Flaş Karar

Flaş Karar

Son dakika flaş karar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan flaş karar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını flaş karar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Flaş Karar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan flaş karar gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.036 flaş karar haberi bulunmuştur. Tüm flaş karar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Korhan Berzeg'in ailesinden flaş karar! 'Artık umudumuz kalmadı' deyip kilit vurdular
Korhan Berzeg'in ailesinden flaş karar! 'Artık umudumuz kalmadı' deyip kilit vurdular Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra haber alınamayan Korhan Berzeg (84), 300 gündür kayıp. Arama çalışmaları, 130'uncu günde sonlandırılırken, artık gelen bir ihbar da yok. İstanbul Büyükada’da yaşayan eşi Angela Berzeg (82), sosyal medya hesabından Korhan Berzeg’in fotoğrafını, “Neredesin Korhan, hala bekliyoruz, seni hala seviyoruz” notuyla paylaşırken, ailenin Gönen ilçesi Armutlu Mahallesi’ndeki eviyle ilgili yeni karar verildi. İşte detaylar...
11.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'den flaş karar! Ligden çekilme de masada
Fenerbahçe'den flaş karar! Ligden çekilme de masada Fenerbahçe Kulübü, Trabzonspor maçının ardından yapılan yönetim kurulu toplantısında olağanüstü genel kurul kararı aldı. Yapılan açıklamada, yapılacak toplantıda Fenerbahçe'nin Süper Lig'den çekilmesi dahil tüm aksiyonların değerlendirileceği belirtildi.
18.03.2024 Futbol
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur ile ilgili kritik detay!  İfade sonrası mahkemeden flaş karar
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur ile ilgili kritik detay! İfade sonrası mahkemeden flaş karar İstanbul Eyüpsultan'da arıza yaptığı için emniyet şeridine çekilen ATV'lere çarparak Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur'un ve arkadaşlarının kaza sonrasında telefonla olay yerini görüntüledikleri ortaya çıktı. Öte yandan Timur Cihantimur'un babası Bülent Cihantimur ifadesi alınmak üzere savcılığa çağrıldı. Adliyede ifade veren baba Bülent Cihantimur hakkında yurt dışı çıkış yasağına ek olarak imza yükümlülüğüne ilişkin adli kontrol talep edildi.
15.03.2024 Gündem
Cem Garipoğlu yaşıyor mu? Başsavcılıktan flaş karar Münevver Karabulut babası da açıklamıştı, görüntüler izlenecek
Cem Garipoğlu yaşıyor mu? Başsavcılıktan flaş karar Münevver Karabulut babası da açıklamıştı, görüntüler izlenecek Türkiye’nin gündemine oturan Münevver Karabulut cinayeti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Münevver Karabulut’un babası cezaevinde 8 yıl önce intihar eden kızının katili Cem Garipoğlu'nun, ölmediğini, kaçtı veya kaçırıldığını öne sürmüştü. Bu iddia sonrası Cem Garipoğlu yaşıyor mu? soruları akıllara gelmişti. Garipoğlu'nun mezarının açılmasıyla ilgili dava sürerken savcılık da harekete geçti. İşte Türkiye'yi sarsan cinayetle ilgili yeni karar...
12.03.2024 Gündem
Et ve tavuk fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Marketler harekete geçti, etiketler değişti
Et ve tavuk fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Marketler harekete geçti, etiketler değişti Ramazan öncesi başlayan tavuk eti fiyatlarındaki artış etiketlerde dikkat çekti. Son bir hafta içerisinde tavuk eti fiyatları değişti. Kasaplar Ramazan ayının içerisinde de fiyat artışı beklediklerini söyledi. Öte yandan Ramazan öncesi et fiyatlarına yapılan zam kamuoyunda konuşuluyordu. İstanbul’daki ve Ankara’daki zincir marketler Ramazan süresince et fiyatlarını sabitleme kararı aldı. İşte detaylar...
5.03.2024 Ekonomi
Lüks araçta silahla poz veren fenomene gözaltı! Savcılıktan flaş karar
Lüks araçta silahla poz veren fenomene gözaltı! Savcılıktan flaş karar Adana'da lüks otomobilde tabancayla poz veren sosyal medya fenomeni kadın gözaltına alındı.
5.03.2024 Adana
Depremde 82 kişiye mezar olan binanın müteahhitti ve mühendisi için flaş karar
Depremde 82 kişiye mezar olan binanın müteahhitti ve mühendisi için flaş karar Adana'da 82 kişinin öldüğü İhsan Bayram Sitesi’nin C bloğunun yıkılmasına ilişkin açılan davanın üçüncü duruşmasında tutuklu müteahhit ve inşaat mühendisi serbest bırakılmasını isterken, mahkeme heyeti tutukluluk hallerinin devamına karar verip duruşmayı erteledi.
1.03.2024 Adana
Galatasaray'dan flaş karar! Icardi için harekete geçildi: Tuzağa düşmeyeceğiz
Galatasaray'dan flaş karar! Icardi için harekete geçildi: Tuzağa düşmeyeceğiz Süper Lig'in 26. haftasında oynanan Ankaragücü - Galatasaray maçında Icardi'nin sosyal medyaya düşen görüntüleri gündem olmuştu. Sarı-kırmızılı ekipte Hukuktan sorumlu yönetici Can Natan açıklamalarda bulundu.
22.02.2024 Galatasaray
İrfan Can Kahveci kafaları karıştırdı! İsmail Kartal Szymanski’nin cezasını kesti
İrfan Can Kahveci kafaları karıştırdı! İsmail Kartal Szymanski’nin cezasını kesti Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'a karşı deplasmandaki geri dönüşünün en büyük pay sahiplerinden İrfan Can Kahve'nin yeniden ilk 11'de yer alabileceği belirtilse de teknik direktör İsmail Kartal, deneyimli oyuncunun durumu konusunda kararsızlık yaşıyor. Öte yandan Szymanski'yle ilgili flaş karar verildi. İşte detaylar...
22.02.2024 Fenerbahçe
Serdar Dursun geldi, Batshuayi'ye güle güle! Ali Koç'la birlikte Fenerbahçe'den ayrılıyor
Serdar Dursun geldi, Batshuayi'ye güle güle! Ali Koç'la birlikte Fenerbahçe'den ayrılıyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Sezon sonunda Fenerbahçe ile kontratı sona erecek olan Michy Batshuayi ile ilgili flaş karar verildi. Sezon sonunda Fenerbahçe'ye başkan adayı olmayacağını açıklayan Ali Koç yıldız ismi yanında götürecek. İşte detaylar...
20.02.2024 Fenerbahçe
Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank harekete geçti! Kredi kartına indirim kararı
Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank harekete geçti! Kredi kartına indirim kararı Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank'dan flaş karar. Bankaların kredi kartı komisyon oranlarıyla ilgili olarak yeni bir karar alındı. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, üç kamu bankasının, kart komisyon oranlarında indirime gittiğini açıkladı.
17.02.2024 Ekonomi
Fincanları tükürerek temizlemişti! İşletmeci hakkında flaş karar
Fincanları tükürerek temizlemişti! İşletmeci hakkında flaş karar Edirne'de, alışveriş merkezinde kahve satılan dükkanda, fincanları tükürerek temizlediği anlar kameraya yansıyan işletmeci Hacı Zorlu'nun sözleşmesi feshedilip, iş yeri kapatıldı. Zorlu, "Bardakların temizliğini yaparken kolonyalı mendille siliyordum. İçerisindeki tozun gitmediğini görünce üfledim. Burada kesinlikle art niyet veya yanlış anlaşılma var. Biz bu bardaklarla kesinlikle kahve satışı yapmıyoruz" dedi.
17.02.2024 Gündem
Cep telefonu olanlar dikkat! BTK’dan flaş karar, tek tip olacak
Cep telefonu olanlar dikkat! BTK’dan flaş karar, tek tip olacak Tüketicilerin her telefon ya da tablet aldıklarında ihtiyaçları olsun ya da olmasın kutu içeriğinde satılan, eski cihazlarına uyum sağlamayan bir girişe sahip şarj cihazları artık tarihe karışıyor. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Avrupa Komisyonu tarafından hazırlanan Avrupa Birliği (AB) Ortak Şarj Cihazı Düzenlemesi'ne uyum kapsamında çalışmalarını tamamladı.
11.02.2024 Gündem
Honda'dan flaş karar! 750 bin otomobili geri çağırdı
Honda'dan flaş karar! 750 bin otomobili geri çağırdı Japon otomotiv devi Honda, hava yastığı sorunları nedeniyle 750 bin aracı servislere geri çağırma kararı aldı.
7.02.2024 Ekonomi
Beşiktaş-Trabzonspor derbisi için flaş karar
Beşiktaş-Trabzonspor derbisi için flaş karar Beşiktaş Kulübü, İl Spor Güvenlik Kurulu'nun aldığı karara göre; Trabzonspor taraftarlarının pazar günü Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak maçta yer alamayacağını açıkladı.
1.02.2024 Beşiktaş
Tüm çalışanları ilgilendiriyor! Patronun hareketi mobing sayıldı
Tüm çalışanları ilgilendiriyor! Patronun hareketi mobing sayıldı Çalıştığı işyerinde, patronu tarafından sürekli aşağılandığını, görev tanımı dışında işlerin zorla yaptırıldığını öne süren işçiye yargıdan müjde geldi. Bölge Adliye Mahkemesi; işten atılmakla tehdit edilen işçinin mobinge maruz kaldığına hükmetti.
27.01.2024 Çalışma Hayatı
Merkez Bankası'ndan flaş karar! Bankalar 9.270 lira ödeyecek
Merkez Bankası'ndan flaş karar! Bankalar 9.270 lira ödeyecek Herkesi yakından ilgilendiriyor. Merkez Bankası harekete geçti. Bankaların karşılığı bulunmayan her bir çek yaprağı için ödemek zorunda olduğu miktar 6 bin liradan 9 bin 270 liraya çıkarıldı.
27.01.2024 Ekonomi
Yargıtay'dan evli çiftleri ilgilendiren emsal araba kararı! Bunu yapan tazminat ödeyecek
Yargıtay'dan evli çiftleri ilgilendiren emsal araba kararı! Bunu yapan tazminat ödeyecek Yargıtay, evlilik birliği içerisinde eşinin görüşünü almadan arabayı satan kocayı kusurlu bularak boşanma sebebi saydı. Hukukçular, bir erkeğin, eşine haber vermeden arabayı satmasının ‘ekonomik şiddet’ kapsamına girdiğini ve kadını yok sayarak kişilik haklarına saldırı teşkil ettiğini belirtti.
26.01.2024 Gündem
Ayçiçek yağıyla ilgili flaş karar! Resmen değişti
Ayçiçek yağıyla ilgili flaş karar! Resmen değişti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, ayçiçeği tohumunda yüzde 27 yerine yüzde 12, ham ayçiçeği yağında ise yüzde 36 yerine yüzde 22 oranında gümrük vergisi uygulanacak.
26.01.2024 Ekonomi
Seçil Erzan davasında Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Muslera ve Arda Turan için flaş karar
Seçil Erzan davasında Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Muslera ve Arda Turan için flaş karar Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla fon vurgunu davasında, tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük'ün tutukluluklarının devamına karar verildi. Mahkeme, müştekiler Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Fernando Muslera ve Arda Turan'ın bir sonraki celse hazır edilmeleri için son kez süre verilmesine aksi takdirde haklarında zorla getirilme kararı çıkarılmasını karara bağladı. Heyet, Seçil Erzan'ın bankadaki hesap hareketlerinin, Erzan'ın cep telefonundaki banka çalışanlarıyla konuşmalarının ve Ali Yörük ile Semih Kaya arasındaki banka hesap hareketlerinin istenmesine karar vererek duruşmayı 8 Mart'a erteledi.
15.01.2024 Gündem
'MİT'e alacağız' yalanıyla genç kızı kandırmışlardı! Okul müdürleri hakkında flaş karar
'MİT'e alacağız' yalanıyla genç kızı kandırmışlardı! Okul müdürleri hakkında flaş karar Konya’da, Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17) cinsel istismarda bulunup, 22 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Mandal'a (35) yardım ettikleri gerekçesiyle 8 yıl 4'er hapis cezası alan 2 okul müdürünün tahliye edilmesine, itirazda bulunuldu.
13.01.2024 Gündem
Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca hakkında flaş karar
Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca hakkında flaş karar Süper Lig'de oynanan Ankaragücü - Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunan Faruk Koca, tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Koca, tutuksuz yargılanmak üzere cezaevinden tahliye edildi.
27.12.2023 Süper Lig
Avcılar'da sabırsız sürücü temizlik işçisine tekme tokat saldırdı! Ekipler harekete geçti
Avcılar'da sabırsız sürücü temizlik işçisine tekme tokat saldırdı! Ekipler harekete geçti Avcılar'da bir aracın yol üzerindeki internet kablosunu koparması üzerine duran belediyenin çöp kamyonundaki işçilerden biri, yolun açılmasını isteyen sürücünün tekme tokat saldırısına uğradı. Temizlik işçisinin gözünden yaralandığı saldırı anı, güvenlik kamerasına yansıdı.
27.12.2023 Gündem
Sal ve lastik botlarda can pazarı: İzmir açıklarında 96 göçmen kurtarıldı
Sal ve lastik botlarda can pazarı: İzmir açıklarında 96 göçmen kurtarıldı İzmir'in Karaburun ve Seferihisar ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına geri itilen can salları ve lastik bot içerisinde bulunan toplam 96 düzensiz göçmen kurtarıldı.
27.12.2023 Gündem
Dilan Polat'ın kremlerini TMSF satacak! Polat çiftinin franchise verdiği 100’ü aşkın firma için flaş karar
Dilan Polat'ın kremlerini TMSF satacak! Polat çiftinin franchise verdiği 100’ü aşkın firma için flaş karar Dilan Polat - Engin Polat çifti için başlatılan soruşturma kapsamında TMSF’nin kayyım olduğu şirketlerin e-ticaret sitelerindeki ürün satışları yeniden başlıyor. Fon 39 şirketteki çalışanların maaşını ödemeye başladı. Polat çiftinin franchise verdiği 100’ü aşkın firma da hizmetine devam edecek.
27.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Flaş Karar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki flaş karar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.