Gazete Vatan Logo
Galatasaray Sevinmek ah ne hoştur yıldızların altında

Sevinmek ah ne hoştur yıldızların altında

Süper Lig'de 2014-2015 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray, kupasını düzenlenen özel gecede aldı.

Sevinmek ah ne hoştur yıldızların altında

BU sezon çok önemliydi. Beşiktaş, onursal başkanı Süleyman Seba’nın adının verildiği kupayı kaldırmak isterken, 19’ar tane şampiyonluğu olan iki ezeli rakip G.Saray ile F.Bahçe ise 20. kez mutlu sona ulaşıp 4. yıldızı göğsüne takmak istiyordu... 31 Ağustos 2014’te başlayan maraton 30 Mayıs 2015’te bitti ve 2014-15 Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu şampiyonu belli oldu.
HAFTALAR süren, lig tarihimizde görülmemiş bir mücadele veren 3 takımdan G.Saray, rakiplerini geride bırakıp şampiyonluğa ulaştı. Tüm bu emeğin karşılığında kutlama da büyük oldu. 33. haftada şampiyonluğunu ilan eden sarı-kırmızılılar cumartesi son maçı Rize’de oynadı ama kupayı almayı 1 gün sonraya bıraktı.
KUPAYI SELÇUK KALDIRDI
TT Arena’da taraftarının önünde kupasını kaldırmak isteyen G.Saray bunu da muhteşem bir törenle yaptı. Dün takım Florya’dan üstü açık bir otobüsle çıkıp stada gelirken tribünleri dolduran 50 bin taraftar, Gripin, Suat Ateşdağlı, Altay, İrem Derici ve Gökhan Derici’nin şarkılarıyla coştu. En sonunda da 20 şampiyonluğu alan, 4. yıldızı formaya takan Hamza Hamzaoğlu ve öğrencileri muhteşem bir törenle kupayı havaya kaldırdı.

Haberin Devamı

Prandelli’ye Dursun Özbek vetosu

SEZONA Prandelli ile başlayan G.Saray 11. haftada İtalyan hocanın görevine son verirken takımı devralan Hamza Hamzaoğlu, oyuncularını hayata döndürdü ve 4. yıldızı sarı-kırmızılara getirdi. İlk haftalardaki futbola rağmen Abdurrahim Albayrak yine de Prandelli’yi şampiyonluk kutlamalarına davet etmek istedi.
FAKAT Albayrak’ın teklifi yeni başkan Dursun Özbek tarafından, Prandelli’nin de kutlamada olmasının Hamza hocanın başarısını gölgeleyebileceği düşüncesiyle kabul edilmedi.