Flaş Karar

Flaş Karar

Son dakika flaş karar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan flaş karar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını flaş karar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Flaş Karar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan flaş karar gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.035 flaş karar haberi bulunmuştur. Tüm flaş karar haberleri aşağıda listelenmiştir.
EYT’liler için flaş karar: Prim desteği kalkıyor, prim oranı yükseliyor!
EYT’liler için flaş karar: Prim desteği kalkıyor, prim oranı yükseliyor!Meclis'te devam eden vergi kanun teklifi görüşmeleri, sosyal güvenlik sisteminde köklü değişiklikler getiriyor. En düşük emekli aylığının 12 bin 500 liraya yükseltilmesinin ardından, EYT'lilere sağlanan %5'lik sigorta prim desteği kaldırılıyor. Ayrıca, kısa vadeli sigorta kolları prim oranı %2.25’e yükseltiliyor. Bu düzenlemeler, EYT’li çalışanlar ve işverenler için yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor. İşte emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'in kafasına korner direğiyle vurmuştu! Taraftar hakkında flaş karar
Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'in kafasına korner direğiyle vurmuştu! Taraftar hakkında flaş kararİzmir'de Göztepe ile Altay arasında oynanan derbi karşılaşmasında çıkan olaylarda Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'in (31) başına korner bayrağı direğiyle vuran Mehmet Nihat A.’nın yargılandığı davada mütalaasını açıklayan savcı, sanık için kasten yaralama suçundan 3 yıla kadar hapis istedi.
18.07.2024Futbol
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş karar! BOTAŞ açıkladı
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş karar! BOTAŞ açıkladıBoru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), temmuz itibarıyla mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı gaz ile elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesinde değişiklik yapılmadığını bildirdi.
28.06.2024Ekonomi
Galatasaray'ı karıştıracak haber! Dursun Özbek yıldız isimler için kararını verdi
Galatasaray'ı karıştıracak haber! Dursun Özbek yıldız isimler için kararını verdiGalatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Takıma katılacak yıldız isimler kadar ayrılacak futbolcularda merak ediliyor. Geçen sezon Erden Timur'un transfer performansı camia içinde çok konuşulmuştu. Timur sonrası transfer işlerinin başına Cenk Ergün geldi. Transfer çalışmalarına hız veren Dursun Özbek yönetiminden takımdaki yıldız isimler için flaş karar geldi. İşte son dakika haberin detayları...
27.06.2024Galatasaray
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur ABD'de yakalandı! Mahkemeden flaş karar çıktı
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur ABD'de yakalandı! Mahkemeden flaş karar çıktıEylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur'un yakalanmalarıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Boston'da kaldıkları eve sürekli dışarıdan yemek söyleyen Eylem Tok'a son siparişini bir Türk kurye götürdü. Kapıda yüz yüze geldiği Eylem Tok'u tanıyan kurye, anne-oğulu polise ihbar edip yakalanmalarını sağladı. ABD’de hakim karşısına çıkan Timur Cihantimur’un annesi Eylem Tok için mahkemeden karar çıktı.
18.06.2024Gündem
Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için flaş karar
Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için flaş kararİstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu, 19 Mayıs'ta oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe maçına 2.400 misafir takım seyircisinin alınmasına karar verdi.
7.05.2024Fenerbahçe
Trabzonspor'un yıldızı gece yarısı halı sahaya gitti, flaş karar verildi
Trabzonspor'un yıldızı gece yarısı halı sahaya gitti, flaş karar verildiTrabzonspor, yıldız oyuncusu Nicolas Pepe'ye halı sahaya gittiği için yaptırım uygulayacak.
1.05.2024Süper Lig
Korhan Berzeg'in ailesinden flaş karar! 'Artık umudumuz kalmadı' deyip kilit vurdular
Korhan Berzeg'in ailesinden flaş karar! 'Artık umudumuz kalmadı' deyip kilit vurdularBalıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra haber alınamayan Korhan Berzeg (84), 300 gündür kayıp. Arama çalışmaları, 130'uncu günde sonlandırılırken, artık gelen bir ihbar da yok. İstanbul Büyükada’da yaşayan eşi Angela Berzeg (82), sosyal medya hesabından Korhan Berzeg’in fotoğrafını, “Neredesin Korhan, hala bekliyoruz, seni hala seviyoruz” notuyla paylaşırken, ailenin Gönen ilçesi Armutlu Mahallesi’ndeki eviyle ilgili yeni karar verildi. İşte detaylar...
11.04.2024Gündem
Fenerbahçe'den flaş karar! Ligden çekilme de masada
Fenerbahçe'den flaş karar! Ligden çekilme de masadaFenerbahçe Kulübü, Trabzonspor maçının ardından yapılan yönetim kurulu toplantısında olağanüstü genel kurul kararı aldı. Yapılan açıklamada, yapılacak toplantıda Fenerbahçe'nin Süper Lig'den çekilmesi dahil tüm aksiyonların değerlendirileceği belirtildi.
18.03.2024Futbol
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur ile ilgili kritik detay!  İfade sonrası mahkemeden flaş karar
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur ile ilgili kritik detay! İfade sonrası mahkemeden flaş kararİstanbul Eyüpsultan'da arıza yaptığı için emniyet şeridine çekilen ATV'lere çarparak Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur'un ve arkadaşlarının kaza sonrasında telefonla olay yerini görüntüledikleri ortaya çıktı. Öte yandan Timur Cihantimur'un babası Bülent Cihantimur ifadesi alınmak üzere savcılığa çağrıldı. Adliyede ifade veren baba Bülent Cihantimur hakkında yurt dışı çıkış yasağına ek olarak imza yükümlülüğüne ilişkin adli kontrol talep edildi.
15.03.2024Gündem
Cem Garipoğlu yaşıyor mu? Başsavcılıktan flaş karar Münevver Karabulut babası da açıklamıştı, görüntüler izlenecek
Cem Garipoğlu yaşıyor mu? Başsavcılıktan flaş karar Münevver Karabulut babası da açıklamıştı, görüntüler izlenecekTürkiye’nin gündemine oturan Münevver Karabulut cinayeti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Münevver Karabulut’un babası cezaevinde 8 yıl önce intihar eden kızının katili Cem Garipoğlu'nun, ölmediğini, kaçtı veya kaçırıldığını öne sürmüştü. Bu iddia sonrası Cem Garipoğlu yaşıyor mu? soruları akıllara gelmişti. Garipoğlu'nun mezarının açılmasıyla ilgili dava sürerken savcılık da harekete geçti. İşte Türkiye'yi sarsan cinayetle ilgili yeni karar...
12.03.2024Gündem
Et ve tavuk fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Marketler harekete geçti, etiketler değişti
Et ve tavuk fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Marketler harekete geçti, etiketler değiştiRamazan öncesi başlayan tavuk eti fiyatlarındaki artış etiketlerde dikkat çekti. Son bir hafta içerisinde tavuk eti fiyatları değişti. Kasaplar Ramazan ayının içerisinde de fiyat artışı beklediklerini söyledi. Öte yandan Ramazan öncesi et fiyatlarına yapılan zam kamuoyunda konuşuluyordu. İstanbul’daki ve Ankara’daki zincir marketler Ramazan süresince et fiyatlarını sabitleme kararı aldı. İşte detaylar...
5.03.2024Ekonomi
Lüks araçta silahla poz veren fenomene gözaltı! Savcılıktan flaş karar
Lüks araçta silahla poz veren fenomene gözaltı! Savcılıktan flaş kararAdana'da lüks otomobilde tabancayla poz veren sosyal medya fenomeni kadın gözaltına alındı.
5.03.2024Adana
Depremde 82 kişiye mezar olan binanın müteahhitti ve mühendisi için flaş karar
Depremde 82 kişiye mezar olan binanın müteahhitti ve mühendisi için flaş kararAdana'da 82 kişinin öldüğü İhsan Bayram Sitesi’nin C bloğunun yıkılmasına ilişkin açılan davanın üçüncü duruşmasında tutuklu müteahhit ve inşaat mühendisi serbest bırakılmasını isterken, mahkeme heyeti tutukluluk hallerinin devamına karar verip duruşmayı erteledi.
1.03.2024Adana
Galatasaray'dan flaş karar! Icardi için harekete geçildi: Tuzağa düşmeyeceğiz
Galatasaray'dan flaş karar! Icardi için harekete geçildi: Tuzağa düşmeyeceğizSüper Lig'in 26. haftasında oynanan Ankaragücü - Galatasaray maçında Icardi'nin sosyal medyaya düşen görüntüleri gündem olmuştu. Sarı-kırmızılı ekipte Hukuktan sorumlu yönetici Can Natan açıklamalarda bulundu.
22.02.2024Galatasaray
İrfan Can Kahveci kafaları karıştırdı! İsmail Kartal Szymanski’nin cezasını kesti
İrfan Can Kahveci kafaları karıştırdı! İsmail Kartal Szymanski’nin cezasını kestiFenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'a karşı deplasmandaki geri dönüşünün en büyük pay sahiplerinden İrfan Can Kahve'nin yeniden ilk 11'de yer alabileceği belirtilse de teknik direktör İsmail Kartal, deneyimli oyuncunun durumu konusunda kararsızlık yaşıyor. Öte yandan Szymanski'yle ilgili flaş karar verildi. İşte detaylar...
22.02.2024Fenerbahçe
Serdar Dursun geldi, Batshuayi'ye güle güle! Ali Koç'la birlikte Fenerbahçe'den ayrılıyor
Serdar Dursun geldi, Batshuayi'ye güle güle! Ali Koç'la birlikte Fenerbahçe'den ayrılıyorFenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Sezon sonunda Fenerbahçe ile kontratı sona erecek olan Michy Batshuayi ile ilgili flaş karar verildi. Sezon sonunda Fenerbahçe'ye başkan adayı olmayacağını açıklayan Ali Koç yıldız ismi yanında götürecek. İşte detaylar...
20.02.2024Fenerbahçe
Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank harekete geçti! Kredi kartına indirim kararı
Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank harekete geçti! Kredi kartına indirim kararı Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank'dan flaş karar. Bankaların kredi kartı komisyon oranlarıyla ilgili olarak yeni bir karar alındı. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, üç kamu bankasının, kart komisyon oranlarında indirime gittiğini açıkladı.
17.02.2024Ekonomi
Fincanları tükürerek temizlemişti! İşletmeci hakkında flaş karar
Fincanları tükürerek temizlemişti! İşletmeci hakkında flaş kararEdirne'de, alışveriş merkezinde kahve satılan dükkanda, fincanları tükürerek temizlediği anlar kameraya yansıyan işletmeci Hacı Zorlu'nun sözleşmesi feshedilip, iş yeri kapatıldı. Zorlu, "Bardakların temizliğini yaparken kolonyalı mendille siliyordum. İçerisindeki tozun gitmediğini görünce üfledim. Burada kesinlikle art niyet veya yanlış anlaşılma var. Biz bu bardaklarla kesinlikle kahve satışı yapmıyoruz" dedi.
17.02.2024Gündem
Cep telefonu olanlar dikkat! BTK’dan flaş karar, tek tip olacak
Cep telefonu olanlar dikkat! BTK’dan flaş karar, tek tip olacakTüketicilerin her telefon ya da tablet aldıklarında ihtiyaçları olsun ya da olmasın kutu içeriğinde satılan, eski cihazlarına uyum sağlamayan bir girişe sahip şarj cihazları artık tarihe karışıyor. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Avrupa Komisyonu tarafından hazırlanan Avrupa Birliği (AB) Ortak Şarj Cihazı Düzenlemesi'ne uyum kapsamında çalışmalarını tamamladı.
11.02.2024Gündem
Honda'dan flaş karar! 750 bin otomobili geri çağırdı
Honda'dan flaş karar! 750 bin otomobili geri çağırdıJapon otomotiv devi Honda, hava yastığı sorunları nedeniyle 750 bin aracı servislere geri çağırma kararı aldı.
7.02.2024Ekonomi
Beşiktaş-Trabzonspor derbisi için flaş karar
Beşiktaş-Trabzonspor derbisi için flaş kararBeşiktaş Kulübü, İl Spor Güvenlik Kurulu'nun aldığı karara göre; Trabzonspor taraftarlarının pazar günü Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak maçta yer alamayacağını açıkladı.
1.02.2024Beşiktaş
Tüm çalışanları ilgilendiriyor! Patronun hareketi mobing sayıldı
Tüm çalışanları ilgilendiriyor! Patronun hareketi mobing sayıldıÇalıştığı işyerinde, patronu tarafından sürekli aşağılandığını, görev tanımı dışında işlerin zorla yaptırıldığını öne süren işçiye yargıdan müjde geldi. Bölge Adliye Mahkemesi; işten atılmakla tehdit edilen işçinin mobinge maruz kaldığına hükmetti.
Merkez Bankası'ndan flaş karar! Bankalar 9.270 lira ödeyecek
Merkez Bankası'ndan flaş karar! Bankalar 9.270 lira ödeyecekHerkesi yakından ilgilendiriyor. Merkez Bankası harekete geçti. Bankaların karşılığı bulunmayan her bir çek yaprağı için ödemek zorunda olduğu miktar 6 bin liradan 9 bin 270 liraya çıkarıldı.
27.01.2024Ekonomi
Yargıtay'dan evli çiftleri ilgilendiren emsal araba kararı! Bunu yapan tazminat ödeyecek
Yargıtay'dan evli çiftleri ilgilendiren emsal araba kararı! Bunu yapan tazminat ödeyecekYargıtay, evlilik birliği içerisinde eşinin görüşünü almadan arabayı satan kocayı kusurlu bularak boşanma sebebi saydı. Hukukçular, bir erkeğin, eşine haber vermeden arabayı satmasının ‘ekonomik şiddet’ kapsamına girdiğini ve kadını yok sayarak kişilik haklarına saldırı teşkil ettiğini belirtti.
26.01.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Flaş Karar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki flaş karar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.