Flappy Bird

Flappy Bird

Son dakika Flappy Bird haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Flappy Bird ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Flappy Bird haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Flappy Bird

haberleri sayfasında son dakika yaşanan flappy bird gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 flappy bird haberi bulunmuştur. Tüm flappy bird haberleri aşağıda listelenmiştir.
Google, 2014'te Türkiye'deki en popüler konuları sıraladı
Google, 2014'te Türkiye'deki en popüler konuları sıraladı Google, dünya ve Türkiye için 2014'ün en popüler olaylarını sıraladı...
31.12.2014 Yaşam
Google’da en çok aradıklarımız
Google’da en çok aradıklarımız Google, Türkiye’de ve dünyada en çok aranan kelimelerin ve en son trendlerin yer aldığı ‘2014 Arama Trendleri’ listesini açıkladı. İşte yıl boyu Google’a danıştıklarımız...
16.12.2014 Magazin
Flappy Bird’ün yapımcısından yeni oyun
Flappy Bird’ün yapımcısından yeni oyun Flappy Bird ile dünyanın en ünlü mobil oyun geliştiricilerinden biri olan Dong Nguyen, yeni oyunu Swing Copters’ı duyurdu...
20.08.2014 Bilim ve Teknoloji
Fenomen oyunun yapımcısı "farklı bir oyun üzerinde" çalıştığıını açıkladı!
Fenomen oyunun yapımcısı "farklı bir oyun üzerinde" çalıştığıını açıkladı! Flappy Bird''ün yapımcısı Dong Nguyen''in bir sürprizi var!
16.05.2014 Bilim ve Teknoloji
Efsane oyun geri geliyor hemde büyük bir sürpriz ilşe
Efsane oyun geri geliyor hemde büyük bir sürpriz ilşe Flappy Bird iOS platformuna geri geliyor.
15.05.2014 Bilim ve Teknoloji
Flappy Bird geri dönüyor!
Flappy Bird geri dönüyor! Flappy Bird yapımcısı şok bir kararla çok beğenilen oyunu kaldırmıştı...
20.03.2014 Arşiv
Popüler oyun Flappy Bird geri dönebilir
Popüler oyun Flappy Bird geri dönebilir Bu defa oyun içerisinde bağımlılığı azaltacak uyarılara yer verilmesi planlanıyor.
13.03.2014 Bilim ve Teknoloji
Önce kendisi sonra adı yasaklandı
Önce kendisi sonra adı yasaklandı Geliştiricisi tarafından yayından kaldırılan Flappy Bird'ün isim kullanımına da yasak geldi.
17.02.2014 Bilim ve Teknoloji
Çıldırtan oyun yayından kaldırıldı!
Çıldırtan oyun yayından kaldırıldı! Dünyayı kasıp kavuran Flappy Bird adlı oyun, insanları çıldırtacak kadar bağımlı yapmaya başlayınca oyunu geliştiren Dong Nyugen tarafından yayından kaldırıldı...
13.02.2014 Dünya
'Borular' yüzünden gitti koca oyun!
'Borular' yüzünden gitti koca oyun! Yeni çılgınlık Flappy Bird'ün kapatılma sebebi 'borular' olabilir...
10.02.2014 Arşiv
Flappy Bird bağımlılarına şok!
Flappy Bird bağımlılarına şok! Oyun birkaç saat sonra kapatılacak...
9.02.2014 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Flappy Bird ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki flappy bird haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.