İkinci el motosiklette fahiş fiyat oyunu! Sıfırdan pahalıya satılıyor
İkinci el motosiklette fahiş fiyat oyunu! Sıfırdan pahalıya satılıyor Motosiklet fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. İkinci el araçların sıfır liste fiyatının üstünde satılmasına ilişkin düzenleme 15 Temmuz itibariyle yürürlüğe girdi. Ancak bazı internet sitelerinde ikinci el otomobiller gibi motosikletler de sıfır fiyatının üstünde satılıyor. Sıfır fiyatının 191 bin lira olan bir motosikletin, ikinci el satış fiyatının ise 240 bin lira olması dikkat çekti. Bu konuda çok sayıda şikayet geldiğini belirten Motosiklet Endüstrisi Derneği (MOTED) Genel Koordinatörü Remzi Öztürk, "Geçen sene ilk 5 ayda 144 bin motosiklet satarken bu sene 336 bin motosiklet satıldı. Bu yıl sonunda 650-700 bine ulaşacağını tahmin ediyoruz. Ürüne olan bu talebin getirdiği ikinci elde fiyat yüksekliği var" dedi.
20.07.2023 Ekonomi
Tahıl, meyve ve sebzede flaş tahmin!
Tahıl, meyve ve sebzede flaş tahmin! Türkiye'de üretim miktarlarının önceki yıla göre tahıllar ve diğer bitkisel ürünlerde yüzde 10,4; meyveler, içecek ve baharat bitkilerinde yüzde 4,6 oranında artacağı, sebzelerde ise yüzde 1 azalacağı öngörüldü.
27.05.2022 Ekonomi
Kira fiyatları yüzde 50'den fazla arttı! Milyonları kapsıyor
Kira fiyatları yüzde 50'den fazla arttı! Milyonları kapsıyor İstanbul’da kiralık konut fiyatlarında son bir yılda oluşan ve yüzde 50’yi aşan artışlar, “Kiralar düşecek mi?” sorusunu beraberinde getirdi. Gayrimenkul Danışmanı Mustafa Kemal Işık, “Bir yılda yeni konut üretiminin azalması, yükselen konut fiyatları ve faiz oranlarının etkisiyle artışa geçen kiralık konut fiyatları, üniversitelerde okula dönüşün başlamasıyla zirveyi gördü. Fiyatların düşmesini beklemiyoruz. Aksine aynı hızla olmasa da artış trendi sürecek” dedi. Yapılan araştırmalara göre, İstanbul’da geçen yıla göre kira fiyatlarında yüzde 50,7 oranında artış yaşandı.
4.10.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri