Fıba

Fıba

Son dakika FIBA haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan FIBA ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını FIBA haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fıba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fıba gelişmeleri de dahil olmak üzere 668 fıba haberi bulunmuştur. Tüm fıba haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bahçeşehir Koleji, Avrupa'da namağlup devam ediyor
Bahçeşehir Koleji, Avrupa'da namağlup devam ediyor FIBA Europe Cup'ta temsilcimiz Bahçeşehir Koleji, sahasında Sporting'i 99-87 mağlup etti.
31.01.2024 Basketbol
Bahçeşehir Koleji, Europe Cup'ta son 16'ya lider gidiyor
Bahçeşehir Koleji, Europe Cup'ta son 16'ya lider gidiyor FIBA Europe Cup'ta Bahçeşehir Koleji sahasında Mornar Bar'ı 103-68 mağlup etti.
22.11.2023 Basketbol
Bahçeşehir Koleji, Europe Cup'ta ikinci galibiyetini aldı
Bahçeşehir Koleji, Europe Cup'ta ikinci galibiyetini aldı FIBA Europe Cup D grubu üçüncü maçında Türkiye temsilcisi Bahçeşehir Koleji, Karadağ takımı KK Mornar Bar’a konuk oldu. 71 - 78 Bahçeşehir Koleji galibiyetiyle tamamlanan maçta Kırmızı Ejderhalar FIBA Europe Cup’ta ikinci galibiyetini aldı. Ayrıca Kırmızı Ejderhalar, Türkiye’den gelen taraftar ve Bahçeşehir Koleji yöneticilerinin yoğun tezahüratlarıyla rakibi KK Mornar’a deplasmanı yaşattı.
1.11.2023 Basketbol
Euroleague Süper Oranlar ve canlı yayınlarla Misli'de!
Euroleague Süper Oranlar ve canlı yayınlarla Misli'de! EuroLeague Süper Oranlar ve Canlı Yayınlarla Misli’de! Yeni format, takım kadroları, iddaa oranları, haftanın programı ve bilinmesi gerekenler…
5.10.2023 İddaa
Fiba Yenilebilir Enerji hisse adı ve kodu nedir? Fiba Enerji borsada var mı, Fiba Enerji kimin? Fiba Yenilenebilir Enerji borsa kodu ve ismi ile Fiba Enerji hisse fiyatı
Fiba Yenilebilir Enerji hisse adı ve kodu nedir? Fiba Enerji borsada var mı, Fiba Enerji kimin? Fiba Yenilenebilir Enerji borsa kodu ve ismi ile Fiba Enerji hisse fiyatı Fiba Yenilenebilir Enerji şirketinden hisse alımlarına yönelik detaylar ile Fiba Enerji’nin kim olduğuna dair ayrıntılar merak ediliyor. Türkiye’de, elektrik enerjisinin ikili anlaşmalar yoluyla alım satımı, yurt içi, sınır ötesi ticareti ve serbest tüketicilere ilk elden perakende satış faaliyetlerini yürütmektedir. Peki, Fiba Enerji kimin, Fiba Yenilenebilir Enerji kime ait? Fiba Yenilenebilir enerji hisse fiyatı ve kodu nedir?
14.09.2023 Ekonomi
İşte Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın yeni ekibi! Liyakat vurgusu yapıldı
İşte Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın yeni ekibi! Liyakat vurgusu yapıldı Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın önceki gün ses getiren enflasyon raporu sunumunun ardından dün de yeni atanan ekibi açıklandı. Yeni Merkez Bankası başkan yardımcıları Hatice Karahan, Osman Cevdet Akçay ve Fatih Karahan’la ilgili karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Piyasaların yakından takip ettiği üç isim de uzmanlardan tam not alırken, ‘liyakat’ vurgusu yapıldı.
29.07.2023 Ekonomi
FIBA'dan bir ilk! Cam zeminli saha kullanıldı
FIBA'dan bir ilk! Cam zeminli saha kullanıldı Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) tarafından test edilen LED cam zeminli saha, İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenen FIBA 19 Yaş Altı Kadınlar Basketbol Dünya Kupası 2023 çeyrek finallerinde tanıtıldı.
Rakiplerimiz Ukrayna, Bulgaristan ve İzlanda!
Rakiplerimiz Ukrayna, Bulgaristan ve İzlanda! Türkiye’nin ev sahipliğinde 2-20 Ağustos tarihlerinde organize edilecek Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası’nda mücadele edecek A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın rakipleri belli oldu.
12 Dev Adam Fransa'ya yenildi Eurobasket'e veda etti: 86-87
12 Dev Adam Fransa'ya yenildi Eurobasket'e veda etti: 86-87 A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası Son 16 Turu'nda Fransa'ya 87-86 mağlup olarak turnuvaya veda etti.
TBF: FIBA'nın kararına karşı haklarımızı CAS'ta arayacağız
TBF: FIBA'nın kararına karşı haklarımızı CAS'ta arayacağız Türkiye Basketbol Federasyonu, A Mfiba,cas,illi Basketbol Takımı'nın Gürcistan ile oynadığı maçta yaşanan 22 saniyelik zaman kaybı nedeniyle yapılan kural hatası başvurusunun FIBA tarafından reddedilmesi üzerine Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvuracaklarını açıkladı.
Ergin Ataman: Maç son 4.5 dakikanın tekrar oynatılmasını veya maçın tekrarını talep ediyoruz
Ergin Ataman: Maç son 4.5 dakikanın tekrar oynatılmasını veya maçın tekrarını talep ediyoruz A Milli Erkek Basketbol Takımım Başantrenörü Ergin Ataman ve Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Koordinatörü Ömer Onan, Gürcistan maçında yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.
5.09.2022 Basketbol
A Milli Erkek Basketbol Takımı, Letonya'ya mağlup oldu
A Milli Erkek Basketbol Takımı, Letonya'ya mağlup oldu FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri'nde 2'nci Tur I Grubu'nda mücadele eden A Milli Erkek Basketbol Takımı, deplasmanda Letonya'ya 111-85'lik skorla kaybetti.
25.08.2022 Basketbol
A Milli Erkek Basketbol takımı, Büyük Britanya'yı mağlup etti
A Milli Erkek Basketbol takımı, Büyük Britanya'yı mağlup etti FIBA 2023 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde mücadele eden A Milli Erkek Basketbol Takımı, B Grubu’ndaki son maçında deplasmanda Büyük Britanya’yı 85-71 mağlup etti. İkinci turda I Grubu’nda maçlarını oynayacak olan ay-yıldızlılar, Sırbistan, Letonya ve Belçika ile karşı karşıya gelecek.
3.07.2022 Basketbol
Rusya’ya SWIFT darbesi! Yaptırımının sonuçları ne olacak?
Rusya’ya SWIFT darbesi! Yaptırımının sonuçları ne olacak? Rusya, Kiev sokaklarında özel kuvvetleriyle savaşadursun Batı’dan ağır bir darbe geldi. Rus bankaları küresel para transferi sistemi SWIFT’ten çıkarılacak. Rusya ile neredeyse tüm ticareti bitirecek hamle, ülkeyi uluslararası alanda yalnız bırakacak.
28.02.2022 Dünya
Bakan Dönmez: Rüzgar ekip enerji biçeceğiz
Bakan Dönmez: Rüzgar ekip enerji biçeceğiz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, rüzgar enerjisinin her geçen gün artarak enerji sektörünün temel unsurlarından biri olmaya devam edeceğini aktararak, “Tabiri caizse ‘Rüzgar ekip enerji biçeceğiz.’ ‘Bizim enerjimiz bize yeter’ diyoruz. Yeter ki inanalım ve bu doğrultuda gayret gösterelim” dedi.
15.12.2021 Ekonomi
Barcelona'dan skandal karar! Sertaç Şanlı’nın milli takıma katılmasına izin vermedi
Barcelona'dan skandal karar! Sertaç Şanlı’nın milli takıma katılmasına izin vermedi İspanya Basketbol Ligi ekiplerinden Barcelona, milli oyuncu Sertaç Şanlı’nın A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın Büyük Britanya ile oynayacağı maç için milli takım kampına katılmasına izin vermedi.
27.11.2021 Basketbol
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
27.11.2021 İddaa
Belarus 84-70 Türkiye (Maç sonucu ve özeti)
Belarus 84-70 Türkiye (Maç sonucu ve özeti) FIBA 2023 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Grubu'nun ilk maçında Türkiye, deplasmanda Belarus'a 84-70 yenildi.
25.11.2021 Basketbol
Emeklilikte yeni dönem! Geri sayım başladı, 23 milyon kişi...
Emeklilikte yeni dönem! Geri sayım başladı, 23 milyon kişi... Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Emeklilikte yeni bir dönem başlıyor. Geri sayım başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu. Detaylar belli oldu. Özellikle gençler için önemli bir fırsat oluşturuyor. Yüzde 25 devlet desteği sağlanıyor. 18 yaş atındaki gençleri de kapsıyor. 'Katılımcı' olarak yer alabilecekler.
12.04.2021 Emekli
EuroBasket 2022 Grup maçlarımızı Gürcistan'da oynayacağız
EuroBasket 2022 Grup maçlarımızı Gürcistan'da oynayacağız A Milli Erkek Takımı, EuroBasket 2022 Grup maçlarını Gürcistan’da oynayacak.
7.04.2021 Arşiv
FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonu İstanbul'da yapılacak
FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonu İstanbul'da yapılacak FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonunun 16-18 Nisan'da İstanbul'da düzenleneceği açıklandı.
26.03.2021 Basketbol
Fenerbahçe'den flaş hamle! Sürpriz isim...
Fenerbahçe'den flaş hamle! Sürpriz isim... Fenerbahçe Beko'dan flaş bir hamle geldi. Sarı Lacivertliler, Zarko Cabarkapa ile “Oyuncu Yönetim ve İzleme Direktörü” (Player Personnel / Scouting Director) olarak anlaşmaya vardığını açıkladı.
19.11.2020 Fenerbahçe
FIBA'dan kritik Türkiye kararı! Müjde...
FIBA'dan kritik Türkiye kararı! Müjde... FIBA, erkekler ve kadınlarda fanus düzeninde oynanacak Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nin Kasım ayı maçlarının Türkiye'de oynanmasına karar verdi.
8.10.2020 Arşiv
AVM'lerde kiraya yüzde 50 indirim geliyor
AVM'lerde kiraya yüzde 50 indirim geliyor Alışveriş merkezleri çarşıyı yaşatmak için elini taşın altına koydu. AVM’ler, markalara kira indirimi yapıyor. Ekime kadar kiranın yarısı istenecek.
21.06.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Fıba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fıba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.