Foto Galeri

Foto Galeri

Son dakika foto galeri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan foto galeri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını foto galeri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Foto Galeri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan foto galeri gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.038 foto galeri haberi bulunmuştur. Tüm foto galeri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tuğba Özay oraya hayran kaldı!
Tuğba Özay oraya hayran kaldı! Doğaya olan tutkusuyla bilinen Tuğba Özay, konser için geldiği Karacabey’deki longoz ormanlarına hayran kaldı...
9.11.2016 Magazin
Rosie Huntington Whiteley çıldırdı!
Rosie Huntington Whiteley çıldırdı! Model Rosie Huntington Whiteley ile uzun süredir aşk yaşayan Jason Statham'ın evlenmeye gönüllü olmadığı iddia edildi...
31.10.2016 Magazin
Sinan Akçıl Justin Bieber'ın eski sevgilisiyle birlikte!
Sinan Akçıl Justin Bieber'ın eski sevgilisiyle birlikte! Ebru Şallı ile olaylı bir şekilde ayrılan yakışıklı şarkıcı Sinan Akçıl'ın Justin Bieber'ın eski sevgilisiyle aşk yaşadığı iddia edildi.
31.10.2016 Magazin
Geçmişe götüren seksi paylaşım!
Geçmişe götüren seksi paylaşım! Brazilyalı seksi model Adriana Lima'dan çok konuşulacak seksi paylaşım.
27.10.2016 Magazin
Tenis eteği ve bikiniyle konser verdi!
Tenis eteği ve bikiniyle konser verdi! Ünlü şarkıcı Charli XCX, cuma gecesi Las Vegas'ta konser verdi.
23.10.2016 Magazin
Tuba Büyüküstün'ü ağlattılar!
Tuba Büyüküstün'ü ağlattılar! Bir süredir Onur Saylak ile ayrılacağı haberleriyle gündeme gelen Tuba Büyüküstün hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.
18.10.2016 Magazin
Podyumdan sinemaya seksi transfer!
Podyumdan sinemaya seksi transfer! Podyumların dünyaca ünlü modeli Shanina Shaik, sinemaya göz kırptı...
18.10.2016 Magazin
Elleriyle kapatmaya çalıştı ama işe yaramadı!
Elleriyle kapatmaya çalıştı ama işe yaramadı! Giydiği cesur kıyafetlerle adından söz ettiren İngiliz televizyon yıldızı Chloe Goodman, katıldığı tanıtımda yine tüm bakışları üzerine topladı.
14.10.2016 Magazin
Adriana Lima'nın ikizi Türkiye'de ortaya çıktı!
Adriana Lima'nın ikizi Türkiye'de ortaya çıktı! Bu yıl ilki düzenlenecek olan International Top Model of Cyprus Yarışması 22 Ekim Cumartesi akşamı Girne Lord's Palace Hotel'de yapılacak. Türkiye'yi temsil edecek olan Gökçe Eygi, dünyaca ünlü top model Adriana Lima'ya benzerliği ile dikkat çekiyor.
11.10.2016 Magazin
Gigi Hadid imzayı attı!
Gigi Hadid imzayı attı! Dünyaca ünlü model Gigi Hadid, reklam sözleşmelerine bir yenisini daha ekledi.
6.10.2016 Magazin
Ivana Sert'in seksi süper minisiyle göz kamaştırdı!
Ivana Sert'in seksi süper minisiyle göz kamaştırdı! Sunucu ve stilist Ivana Sert, İtalyan kozmetik markasının açılışında stiliyle göz kamaştırdı.
5.10.2016 Magazin
Brezilya'da eski güzellik kraliçesi ölü bulundu
Brezilya'da eski güzellik kraliçesi ölü bulundu Brezilya'da 2004'de güzellik kraliçesi seçilen Fabiane Niclotti, evinde ölü bulundu.
29.06.2016 Magazin
'Kedicikler'in sırrı çözüldü!
'Kedicikler'in sırrı çözüldü! Radyo Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK), 5 Ocak 2015 tarihli vatandaş bildirimleri raporuna göre kurum çağrı hattı, web sayfası ve RTÜK mobil aracılığı toplam 622 bildirim yapıldı.
29.09.2021 Gündem
Madonna konserine 18 yaş kısıtlaması!
Madonna konserine 18 yaş kısıtlaması! Süperstar Madonna’nın Singapur’da gerçekleştireceği konserin koordinatörleri 18 yaş ve üzeri olmayanların konser salonuna alınmayacağını duyurdu...
6.01.2016 Magazin
Asena'yı şoke eden soru: Azmettirici misiniz?
Asena'yı şoke eden soru: Azmettirici misiniz? Bir gecede 113 gözaltı Şarkıcı Berkay’a silahlı saldırıda gözaltına alınan 8 kişi serbest kaldı. Sorgulanan Asena Erkin ve Mehmet Dinçerler’e ise azmettirici olup olmadıkları soruldu.
20.12.2015 Magazin
Seksi oyuncudan Cennet’te selfie!
Seksi oyuncudan Cennet’te selfie! Dünyaca ünlü ABD’li yıldız Lindsay Lohan, mavi tur yolcuğuna Cennet Koyu’nda başladı.
19.07.2015 Magazin
Plajların en fit annesi!
Plajların en fit annesi! Eski manken Seçkin Piriler eşi Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, çocukları Hakan ve Volkan’la Bodrum’da tatilde...
15.07.2015 Magazin
Sevinmek ah ne hoştur yıldızların altında
Sevinmek ah ne hoştur yıldızların altında Süper Lig'de 2014-2015 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray, kupasını düzenlenen özel gecede aldı.
31.05.2015 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Foto Galeri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki foto galeri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.