Gazete Vatan Logo
Futbol Uçak takip sitesi Flightradar’dan Galatasaray tweeti! Galatasaray’ın yeni transferleri Lucas Torreira ve Dries Mertes’i taşıyan uçak gündeme oturdu!

Uçak takip sitesi Flightradar’dan Galatasaray tweeti! Galatasaray’ın yeni transferleri Lucas Torreira ve Dries Mertes’i taşıyan uçak gündeme oturdu!

Galatasaray’ın yeni transferleri Uruguaylı Lucas Torreira ve Belçikalı Dries Mertes’i taşıyan uçak Flightradar’da takip rekoru kırdı. Dünyaca ünlü internet tabanlı uçak takip sitesi bir anda gündeme oturdu. Falcon 2000S tipi uçağın İstanbul uçuşu radar takip sıralamasında ilk sırada yer alınca Flighradar’da bu yoğun ilgiye kayıtsız kalmadı. Flighradar’ın Twitter hesabından yapılan paylaşımda yıldızları getiren uçağın fotoğrafı paylaşıldı ve “Galatasaray taraftarları için büyük bir gün” ifadelerinde yer verildi.

Uçak takip sitesi Flightradar’dan Galatasaray tweeti! Galatasaray’ın yeni transferleri Lucas Torreira ve Dries Mertes’i taşıyan uçak gündeme oturdu!

Uçak takip sitesi Flightradar’dan Galatasaray ayrıntısı! Milano’dan Lucas Torreira ve Brüksel’den Dries Mertens’i gibi iki ünlü yıldızı alan Falcon 2000S tipi uçağın İstanbul uçuşu radar takip sıralamasında ilk sırada yer aldı. Galatasaraylıların yoğun ilgisi nedeniyle Flightradar yeni transferlerin taşındığı uçağın görselini paylaşarak “Galatasaray taraftarları için büyük bir gün” ifadelerine yer verdi.

TC-KNK tescilli uçağın İstanbul seferi 60 bin civarında takipçiye ulaşırken, uçak İstanbul’a yaklaştıkça takipçi sayısı arttı. Flightradar’dan arka arkaya tweetler gelmeye devam etti.

İŞTE FLIGHTRADAR’IN GALATASARAY TWEETLERİ

Haberin Devamı