Filipe Luis

Filipe Luis

Son dakika Filipe Luis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Filipe Luis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Filipe Luis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Filipe Luis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan filipe luis gelişmeleri de dahil olmak üzere 151 filipe luis haberi bulunmuştur. Tüm filipe luis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş Filipe Luis'i bekliyor!
Beşiktaş Filipe Luis'i bekliyor! Siyah-beyazlılar, Brezilya milli takımı formasıyla Copa America’da şampiyonluk yaşayan Filipe Luis için ısrarını sürdürüyor. Kara Kartal’ın, bonservisi elinde bulunan dünyaca ünlü sol bekin transferi için Flamengo’yla yarıştığı öğrenildi.
10.07.2019 Beşiktaş
Atletico Madrid'de yaprak dökümü
Atletico Madrid'de yaprak dökümü Son 9 yıldır Atletico Madrid formasını giyen Juanfran, kulübün sözleşme yenileme teklifini kabul etmeyerek veda etti. İspanyol ekibinde Filipe Luis ve Antoine Griezmann'ın da ayrılması bekleniyor.
23.05.2019 İspanya
PSG Başakşehirli yıldızı istiyor!
PSG Başakşehirli yıldızı istiyor! Fransa Lig 1 takımı Paris Saint-Germain, sol bek sıkıntısını Medipol Başakşehir'den Gael Clichy ile kapatmaya çalışıyor.
21.08.2018 Başakşehir
UEFA Süper Kupa'da 1.7 milyar euroluk maç
UEFA Süper Kupa'da 1.7 milyar euroluk maç UEFA Süper Kupası'nı müzelerine götürmek için karşılaşacak Real Madrid ve Atletico Madrid'in toplam futbolcu değeri 1 milyar 784 milyon 300 bin euro
14.08.2018 Futbol
Marcelo'dan Brezilya'ya kötü haber!
Marcelo'dan Brezilya'ya kötü haber! Brezilya'nın 2018 Dünya Kupası'nda grup aşamasında oynadığı Sırbistan maçında sakatlanan ve oyuna devam edemeyerek yerini Filipe Luis'e bırakan Marcelo'nun durumu belli oldu. Tecrübeli savunmacı, Meksika ile oynanacak mücadelede forma giyemeyecek.
1.07.2018 Arşiv
Brezilya kadrosu açıklandı! Talisca ve Giuliano...
Brezilya kadrosu açıklandı! Talisca ve Giuliano... Rusya'da düzenlenecek olan 2018 Dünya Kupası öncesi Brezilya Milli Takımı'nın kadrosu açıklandı.
14.05.2018 Futbol
Şok! Sol ayak kemiğinde kırık tespit edidli
Şok! Sol ayak kemiğinde kırık tespit edidli İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Atletico Madrid'de forma giyen Filipe Luis'in sol ayak fibula kemiği kırıldı
16.03.2018 İspanya
Ve milli takım kadrosu açıklandı! Talisca ve Giuliano...
Ve milli takım kadrosu açıklandı! Talisca ve Giuliano... 2018 FIFA Dünya Kupası öncesi hazırlık maçlarında Rusya ve Almanya ile karşılaşacak Brezilya Milli Takımı'nın aday kadrosunda Beşiktaş'tan Anderson Talisca'ya da yer verildi.
12.03.2018 Futbol
Galatasaray Holebas'ı kadrosuna katıyor
Galatasaray Holebas'ı kadrosuna katıyor Leicester City’in Nijeryalı golcüsü Ahmed Musa’nın peşinde olan Galatasaray, sol bek için ise bir dönem Beşiktaş'ın da çok istediği Yunan Holebas’ı gözüne kestirdi.
23.01.2018 Galatasaray
İşte Fatih Terim'in istediği transferler!
İşte Fatih Terim'in istediği transferler! Önceliği sol beke vererek devre arasında takıma 4 transfer isteyen Terim, ilk görüşmede Filipe Luis ve Kevin Mirallas isimlerini onayladı. Yerli oyuncular için ise rapor hazırlanıyor.
23.12.2017 Galatasaray
Galatasaray'da temizlik vakti
Galatasaray'da temizlik vakti Kadrosunu Filipe Luis, Asamoah ve Konoplyanka gibi yabancı yıldızlarla güçlendirmek isteyen Galatasaray’da, mevcut takımdan bazı isimlerin gönderilmesi gündemde.
15.12.2017 Galatasaray
Özbek'ten Fikret Orman'a yanıt: Herkes...
Özbek'ten Fikret Orman'a yanıt: Herkes... Özbek, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın "İnşallah Galatasaray ve Fenerbahçe de bu noktalara gelir" şeklindeki ifadesine, "Galatasaray'ın seviyesi belli, Herkes rütbesini bilecek" karşılığını verdi.
14.12.2017 Galatasaray
Galatasaray'da 2 bomba birden
Galatasaray'da 2 bomba birden Galatasaray’da kulübeyi güçlendirmek için çalışmalar yapılıyor, ancak asıl büyük hedef ilk 11’e yapılacak takviyeler. Sarı-Kırmızılılar sol beke Filipe Luis, sol öne de Konoplyanka’yı alarak bambaşka bir hava yaratmayı düşünüyor.
14.12.2017 Galatasaray
Filipe Luis'ten transfer açıklaması
Filipe Luis'ten transfer açıklaması Kariyerini Atletico Madrid'de sürdüren Brezilyalı sol bek Filipe Luis, Ahmet Bulut'un yaptığı açıklamayı yalanladı
12.12.2017 Galatasaray
Ahmet Bulut'tan canlı yayında flaş açıklamalar
Ahmet Bulut'tan canlı yayında flaş açıklamalar Türk futbolunda yıldız isimlerin temsilciliğini üstlenen Ahmet Bulut, transfer süreçleri, gündeme gelen transferler ve menajerlik sistemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
11.12.2017 Galatasaray
Sol beke son aday: Pape Souare
Sol beke son aday: Pape Souare Asamoah, Filipe Luis, Evra’nın ardından sol bek transferi için son iddia Premier Lig’den geldi!
10.12.2017 Galatasaray
Dursun Özbek'ten Arda Turan ve Asamoah açıklaması!
Dursun Özbek'ten Arda Turan ve Asamoah açıklaması! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transferde sarı-kırmızılı takımla adı anılan oyuncularla ilgili Doğan Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
8.12.2017 Galatasaray
Sol kanada dünya yıldızı geliyor!
Sol kanada dünya yıldızı geliyor! Tudor, yönetimin ara transfer dönemi için prensip anlaşmasına vardığı Filipe Luis’in gelişini dört gözle bekliyor. Hırvat hoca, Sambacı’nın sol kanatta takıma seviye atlatacağını düşünüyor
1.12.2017 Galatasaray
Fenerbahçe için geldi! Aslan oluyor...
Fenerbahçe için geldi! Aslan oluyor... Filipe Luis’in menaceri Quilon, Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul’a geldi. Ancak Arda Turan ve Aslan’ın Brezilyalılar’ı devreye girdi; Luis ocak için Cim Bom’la söz kesti.
30.11.2017 Galatasaray
Brezilya'da Giuliano kadroya alınmadı
Brezilya'da Giuliano kadroya alınmadı Brezilya Milli Takımı'nın Dünya Kupası Güney Amerika Elenmeleri kapsamında Bolivya ve Şili ile oynayacağı mücadelelerin kadroları açıklandı.
15.09.2017 Fenerbahçe
Atletico Madrid, Osasuna'ya acımadı
Atletico Madrid, Osasuna'ya acımadı La Liga’da Sevilla ile Devler Ligi’ne direk katılma mücadelesi veren Atletico Madrid ligin dibinde yer alan Osasuna’yu gole boğdu: 3-0
15.04.2017 İspanya
Atletico Madrid 3 puana tek golle uzandı
Atletico Madrid 3 puana tek golle uzandı İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 30. haftasında Atletico Madrid, konuk ettiği Real Sociedad'ı 1-0 mağlup ederek galibiyet serisini 5 maça çıkardı.
4.04.2017 İspanya
Caner gibisi el yakıyor
Caner gibisi el yakıyor Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Caner Erkin için "1 milyon Euro’ya Caner ayarında futbolcu alamayız" demişti
27.03.2017 Beşiktaş
Diego Ribas Milli Takım'a çağrıldı!
Diego Ribas Milli Takım'a çağrıldı! Eski Fenerbahçeli futbolcu Diego Ribas, Brezilya Milli takımına çağrıldı.
3.03.2017 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Filipe Luis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki filipe luis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.