Fi Oyuncular

Fi Oyuncular

Son dakika Fİ oyuncular haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fİ oyuncular ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fİ oyuncular haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fi Oyuncular

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fi oyuncular gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 fi oyuncular haberi bulunmuştur. Tüm fi oyuncular haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fi dizisi televizyonda yayınlansa rekor kırardı!
Fi dizisi televizyonda yayınlansa rekor kırardı! Habertürk yazarı, Fi'nin reytingini hesapladı.
5.12.2017 Televizyon
Fi'nin yeni sezonuna bomba transfer!
Fi'nin yeni sezonuna bomba transfer! Geçen sezon ateşli sahneleriyle hafızlara kazınan 'Fi' dizisine bomba bir isim dahil oldu.
5.11.2017 Televizyon
Fİ'nin yıldızından itiraf!
Fİ'nin yıldızından itiraf! İnternette yayınlanan ve fenomen haline gelen Fİ'nin yıldızı Büşra Develi, önemli açıklamalarda bulundu.
28.09.2017 Magazin
'Fİ' dizisinde flaş gelişme! Kerem Bürsin...
'Fİ' dizisinde flaş gelişme! Kerem Bürsin... 'Fi'nin yıldızı Serenay Sarıkaya, Fİ yeni sezonda konuk oyuncu olması için sevgilisi Kerem Bürsin'i ikna etmeye çalışıyor.
25.09.2017 Televizyon
'Fi' dizisinde şok! O isim ayrıldı...
'Fi' dizisinde şok! O isim ayrıldı... Geçen sezona damga vuran 'Fİ' dizisinde büyük kriz. O isim diziden ayrıldı.
5.09.2017 Televizyon
Fi dizisine bomba transfer: Songül Öden...
Fi dizisine bomba transfer: Songül Öden... 'Fi' dizisinin 10. ve 11'inci bölüm fragmanları yayınlandı. Bu hafta diziye ünlü oyuncu Songül Öden'in dahil olduğu ortaya çıktı.
16.08.2017 Televizyon
Herkes olay dizi 'Fİ'yi aradı!
Herkes olay dizi 'Fİ'yi aradı! 'Fİ’ dizisi, 3 haftada 17 milyon izlenmeye ulaşırken, Google’da en çok arananlar listesine girdi.
20.04.2017 Televizyon
Olay dizi Fİ rekora koşuyor!
Olay dizi Fİ rekora koşuyor! 'Fi-Çi-Pi' kitap üçlemesinden uyarlanan 'Fi' dizisi, 10 günde 10 milyon kez izlendi. İşte merak edilen Fi dizisinin konusu...
13.04.2017 Televizyon
İsyan etti! 'Cinsellik iş yapar da...'
İsyan etti! 'Cinsellik iş yapar da...' Ozan Güven, Mehmet Günsür, Serenay Sarıkaya ve Berrak Tüzünataç'ın oynadığı 'Fİ' dizisindeki müstehcen sahneler gündem olmaya devam ediyor.
5.04.2017 Magazin
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey!
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey! "Transformers"ta "Optimus Prime"ı, "Avengers" filmlerinde "Thanos"u ve daha birçok önemli karakteri Türkçe seslendiren Ayhan Kahya'nın 57 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi. Peki, Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşında ve nereli? Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya neden öldü?
10.10.2022 Magazin
Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya hayatını kaybetti!
Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya hayatını kaybetti! "Transformers"ta "Optimus Prime"ı, "Avengers" filmlerinde "Thanos"u ve daha birçok önemli karakteri Türkçe seslendiren dublaj yönetmeni, seslendirme ve opera sanatçısı Ayhan Kahya 57 yaşında hayatını kaybetti.
10.10.2022 Magazin
İşte Büşra Develi'nin yeni dizisi...
İşte Büşra Develi'nin yeni dizisi... 'Fİ' dizisinde gösterdiği performansala hayran kitlesini artıran Büşra Develi'nin yeni dizisi belli oldu...
14.02.2018 Magazin
'E-spor'da 1 milyar dolarlık büyüme gerçekleşebilir'
'E-spor'da 1 milyar dolarlık büyüme gerçekleşebilir' Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Türkiye’de 33 milyonu geçen kullanıcı sayısı ve 1 milyar dolara yaklaşan iş hacmi ile her geçen gün büyüyen espor pazarının geleceğini ve BAUSuperMassive eSports ile Vodafone Freezone iş ortaklığının detaylarını anlattı.
10.11.2021 Espor
Fi 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fi dizisi nasıl izlenir?
Fi 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fi dizisi nasıl izlenir? Yayınlandığından bu yana oldukça fazla ilgi gören Fi dizisinin 7. yeni bölüm fragmanı oldukça merak ediliyor. Peki yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Fi ile ilgili merak edilen tüm soruların cevapları...
29.09.2021 Gündem
Sevgilimi kıskanmam işimiz bu!
Sevgilimi kıskanmam işimiz bu! Oyuncu Burak Deniz, önceki gece Cihangir’de görüntülendi.
14.04.2017 Magazin
1 koltuk 5 yıldız
1 koltuk 5 yıldız Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, yeni nesil online televizyon puhutv’nin ilk orijinal dizisi “Fi” için geri sayım başladı
28.03.2017 Magazin
Dev kadro
Dev kadro Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç ve Ozan Güven birlikte rol alacakları dizi projesi için ilk kez kamera karşısına geçti
20.12.2016 Magazin
Game Of Thrones 6. sezon 4. bölüm fragmanı yayınlandı!-izle
Game Of Thrones 6. sezon 4. bölüm fragmanı yayınlandı!-izle Game Of Thrones kasıp kavurmaya devam ediyor. Nefes kesen sahneleri ile gündemden düşmeyen Game Of Thrones 6. sezon 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları yayınlanan dünya'da büyük yankı uyandıran sevilen dizi Game Of Thrones 6. sezon 4. bölüm fragmanı ve dizi hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...
9.05.2016 Magazin
Teknoloji baharı
Teknoloji baharı Cep telefonundan dizüstü bilgisayara, 4K televizyondan kulaklığa en yeni teknolojiler raflarda yerini aldı. Türkiye’de de satışa çıkan yeni ürünler arasında dünyanın en ince bilgisayarı da var, insanı bir anda farklı dünyalara götüren sanal gerçeklik gözlükleri de
10.04.2016 Ekonomi
"En büyük hayalim..."
"En büyük hayalim..." Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
1.01.2016 Beşiktaş
İşte Fenerbahçe'nin stadının yeni ismi!
İşte Fenerbahçe'nin stadının yeni ismi! Ülker ile sponsorluk anlaşması imzalayan Fenerbahçe Spor Kulübü, Şükrü Saracoğlu Stadı'nın ismini değiştirdi.
17.08.2015 Fenerbahçe
Ev telefonunu ‘bulut’la yurtdışında çaldıracak
Ev telefonunu ‘bulut’la yurtdışında çaldıracak Tablet üretimine giren dect telefon üreticisi Gigaset’in Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Hasan Palandöken, “Sabit ve mobili birleştireceğiz. Bulut üzerinden gelen sabit arama cevaplanabilecek” dedi
11.08.2014 Bilim ve Teknoloji
ASUS ROG G750, artık daha güçlü!
ASUS ROG G750, artık daha güçlü! ASUS ROG G750JZ artırılmış performansı, ve oyunculara hitap eden tasarımıyla zirve noktasını bir kez daha yeniden tanımlıyor.
20.03.2014 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Fi Oyuncular ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fi oyuncular haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.