Uçak takip sitesi Flightradar’dan Galatasaray tweeti! Galatasaray’ın yeni transferleri Lucas Torreira ve Dries Mertes’i taşıyan uçak gündeme oturdu!
Uçak takip sitesi Flightradar’dan Galatasaray tweeti! Galatasaray’ın yeni transferleri Lucas Torreira ve Dries Mertes’i taşıyan uçak gündeme oturdu! Galatasaray’ın yeni transferleri Uruguaylı Lucas Torreira ve Belçikalı Dries Mertes’i taşıyan uçak Flightradar’da takip rekoru kırdı. Dünyaca ünlü internet tabanlı uçak takip sitesi bir anda gündeme oturdu. Falcon 2000S tipi uçağın İstanbul uçuşu radar takip sıralamasında ilk sırada yer alınca Flighradar’da bu yoğun ilgiye kayıtsız kalmadı. Flighradar’ın Twitter hesabından yapılan paylaşımda yıldızları getiren uçağın fotoğrafı paylaşıldı ve “Galatasaray taraftarları için büyük bir gün” ifadelerinde yer verildi.
5.09.2022 Futbol
Türk hava sahasında yoğunluk! Uçaklar rotayı değiştirdi, tümü Türkiye’ye yöneldi!
Türk hava sahasında yoğunluk! Uçaklar rotayı değiştirdi, tümü Türkiye’ye yöneldi! Rusya'nın Ukrayna'ya harekât başlatmasının ardından, Ukrayna ve Rusya hava sahalarını kapattı. Sivil uçaklar Türk Hava sahasına yöneldi. Uçak radar kayıtlarında Ortadoğu, Uzakdoğu ve Akdeniz bölgesi kaynaklı uçakların tümü Türk rotasını kullanıyor. Peki, Uçak radar kayıtlarına nerden bakılır? İşte Uçuş takip ve Flightradar24’deki kayıtlar!
5.09.2022 Dünya