotik sitelere koymuş Almanya'da yaşayan 36 yaşında ki F.F., baldızının resimlerini çıplak kadın fotoğraflarına fotomontajlayıp, internet sitelerinde paylaştı. Durumu baldızı tesadüfen öğrendi. Enişte hakkında şimdi 6 yıl 8 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.
17.08.2017 Yaşam
Vahşet!
Vahşet! Köpeğin kulağını kesip sosyal medyada paylaştılar. Büyük tepki oluştu, savcılık 4.400 lira ceza verdi
17.01.2017 Yaşam
Kulakları kesilmiş köpek fotoğrafları isyan ettirdi
Kulakları kesilmiş köpek fotoğrafları isyan ettirdi ISPARTA'da çekildiği iddia edilen ve iple bağladıkları köpeğin kulaklarını kestikleri fotoğrafları sosyal medyada paylaşan 2 kişi, büyük tepkiye neden oldu. Isparta Hayvan Koruma Derneği fotoğraflarla ilgili suç duyurusunda bulundu.
17.01.2017 Yaşam
Nusret tişörtlü Ben Affleck fotomontaj çıktı!
Nusret tişörtlü Ben Affleck fotomontaj çıktı! Dünyaca ünlü aktör Ben Affleck'in, son günlerde tuz serpme hareketiyle gündemde olan Nusret Gökçe'li tişört giydiği iddiası sosyal medyayı sallamıştı. Ancak kısa süre sonra gerçek anlaşıldı.
16.01.2017 Magazin
Gelinini ve torununu 150 bin TL’ye DEAŞ’tan kurtardı
Gelinini ve torununu 150 bin TL’ye DEAŞ’tan kurtardı Konya’da yaşayan Sedat M. (28), eşi ve kızıyla 2014’te Suriye’ye gidip DEAŞ’a katıldı. Sedat M.’nin öldüğü haberi gelince babası Kemal M., gelini ve torununu kurtarmak için harekete geçti. DEAŞ’ın istediği 150 bin lirayı evini satıp temin eden Kemal M., gelinini ve torununu DEAŞ’tan kurtarıp Türkiye’ye getirdi
29.09.2021 Gündem
Aleyna Tilki'nin annesi konuştu
Aleyna Tilki'nin annesi konuştu Aleyna Tilki'nin X Large adlı gece kulübünde yarı çıplak erkek dansçılar eşliğinde şarkı söylerken çekilen görüntüleri gündem yarattı.
26.10.2016 Magazin
‘Eyalet sistemini kabul ediyor musun?'
‘Eyalet sistemini kabul ediyor musun?' Başbakan Yıldırım’ın ABD tipi başkanlık konusundaki çağrısına CHP lideri, “Amerika’da her eyaletin ayrı parlamentoları, yasaları var, böyle olsun diyor musun, demiyor musun? Türkiye’yi bölmeyi istiyor musun, istemiyor musun” diye sordu
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fotomontaj ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fotomontaj haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.