Son dakika haberi: Ortaya çıktı! Meğer...
Son dakika haberi: Ortaya çıktı! Meğer... Filipinler'den son dakika haberleri geliyor... Terör örgütü IŞİD destekçileriyle çatışmaların sürdüğü büyük krizde devlet başkanının ortadan kayboluşu endişeleri arttırdı. Filipinler hükümeti bu ay olağandışı olarak uzun süre gözden kaybolmasından dolayı devlet başkanı Rodrigo Duterte ile ilgili bilgi verdi.
28.06.2017 Dünya
Filipinler'de isyancılardan "hükümet güçlerine saldırmayın"  çağrısı
Filipinler'de isyancılardan "hükümet güçlerine saldırmayın" çağrısı Filipinler Ulusal Demokratik Cephesi (NDFP), silahlı kanadına Mindanao eyaletine bağlı Marawi kentinde terör örgütü DEAŞ ile bağlantılı Maute örgütü militanlarıyla mücadele eden güvenlik güçlerine saldırmamaları çağrısında bulundu.
17.06.2017 Dünya
Son dakika... Sokaklar ceset kaynıyor!
Son dakika... Sokaklar ceset kaynıyor! Filipinler'den çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Bir Filipinli siyasetçinin bildirdiğine göre, şehrin sokakları yüzlerce ceset dolu. İşte çatışma bölgesinden son dakika bilgileri...
15.06.2017 Dünya
Son dakika: 'Durumları çok kötü! Kısa süre kaldı!'
Son dakika: 'Durumları çok kötü! Kısa süre kaldı!' Filipinler'de sıkıyönetim ilan edilen Mindanao eyaletine bağlı Marawi kentinde terör örgütü IŞİD ile bağlantılı Maute örgütü militanlarıyla çatışmalar devam ediyor. Son dakika habere göre, kuşatma kısa süre sonra kırılmış olabilir. Reuters haber ajansı haberi acil koduyla duyurdu.
8.06.2017 Dünya