Fıba Europe Cup

Fıba Europe Cup

Son dakika FIBA Europe Cup haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan FIBA Europe Cup ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını FIBA Europe Cup haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fıba Europe Cup

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fıba europe cup gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 fıba europe cup haberi bulunmuştur. Tüm fıba europe cup haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup’ta ikinci oldu
Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup’ta ikinci oldu Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup final rövanş maçında evinde karşılaştığı Alman ekibi NINERS Chemnitz'i uzatmalarda 105-95'lik skorla mağlup etti. İlk müsabakayı 85-74 kaybeden kırmızı-lacivertliler bu sonuçla sezonu 2. olarak tamamladı.
24.04.2024 Basketbol
Bahçeşehir Koleji, Jonava'yı 40 sayı farkla mağlup etti
Bahçeşehir Koleji, Jonava'yı 40 sayı farkla mağlup etti FIBA Europe Cup 2. Tur L Grubu 6. ve son maçında lider Bahçeşehir Koleji, konuk ettiği Litvanya temsilcisi Jonava'yı 40 sayı farkla 119-79 mağlup etti.
7.02.2024 Basketbol
Bahçeşehir Koleji, Avrupa'da namağlup devam ediyor
Bahçeşehir Koleji, Avrupa'da namağlup devam ediyor FIBA Europe Cup'ta temsilcimiz Bahçeşehir Koleji, sahasında Sporting'i 99-87 mağlup etti.
31.01.2024 Basketbol
Bahçeşehir Koleji, Europe Cup'ta son 16'ya lider gidiyor
Bahçeşehir Koleji, Europe Cup'ta son 16'ya lider gidiyor FIBA Europe Cup'ta Bahçeşehir Koleji sahasında Mornar Bar'ı 103-68 mağlup etti.
22.11.2023 Basketbol
Bahçeşehir Koleji, Azerbaycan'da kazandı! Başkan Yücel: Hedefimiz ikinci kez Avrupa şampiyonluğu
Bahçeşehir Koleji, Azerbaycan'da kazandı! Başkan Yücel: Hedefimiz ikinci kez Avrupa şampiyonluğu FIBA Europe Cup 2021-2022 sezonu şampiyonu Bahçeşehir Koleji, D grubu ikinci maçında Azerbaycan ekibi Sabah BK’ye karşı 65-83’lük skorla galip geldi ve kupada sezonun ilk galibiyetini aldı.
25.10.2023 Basketbol
Pınar Karşıyaka - BC Ventspils: 70-65
Pınar Karşıyaka - BC Ventspils: 70-65 FIBA Europe Cup son 16 turu rövanş maçında Pınar Karşıyaka, BC Ventspils'i 5 sayı farkla yenerek eledi, adını çeyrek finale yazdırdı: 70-65.
14.03.2019 Eurocup
Kısa... Kısa...
Kısa... Kısa... Denizlispor, tecrübeli oyuncusu Ersen Martin'in sözleşmesini üç yıl uzattı. Hedefinin A Milli Takım forması giymek olduğunu söyleyen Ersen Martin, "Milli Takım'da oynamak için F.Bahçe, G.Saray veya Beşiktaş'ta olmak gerekmiyor. Denizli'deyken de fark edileceğime inanıyorum" dedi
20.12.2003 Futbol
Bahçeşehir Koleji, Europe Cup'ta ikinci galibiyetini aldı
Bahçeşehir Koleji, Europe Cup'ta ikinci galibiyetini aldı FIBA Europe Cup D grubu üçüncü maçında Türkiye temsilcisi Bahçeşehir Koleji, Karadağ takımı KK Mornar Bar’a konuk oldu. 71 - 78 Bahçeşehir Koleji galibiyetiyle tamamlanan maçta Kırmızı Ejderhalar FIBA Europe Cup’ta ikinci galibiyetini aldı. Ayrıca Kırmızı Ejderhalar, Türkiye’den gelen taraftar ve Bahçeşehir Koleji yöneticilerinin yoğun tezahüratlarıyla rakibi KK Mornar’a deplasmanı yaşattı.
1.11.2023 Basketbol
FIBA Europe'un karikatürü Karşıyaka'yı kızdırdı
FIBA Europe'un karikatürü Karşıyaka'yı kızdırdı FIBA Europe Cup'ın resmi sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım, Pınar Karşıyakalı taraftarların tepkisini çekti.
9.04.2019 Eurocup
Pınar Karşıyaka transfer yasağını kaldırdı!
Pınar Karşıyaka transfer yasağını kaldırdı! Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde sezonu cumartesi günü ev sahipliği yapacağı Tofaş maçıyla açacak olan Pınar Karşıyaka, transfer yasağını kaldırdı.
3.10.2018 TBL
Pınar Karşıyaka'da Henry takıma katılıyor
Pınar Karşıyaka'da Henry takıma katılıyor Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde sezonun ilk maçında cumartesi günü saat 15.15'te Tofaş'ı ağırlayacak Pınar Karşıyaka'da Çin Ligi'nde takımı final oynadığı için hazırlık dönemini kaçıran yeni transferlerden Sek Henry geliyor.
2.10.2018 TBL
Sıra sende Kaf-Kaf
Sıra sende Kaf-Kaf Organizasyonu en iyi şekilde yapma konusunda gösterilen istekli tavır, sponsorun verdiği destek ve TBF’nin de tavsiyesini değerlendiren FIBA, Rus K.Krylia’nın daha yüksek teklif vermesine rağmen İzmir’i tercih etti
27.03.2013 Futbol
Karşıyaka'ya müjde!
Karşıyaka'ya müjde! Eurochallenge final four düzenleme hakkını Karşıyaka elde etti.
27.03.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Fıba Europe Cup ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fıba europe cup haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.